[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان من حدود دوهفته ای هست که با دانلود مشکل دارم. :19::23:
مشکلم اینه که هر فایلی رو که میزارم برای دانلود (لینک مستقیم) از سرورهای متفاوت با شروع دانلود یه مقداری از فایل رو دانلود میکنه و بعد از حدود 7 الی 8 دقیقه سرعت دانلودم صفر میشه و دیگه دانلود رو ادامه نمیده مگر اینکه دانلود رو متوقف کنم و بعد از حدود 20 دقیقه دوباره دانلود رو ادامه بدم البته باز هم بعد از چند دقیقه دوباره صفر میشه.
دانلود منیجرم رو هم عوض کردم ولی جواب نداد. حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.:41:
سرویسم رو از پارس آنلاین گرفتم
حالا میخواستم ببینم آیا بقیه دوستانی هم که از سرویس های پارس آنلاین استفاده میکنن همین مشکل رو دارن یا فقط من این مشکل رو دارم و شاید یکی از دوستان راه حلی برای این مشکل داشته باشه.:11:
راستی دانلود منیجرم هم idm 6.04 هست و یه چیز دیگه اینکه من بیشتر در هنگام دانلود شبانه با این مشکل روبرو میشم.:37:
سلامsm-315جان
من دو روزه پارس آنلاین گرفتم و لایزر ملعون رو به درک واصل کردم!!!
امشب یه تست میگیرم و بهت نتیجه رو خبر میدم.
راستی یه تست سرعت بذار تا ببینم وضعیتت چه طوره.
این تست امروز منه.
واقعاً معرکست.............:20:
احتمالاً پارس جون زحمت دانلود شبانه رو کشيدن مشکل از شما نيستنقل قول:
زنگ بزن بگو دانلود شبانه من مشکل داره خودشون رديفت ميکنن
اگه با اين سرعت تروجان بگيريد تو 1 ساعت محدوديت به فنا ميرهنقل قول:
لايزر که واقعاً اشغاله
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
دوستان مخابراتی توجه کنن دانلود شبانه مخابرات يه نمه تريپ کلاه برداری گرفته
حتماً قبل از دانلود شبانه سيستم رو رستارت کنيد چون حجم شبانه رو ميکنه تو پاچه روزانه
همه تو اين مملکت دزدن
بروبچ کی پارس آنلاینیه؟؟؟؟:31:
سرعت دانلودتون بعد از 1صبح چطوره؟؟:20::20:
این مطلب رو هم بخونید بد نیست....
۴ سرویس دهنده برتر اینترنت ایران در آذر ماه ۸۹
:18::18::18::18:
مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) ۴ شرکت اینترنتی – ISP – برتر آذرماه را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت دریافت و ارسال اینترنت به کاربران را معرفی کرد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، این بررسی در بازه های زمانی مختلف انجام شده است. جدول ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور – متما – در آذرماه با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های شاتل، ارس آنلاین، نداگستر صبا، افرانت، و ارتباطات فن آوا رتبه های اول تا چهارم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارایه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکردهاند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعریف آزمایش سرعت
در این نوع آزمایش کاربران با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش(Client Side و Server Side) با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بستهها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه میکند.
سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.
حذف برخی از سرویس دهندگان
سرویس دهندگانی که دارای تعداد تست کمتر از ۱۰ می باشند حذف می گردند. لذا این سرویس دهندگان می توانند با تشویق کاربران خود به انجام تست، در این رده بندی قرار گیرند.
منبع:کد:http://www.barsam.ir
ای بابا!!!
چندروزه کسی پست جدیدی نداده:13:
....................جای بسی تعجبه......................
من به لطف و حول و قوه الهی از شر لایزر ملعون و شرکت ریتون لعین خلاص شدم.اولش خوشحال بودم که بالاخره یه شرکت خدمات اینترنتی(ISP)پیدا کنم که خدمات صادقانه و باکیفیت مطلوب و به دور از هر گونه دله دزدی ارائه بده!!!!
ولی زهی خیال باطل...:41:
طاهراً این پارس آنلاینم توزرد از آب دراومدش.من با امروز 14/11/89 دو روزه که از این شرکت سرویس میگیرم...سرعت دانلود شبانه اول کار بد نیست اما بعد از 2یا 3 دقیقه سرعت انچنان افت پیدا میکنه که آدم شاخ درمیاره...
من یه سرویس 512K-1Mگرفتم.در طول روز سرعتم زیر 170 نمیاد و تا 220 هم میرسه...ولی موقع دانلود شبانه سرعتم 10برابر کم میشه و به 17-20میرسه!!!!!
امشب قراره به پشتیبانی بزنگم و یه درد و دل کوچیک کنم.
در ضمن یادم رفت بگم من اصلاً در طول دانلود با سرعت افتضاه قطعی نداشتم.
منتظر نتیجه درد و دل و صحبتهای ردوبدل شده باشید.
یاحق.
حامد:11:
تابیک داره از دست میره!!!!!!!!
بروبچ همدانی پس کجایین؟؟؟؟نکنه اینترنتتون قطع شده!!!!
user ها زياد شدن سرعت امده پايين اينم فوق جوابی هست که ميدن ولی گير بدين درست ميشهنقل قول:
پارس آنلاينهم که جزو اشغالا محسوب ميشه همين پارس انلاين باعث شد که مخابرات نا محدودش رو جمع کنه
کلاً همه ايران به دزدی شون واقف هستن تو همدان هم که ديگه
اون زمان هم که فييلتريينگ متمرکز نبود isp داوطلب بودن در اين زمينه
مردشور پارس آنلاین رو ببره!!!!!!!!!!!
کفریم کرده .سرعت دانلود شبانه بالای 20تا نمیره.اون خانومه که داخل شرکته و خیلی ادعاش میشه و قتی رفتم واسه عضویت کلی تعریف کرد.
راستس بروبچ مخابرات کی داره و سه ماهه چقدر ترافیک میدن؟دانلود شبانش خوبه؟؟