smart reader چی هست؟ pdf میخونه یا document یا هردو رو؟نقل قول:
لطفا اگه ویجت جالبی دانلود و پیدا کردید اینجا بزارید دوستان بیشتر به امنیا علاقه مند بشن.نقل قول:
یه سوال: چرا برای فارسی سازی از عربایزر استفاده نمیکنید؟ با win 6.5 سازگار نیست؟
Printable View
smart reader چی هست؟ pdf میخونه یا document یا هردو رو؟نقل قول:
لطفا اگه ویجت جالبی دانلود و پیدا کردید اینجا بزارید دوستان بیشتر به امنیا علاقه مند بشن.نقل قول:
یه سوال: چرا برای فارسی سازی از عربایزر استفاده نمیکنید؟ با win 6.5 سازگار نیست؟
خوب فکر کنم نرم افزار گوشی من با شما فرق دارده چون من این مورد رو ندارم!!!!نقل قول:
چون وقتی وارد sms میشم و اون صفحه ی چت گونه میاد و روی شماره ی اون بالا فشار میدم اتفاقی نمیفته! انگار فقط شماره رو نمایش میده!؟؟؟
توی فروشگاه خودش یه عربایزر روش ریخت نکنه از اونه که اینجور شده؟
صفحه ی اول شما شماره ی 1 2 3 داره (مثل من) یا 3 تا خط؟
من چطور میتونم از صفحه ی گوشی عکس بگیرم که اساتید خودشون ملاحظه کنن؟ اگه نرم افزارش را بزارید ممنون میشم.
آقا ما هیچ ادعایی نداریم ما مخلص همه منجمله بقال سر کوچه که نداریم سر خیابونمون هم هستیم(خودش n97 داره!) اصلا ما نمیدونیم پاکت پی سی رو با کدوم c مینویسن:27: خواستیم اون چیزی که با چشمای خودمون میبینیم منتقل کنیم ولی موافقم که از این بحث بگذریم.نقل قول:
چندتا پست بالا تر رو نگاه میکردید توضیح دادمنقل قول:
setting-memory setting-main stroge
من نوکرتم فرزین جون رنجش کجا بود اینجا ما همه دوستیم و داریم به هم کمک میکنیم منم چندتا برنامه پیدا کردم اگه وقت کردم لیست میکنم راستی اگه شما هم از من دلگیر شدی یا جایی بد صحبت کردم شرمنده اخلاق ورزشیتم:46:نقل قول:
ای بابا دوباره اسمت یادم رفت راستی من محمد حسینم:31:نقل قول:
خوب فکر کنم نرم افزار گوشی من با شما فرق دارده چون من این مورد رو ندارم!!!!
چون وقتی وارد sms میشم و اون صفحه ی چت گونه میاد و روی شماره ی اون بالا فشار میدم اتفاقی نمیفته! انگار فقط شماره رو نمایش میده!؟؟؟
توی فروشگاه خودش یه عربایزر روش ریخت نکنه از اونه که اینجور شده؟
صفحه ی اول شما شماره ی 1 2 3 داره (مثل من) یا 3 تا خط؟
من چطور میتونم از صفحه ی گوشی عکس بگیرم که اساتید خودشون ملاحظه کنن؟ اگه نرم افزارش را بزارید ممنون میشم.
نه برو تو اون منوی چت بهد روی یکی از اون حباب ها کلیک کن بعد اون کاری که گفتم رو بکن یعنی اون کار رو باید بری توی یکی از اون حباب ها انجام بدید
خبرش رو بده ببینم موفق شدی یا نه:10:
من از mobdiv و resco contact manager و resco keyboard استفاده میکنم اگه برنامه خوبی دارید معرفی کنید خوب
راستی دوستان کسی برنامه نگار 89 رو کرک شدش رو نداره؟
محمد حسین جان ممنون شماره را دیدم همینجوری پیدا نبود باید صفحه را بالا میدادم و به خوبی و خوشی ذخیره شد.نقل قول:
گارمین را هم دوباره نصب کردم و کرک هم شده و نرم افزار گارمین مشکلی نداره ولی بازهم ده دقیقه توی فضای باز منتظر موندم ولی به ماهواره ها وصل نمیشه آیا در قسمت تنظیمات gps خود گوشی ، شما چیزی رو تغییر دادی الان اونجا gps program port و gps hardwar port و baud rate چند هست؟
ارادتمند شما محمد.
ایول تاکتیک!:46:نقل قول:
یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که صدای میکروفن ضعیفه.هر کی با من صحبت می کنه میگه بلندتر صحبت کن.راهی هست که صدای میکروفن بلندتر بشه؟
نقل قول:
smart reader يه برنامه ي خيلي باحاله كه من اول فكر كردم توهم هست. :31:
دو تا كار امجام ميده:
1-شما يه متن داري كه به زبان انگليسي هست و وقت نيست كپيش كني.يا ميخواي تو گوشيت اون متن رو داشته باشي.
البته منظورم از متن يه ورق كاغذ هست نه فايل داخل كامپيوتر.با اين برنامه وارد قسمت document ميشيد و از اون متنتون توسط برنامه عكس ميگيريد.
اينجا اين برنامه جادو ميكنه و اون متن رو كاغذ رو براتون تبديل به فايل text ميكنه.بي كم و كاستي. :8:
متن بايد english يا french باشه البته.
2-شما بيزينس كارت دوستتون رو كه البته بايد حرفه اي باشه و به زبون انگليسي ازش ميگيريد و با برنامه از قسمت bus card ازش عكس ميگيريد .
اينجا هست كه باز برنامه جادو ميكنه و از اون بيزينس كارت براتون يه contact درست مي كنه با همه مشخصات روي كارت از جمله اسم و ايميل و ادرس و هر اطلاعاتي تو بيزينس كارت به زبون انگليسي هست. :31:
موبيديو هم از همون دار و دسته ي arabrizer هست ولي جديد تره. با عربرايزر هم همينطوريه.
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------
راه حلش رو تو صفحات قبل گذاشتم.الان دم دستم نيست بنويسم برات.بگرد پيدا ميكني.كامل حل ميشه مشكل.نقل قول:
درود
آقا فردا می خواستم برم علائدین بخرم گوشی رو ،
چی چیزائی تو جعبه هستن ؟
گوشیه اصل چه مشخصاتی داره ؟
تشكرم كردم اشتباهي :31: اسپانسر سامسونگم. :20:نقل قول:
والا اصل و غير اصل نداره.لوازم جانبي غير اصل داره مثل باطري.
عكس باطري رو بچه ها صفحه قبل گذاشتن.توي ريويوي gsmarena تمام لوازم داخل جعبش رو عكسش رو كامل انداخته.
cd-مداد--هندسفري-كابل usb
عزیزم تاپیک رو از اول بخون پیداش میکنی من خودم نمیدونم دقیقا تو کدون صفحه هست ولی فرزین جان زحمت آموزشش رو کشیدننقل قول:
محمد جان به تنظیمات گوشی دست نزن بزار مون دیفالت باشه !!!!نقل قول:
شاید نقشه ها رو درست با فرمت مخصوص نزاشتی سر جاشون!!
برو تو tools
browse map
اون بالا روی علامت تعجب کلیک کن
روی مختصاتی که خط چینه کلیک کن
go رو بزن
منتظر بمون تا پر بشه و بهت مختصات بده
گاهی اوقات وقتی من وصل نمیشم روی آنتن کلیک میکنم gps info رو میزنم ماهواره ها رو نشون میده و سریع وصل میشه نمیدونم این تاثیر داره یا نه ولی واسه من که میشه
یه بار دیگه میگم نقشه هات رو چک کن
یاعل
قربانت محمد حسین:31:
منو مسخره میکنه:21: اگه دیگه ترفند گفتم بهت !!:31:نقل قول:
ببین دوست مننقل قول:
اولین کاری که میکنی جعبه پلمپ و با روکش پلاستیک فشرده میخری این یک
دوم طرف جلو خودت بازش میکنه هر چی گفت فلان برنامه رو باید بریزی و..... اگه نریزی ال میشه بل میشه کوتاه نیا
سه
گوشی رو از جلو چشت دور نمیکنی نزار یه دفعه گوشی رو به بهانه نرم افزار و ..... ببره اون پشت مشتا ..!!!
همه لوازم رو هم بچه ها گفتن
فرزین جان یه سوا ازت دارم
من یه اشتباه کردم گوشیم رو برد اون پشت مشتا بعد الان به باطری مشکوکم چه مشخصه هایی داره باطریت؟؟
مثلا واسه من سریالش برجسته هست و چاپ نشده مال تو چه جوری هست؟