آقا این طرح ندادن در جمعه ها خیلی مسخره هست ...! حالا دیگه شبای قدر و ... هم نمی خوان بدن دیگه ...! تایم مفید سریال هم 30 دقیقه هست ...! خیلی کوتاهه ... !
Printable View
آقا این طرح ندادن در جمعه ها خیلی مسخره هست ...! حالا دیگه شبای قدر و ... هم نمی خوان بدن دیگه ...! تایم مفید سریال هم 30 دقیقه هست ...! خیلی کوتاهه ... !
البته اینا دقایق تبلیغات وسط سریال رو هم جزو دقایق سریال حساب میکنن ! یه بار وقت بگیرید به حرف من میرسید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تایم مفید سریال هم 30 دقیقه هست ...! خیلی کوتاهه ... !
نه ندیدم :31:نقل قول:
شما انگار این 1000 تومنی ها رو یادتون نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو عمرم دستم به انا نخورده بابا من 18سالمه اینا رو یادم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم تو سال 88 از این هما پول خرد میگرفت.100تومنی 200تومنی.بعدش میومد تو سال خودشون میلیونری میشدا! عقلش نرسید؟ یا مثلا نوکیا n95میاورد سال 64 همه ملت میگرخیدن!
باحال میشدا :دی
خودشم گفت از آینده نمیشه چیزی رو آورد به گذشته !!!!نقل قول:
من میگم تو سال 88 از این هما پول خرد میگرفت.100تومنی 200تومنی.بعدش میومد تو سال خودشون میلیونری میشدا! عقلش نرسید؟ یا مثلا نوکیا n95میاورد سال 64 همه ملت میگرخیدن!
باحال میشدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه درست نیست.اگه واقعا صدق کنه پس چرا لباساش باهاش امد.پس تو راه باید لخت می شد.البته فکر کنم به خاطر اینکه نمی شه کسی رو خوب لخت کرد اینکار رو نکردن ولی خوب لباس و هرچی دیگه ای که بود باید نمی امد باهاشاینور.نقل قول:
حاجي من يادمه ولي مگر اين باباه بهمون از اينا ميداد داغش تو دلم موند !!!نقل قول:
راستي امشب ساعت چند ميزاره !!!!!!