سلام دوستان
آقا 1 سوال داشتم اونم اینه که این بازی برای PS3 هم منتشر میشه یا نه ؟ ممنون میشم پاسخ بدین
Printable View
سلام دوستان
آقا 1 سوال داشتم اونم اینه که این بازی برای PS3 هم منتشر میشه یا نه ؟ ممنون میشم پاسخ بدین
در مورد این پچ منیجر با شرکتی به توافق نرسیدم و شنبه هم اعزامم.شما میگید چیکار کنم؟
احتمالا میوفته بعد عید البته در صورتیکه آموزشیمون تا همین اسفند باشه و دیگه برای بعد تعطیلات عید نریم.آیا کسی شرکتی میشناسه که حاظر باشه بخره بازی را یا اصلا کسی حاظر کار را بخره و بعد خودش به شرکتا بفروشه؟ البته فردا و جمعه فقط وقت هست.اگر کسی تمایل داشت پیام شخصی بده شماره بدم تلفنی صحبت کنبم.:41: من دیگه عمرا نمیشینم این همه وقت بزارم برای منیجر :41::41::41:
نه فقط این تاپیک اگه سوال مشابه داشتید در مورد بازی دیگه می تونید به پست اول اون تاپیک مراجعه کنید توی پست اول تاپیک ها اطلاعات جامع اون بازی قرار داده میشه مثل تاریخ انتشار بازی سازنده و ناشر اون بازی و همچنین پلتفورم هایی که بازی براشون ساخته میشه و شما اگه پست اول رو مطالعه کنید همه این اطلاعات رو کسب کنید. البته این رو عرض کردم خدمتتون که اگه سوال مشابهی داشتید در مورد بازی دیگه از این شیوه بهره بگیرید.نقل قول:
در هر صورت فیفا منیجر مخصوص PC هست نه کنسول
موفق و پیروز باشید:10:
این بازی طرفدارن زیادی تو ایران نداره که یه شرکت بیاد هزینه ای بابن ان پرداخت کنهنقل قول:
اگر دوست داشتی به صورت رایگاه در اختیار دوستان قرار بده
البته این نظر من هست
با تشکر
عزیزانی که فصل روتموم کردند ،این هم مثل قبلی کلیه بازیکنان تیم 17-18سال رو که قراردادنبستید ،آخرفصل بیرون می اندازد یا فقط اونایی که جلوی اسمشون علامت داره وسنشون برای سال بعد زیاده (یعنی بازیکن 16،17ساله روهم بیرون می اندازد)؟یه سوال دیگه چه جوری میشه تیم ایران رو به تیم های ملی اضافه کرد ؟ مقدماتی جام جهانی توآسیا رو داره ؟
سلام دوستان،
فیفا منیجر 10 دو مرحله ای نصب میشه.
مرحله اول نصب شد،ولی پسوند اجرایی نداره!
کدوم شاخه بایستی پیداش کنم؟سرچ هم کردم نبود.اتوران هم اجرایی نداره.ولی کراک داره.
اینم یک جور نظر!نقل قول:
ولی چرا باید مجانی در اختیار بقیه بزارم؟!
شما 3 ماه مجانی برای بقیه کار میکنید؟
شایدم بیشتر از سه ماه.
بگذریم من 4شنبه اعزام میشم به هتل 05 کرمان !:41:
حالا تا چهارشنبه ببینم چیکار میشه کرد هر چند تریجیح میدم این چند روزه رو خوش بگذرونم.اگر تهران بودم و اگر فرصت داشتم بصورت اینترنتی میزارم برای فروش برای اینکه میدونم برای طرفدارای منیجر پچ فوق العاده ای خوهد بود.
از طریق ریختن اسکریپ مقدماتی آسیانقل قول:
تنها از این طریق میشه
شما مسلما به کاری که کردید علاقه داشتید درسته؟ از روی علاقه وقت گذاشتید شاید وقتی شروع به ساخت پچ کردید با نیت پول در آوردن نبود زمانی به این فکر افتادید که از پچتون استفاده اقتصادی کنید که متوجه شدید وقت زیادی براش گذاشتید و واقعا براش زحمت کشیدید. البته این طبیعی هست ولی خوب وقتی می بینید کسی بابت کار شما پول نمی ده می تونید اون رو رایگان در اختیار دوستانتون قرار بدید. البته شما می تونید هر تصمیمی که دلتون می خواد بگیرید. ولی خود من که برای pes یا فیفا پچی چیزی می سازم از اونجا که از روی علاقه هست و این کار رو واقعا به خاطر استفاده خودم می سازم به خاطر قرار دادنش در اختیار دوستانم انتظار پاداش ندارم. موفق باشید دوست عزیز:10:نقل قول:
کی رتهی برای پول در آوردن بطور اصولی رو بلده؟
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
کی راهی برای پول در آوردن بطور اصولی رو بلده؟