بله سطح سوالاش در سطح بسیار پایینی هست
انگار از شما بپرسن 2*2 می شه چند
Printable View
بله سطح سوالاش در سطح بسیار پایینی هست
انگار از شما بپرسن 2*2 می شه چند
از دوستاني كه پيش دانشگاهي رو گذروندن ميخواستم بپرسم كه آيا موارد زير توي درس ديفرانسيل كاربرد دارند؟
>>مثلثات و معادلات مثلثاتي
>>رسم نمودارها توسط كاربرد مشتق
اصلا رسم نمودارها (توسط كاربرد مشتق) تو كنكور مهمه يا فقط نكته هاي مربوط به اونها و مسايل پارامتريشون ؟
من مثلثاتم خيلي ضعيفه:13: بايد چه كتاب هايي و با چه روشي مطالعه كنم؟(كتاب سبز مثلثات - قلمچي چطوره؟)
ولی خیلی شبیه سوالای کنکوره.حداقل از قلم چی سوالاش به کنکور نزدیک تره.نقل قول:
3 تای آخرو شرکت کنین حتما . درسته آسونه ولی برای همه آسونه تو رقابت تاثیر نمیذاره
بچه ها میخوام یک سوالی ازتون بپرسم و دوست دارم هر کی که میخواد کنکور بده و تو این تاپیک سر میزنه جواب بده:
می خوام بدونم اگه همه ی درسها رو خوب بخونین و کنکور بدین فکر میکنین چه درصدهایی بیارین(البته منظورم تو سراسری هست نه ازاد) لطفا درصد تک تک درسهای کنکورتون رو که پیش بینی میکنین بنویسین و هر کسی که مینویسه لطفا الکی ننویسه و همونی که واقعا فکر میکنه میزنه رو بنویسه.
درضمن من این سوال رو از روی سرگرمی و اینجور چیزها ننوشتم و دلیلی پشت این قضیه دارم که بعد که همتون نوشتین توضیح میدم
باید بلد باشی معادلات رو حل کنی ( البته نه اون پیچیده ها ) معادلات معمولی که مثلا ممکنه بخوای ریشه مشتق را بگیرینقل قول:
رسم نمودار ها توسط مشتق هم بیشتر واسه امتحان تشریحی مهمه
اما اکثر سال ها ( 88 نه ) مثلا یه نمودار میکشن و معادله اون نمودار هم میدن و یکی از ضریب X یا ... رو مجهول میذارن
باید با توجه به مجانب ها و ... بتونی جواب بدی
یکی دو تا سوال هم که همیشه مستقیم مربوط به مثلثات هست که مجموعه جواب بخواد
سلام دوستان فیزیک ریاضی پیش با تجروبی فرقش تو چی هست ؟
و دیفرانسیل همون حسابان هست در سطح پیشرفته و گسترده تر یا مثلا فرمول های کوچک تر و راه حل های آسون تر توشه ؟
در ضمن بخش تابع هم داره ؟
حرف شما کاملا درستهنقل قول:
از ما که گذشت بقیه باید شرکت کنن:10:
ادبیات بالای80نقل قول:
عربی 100.
دین و زندگی بالای 70
انگلیسی بالای 70
ریاضی 60-70
فیزیک70-80
شیمی بالای 80.
------------------------
اولاي ديف يه سري چيزاي جديد مثل دنباله و سري داره اما بقيه اش همينطوريه كه گفتين!:20:نقل قول:
درمورد فيزيك من دقيق نميدونم!
اما فيزيك تجربيا چند قسمتي رو از فيزيك رشته رياضي كمتر داره!
مثلا فصل اخر اونا قسمت ديود رو كه تو كتاب رشته رياضي هست نداره!:46:
خوب اولین نفر درصد هاش رو گذاشت حالا نوبت منه که خودمم درصدهامو بگمنقل قول:
ادبیات 100
عربی100
دین و زندگی 100
انگلیسی 100
زمین شناسی 100
ریاضی 100
زیست شناسی 100
فیزیک 100
شیمی 100