اینی که گفتی یعنی خازنی دیگه:27: ولی این خازنی نیست حیف کاش خازنی میزد صفحه رونقل قول:
کسی میتونه با سامسونگ استار تاچش را مقایسه کنه؟
Printable View
اینی که گفتی یعنی خازنی دیگه:27: ولی این خازنی نیست حیف کاش خازنی میزد صفحه رونقل قول:
کسی میتونه با سامسونگ استار تاچش را مقایسه کنه؟
حالا من یه چیزی گفتم :31: از آرایه اغراق استفاده کردم . منظورم این بود که با یه فشار کوچیک عمل می کنه :31:نقل قول:
delivery تو این گوشی چطوری نمایش داده میشه؟
کدوم رنگش خوبه مشکی یا سفید
سفید روش آلمینیومی هست؟یا رنگ هست؟تو مشکی رنگ رو قسمت فلزیش نمیره؟
اقا خواهشا درست جواب بدید دو روز دیگه مجبور نشیم اینم بفروشیم بریم سراغ چیز دیگه:31::31:
من مشکي قرمز گرفتم محافظ ال سي دي يکي دو جا پرسيدم نبود منم فعلا محافظ خودشو نکندم تا بگيرم. قاب مخصوص هم نبود ولي يه قاب چرمي فيت پيدا کردم که بد نبود. در مورد فروشنده که معمولي بود ولي قيمتش خوب بود ديگه فقط من در مورد گارانتي هنوز چک نکردم ببينم اصله يا نه ولي تمام نشانه هاي اصل بودن رو داشت.نقل قول:
اینکه بده اگر محافظ lcd نداشته باشه جدا یا قاب درست حسابی نباشه!!! انگار ساپورت همه رو 5800 خیلی بهتر بود تا 5530 که مثلا تازه تولید شده !
اتفاقا" امروز علاءالدین محافظ ال سی دی پیدا کردم و گرفتم روش چسبوندم، یه کیف هم گرفتم نمیدونم چرا روش زده n85 چون مطمئن هستم برای اون گوشی کوچیکه ولی دقیقا" فیت 5530 هست مارکش هم "کیف مددی" چرم طبیعی هست و به نظر به گوشی آسیب نمیرسونه پیشنهاد میکنم حتما" بگیرید.
ایشالا فردا میخوام برم بخرم.. رنگ مشکلی قرمز.
یه رنگ داره که صورتی سفیده پشتش تاتو کار شده طرح داره قشنگه خیلی اما دخترونه هست بیشتر فک کنم..!
در مور دلوازمش اینا امیدوارم پیدا کنم.. میخوا مبرم از پاساژ موبایل ایرانیان میدون ولیعصر بخرم... احساس میکنم علاءدین برم بهم بیشتر میندازن و اکثر فروشندهاش(نه همه) بیشتر دهن باز میکنن!!!!!
سلامنقل قول:
يه عکس از کيف ميذاري عزيز
مرسي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون مارک اسب و کره روی کیف هک شده
سلام.. من بالاخره به امید خدا امروز گوشی رو خریدم... فقط میخوام بگم واقعا از اتصالات انتظار نداشتم! با چیزایی امروز از 2 تا نمایندگی رسمی اتصالات مواجه شدم که داشتم شاخ در میاوردم!!! به قول داداشم انگار ورشکست شدن! گرفتن جعبه رو پک رو باز کردن دارن میدن بهم! توجیه هم این بود که هندسفری فلان شد گفتیم باز کنیم وگرنه خودش هستا! منم نخریدم در نهایت رفتم از یکی از آشنا ها بقل پاساژ علاءالدین!
شماره IMEI رو هم SMS کردن گارانتی اصله.. از گوشی هم راضیم.. یه کیف هم گرفتم فیتش تقریبا بیضی شکل و خیلی شکیل و قشنگ... رنگ مشکلی-قرمز... رم 4... رو رم هم یه سری زیاد آهنگ ایرانی خود شرکت نوکیا تو ایرن انگار گذاشته .. خیلی باحاله.. با 5800 کار کردم اما تاچ 5530 خیلی خیلی بهتره و بهتر عمل میکنه...
در نهایت باز هم از فروشگاه های اتصالات انتقاد میکنم .. خیلی تابلو بود که دارن میندازن! مثلا رفتیم نمایندگی رسمی که این قضایا پیش نیاد اما بد تر هم شد! .. ولی خدا رو شکر که از جای مطمئنی گرفتم!