سلام
قسمت شایسته که زندانیش کرده بودن
منو یاده فیلم اره انداخت!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا
دقیقا همون بودش!!!!!
Printable View
سلام
منو یاده فیلم اره انداخت!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا
دقیقا همون بودش!!!!!
برادر پونه در شبکه جام جم مجری برنامه بوم سفید هستش!!!!!نقل قول:
خودش هم باورش شده نرگس جون هست!!!!
داداشش توی برنامه ی بو سفید تو شبکه ی جام جم بازی میکرد...الانم توی شبکه ی تهران توی برنامه ی نردبان مجری گری میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عاطفه نوری خیلی ضایع گریه میکرد.
برادر پونه قبلا کجا برنامه اجرا می کرد؟ نمیشناسمش.
دقت کردی نرگس جون خودش هم خودشو نرگس جون صدا می کرد؟
در مورد نگرس جون هم نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی از دیالوگ هاشو بگی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راس میگیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
به خدا
دقیقا همون بودش!!!!!
مثلا انگیزشون از نشون دادن فیلم عروسی به اون مسخره ایی چی بود؟اونم فیلم بود مثلا گرفتن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه نکته ی ذجر آوری توی اون فیلم بود که باعث بشه شایسته تحریک و اذیت بشه؟
اونجایی که زن بابک رفته بود خونه نرگس جون میخواست در آغوشش بگیره؛ نرگس جون گفت بیا دخترم تو بغل نرگس جون.نقل قول:
بابا زن و شوهرن داره باسه شوهرش عشوه میآد حتما باید نصیحت کنه یا قرآن بخونه :21:نقل قول:
حتما میگن کلید در پشت چشمتهنقل قول:
قسمت 44 ام بود.نقل قول:
امشب قسمت چندمش بود؟من تو روزنامه خوندم 52 قسمت بیشتر نیس
تو همشهری جوان 2هفته پیش با داداش پونه مصاحبه کرده بود، میگفت یه سکانس خفن توی قسمت 44 بازی کردم که همه رو غافلگیر میکنه...!
احتمالا همین دیشبو میگفت دیگه:31:
ولی خداییش قشنگ بازی کرد:40:
اون یه تیکه که شایسته رو زندانی کرده بودن و فیلم براش میزاشتن که عذاب بکشه منو دقیقا یاد یه فیلم خارجی مینداخت که یه برج بود که توش آدم هارو زندانی میکردن
همش تقلید میکنن ولی جالب بود
شاید اون طوری کردن که مثلا بگن این فیلمو کاوه گذاشته تا باورش بشه که واقعا کاوه هست اگه یه بار ازاد شد بگه کاوه باهام این کارو کرد.نقل قول:
من یه سوال برام پیسش اومده و اونم اینه که چه جوریه که همه خونه ی نرگس جونو بلدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟/