وکیوم ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اون دیگه چیه ؟
کسی الان کارت می گیره ؟؟؟
Printable View
وکیوم ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اون دیگه چیه ؟
کسی الان کارت می گیره ؟؟؟
امروز از شماره مرکز اینترنت تهران( همون جایی که دستگاه POSپارسیان رو ازش گرفتم ) پیام اومده بود که به زودی روی این دستگاه ها شارژ دو تومنی همراه عرضه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی!
دو تومنم رو بی پدرا دزدین!!
آخرش اینقد طول کشید و صفحه رو نیاورد که پیغام خطا داد
فکر کردم مثله قبلا کم نکرده از حساب ولی رفتم دیدم 2 تومن کم کرده!!!
از این شایعه ها زیاده حاجی خبری از وکیوم نیست مگه مخابرات ک و س خوله وقتی به این راحتی داره پوله من و شما رو می خوره بره وکیوم بده بازار
قیمتش چنده؟چجوری باید گرفت؟نمایندگی باید بگیری؟دسنگاه pos باخود بانک پارسیان صحبت کردم گفتن که چون واسشون سود نداشته دارن جمش میکنننقل قول:
قبلنا این Pos شارژ 2تومنی میداد چرا قطع شد وچرا دوباره میخاد برقرار بشه؟
هرچی باشه دو تومن بیشتر نیست ضمنا اونم از اینترنت بیشتر پول خوردن داره!نقل قول:
من از قبل دارم اما نمیدونم جدیدا میدن ازین دستگاه ها یا نه
قبلا هم دو تومنی همراه نمیداد فقط 5 تومنی
منظورم قیمت pos هستشنقل قول:
ولی من6ماه پیش با مسولین قسمت مشتریان صحبت کردم گفت سال85 تعدادی واگذار کردن و الان چون براشون سود نداره دیگه واگذار نمیکنن همونایی که واگذار شده دارن کم کم جمع میکنن
بهروز جان کجا رفتی ؟!
اون برنامه چی شد ؟
از اخبار چه خبر ؟ خبری نشده تکلیف ما چی شد ؟
رایگانه دستگاهش دقیقا مثل دستگاه هایی که واسه مغازه ها ارایه میدن این منتها فقط شارژ میده همه رقمنقل قول:
من پارسال گرفتم
جدیدا بانک صادرات هم می خواد از اون دستگاه ها بده ! البته من گرفتم ولی فعلا برنامه ی کارت شارژ روش نصب نشده ! یعنی اون جوری که اینها میگن به زنجان ندادن اون برنامه رو ! کسی از تهران این دستگاه رو داره ؟نقل قول: