خوب مهران مدیری 80% فیلم رو یه تنه راه میبره.ولی برزو جمعا 10 دقیقه نتونست خودش رو کنترل کنه..
Printable View
خوب مهران مدیری 80% فیلم رو یه تنه راه میبره.ولی برزو جمعا 10 دقیقه نتونست خودش رو کنترل کنه..
اونجا هم که گفت این زمین رو گاو اهن هم نمیتونست شخم بزنه ولی باید بازیکنای ما که ماهی 50 ملیون پول میزامپلی بدن بیان اینجا بازی کنن ،نهایت خنده بود
اونجا هم که برزو ارجمند اومد جای مهران مدیری مصاحبه کرد خیلی با حال بو ،انگار خوده پیروانی بوده:دی:دی
مهران مدیری خودش بیشتر می خنده ! اون صحنه ای که می خواست بگه تو یه جزیره چند سال زنده میمونم هی الکی می خندیدنقل قول:
به نظر من بیژن بنفشه خواه از همه ی طنز کارای همسن خودش بهتر تونسته خودش رو کنترل کنه و نخنده....
تو قسمت خلبانیش خیلی خوب کار کرد...بهترین پشت صحنه که کلی خندیدم یکی همون قسمتی بود که بنفشه خواه از پشت سر مدیری رد میشد و می ترسید که بعدش کلی مدیری میخندید و خراب می کرد سکانس رو و بعدی هم همون جایی که خبرنگاره از مدیری می پرسه شما با شورت ورزشی عکس دارین!!؟؟؟
این چند قسمت پشت صحنه هاش خنده دارتر از خودش بوده!!!
حالا بعد از قسمت ورزشی نقش دیگه ای هم داره ؟
سلام
نازه داره فیلم یه چیزی می شه
من که از مربی بودنش خیلی حال کردم
کلا سرنوشت افشین قطبی:40:رو خیلی خوب به تصویر کشید
من حس می کنم تیکه هایی از فیلم رو حذف می کنن آخه یه چزهاای تو تبلیغ بو ولی نشون نداد
آره موافقم ، اصلاً قیافه و هیکل بیژن انگار واسه خلبانی تراشیده شده و همچنین بازی قشنگش هم به قشنگ تر شدن مجموعه کمک می کرد.نقل قول:
مدیری یه موقع هایی خیلی باحال می خنده ، از ته دل !:27:
100% !نقل قول:
همچنین انتظار میره که این طنز قشنگش ، سازنده باشه و این ناهنجاری هایی که تو جامعه می بینیم از بین بره کم کم . با این که چشم من آب نمی خوره.
بلکه
پیش بینی می کنم ازش شکایت بشه :31:
با دوستان موافقم.برزو نتونست كار طنز رو خوب از كار در بياره،شد ساعد هدايتي جديدش،ولي خداييش كنار مهران مديري كمتر كسي مي تونه جلو خودشو بگيره و نخنده.
مساحبه ها اون قسمتي كه گفت جمشيد...دقيقا مثل قلعه نوعي بود
اولش كه مودب بود و حرفها رو نمي فهميد قطبي بود
اونجايي كه جوك ميگفت فيروز كريمي بود
اونجايي كه ميگفت از بچه هامون راضي بوديم و اونا خوب كار كردن مثل پيرواني بود
اونجايي كه گفت تو 90 دقيقه 2 تا شوت زدن باد خورد هد زدن تو گل مثل فرهاد كاظمي بود
دوستان بعد از قسمت مربی گریش نقش دیگری هم داره یا دیگه فیلم تموم می شه؟
موافقم اونجایی بود که توی دفتر روزنامه بودن از پس که برزو خندید فیلم رو قطع کردن و ادامه ندادن:31:نقل قول: