ولا من که هم خودم و هم دوستام دارن اونم مدت زیاد ! همچین مشکلی نداشتیم تا حالا و نشنیدیم و ندیدیم :18:نقل قول:
فکر کنم این مورد رو هم برعکس گفتی دوست عزیز:27:نقل قول:
این مطلب رو هم باید بگم که نسبت به vostro خرابیش بیشتره توی کارت گرافیک
ولا من که هم خودم و هم دوستام دارن اونم مدت زیاد ! همچین مشکلی نداشتیم تا حالا و نشنیدیم و ندیدیم :18:نقل قول:
فکر کنم این مورد رو هم برعکس گفتی دوست عزیز:27:نقل قول:
دوستان لپ تاپ موتور 4 زمانه ماشین نیست که بگیم خرابی اش بیشتره ... اتفاقا سری xps گرافیک فوق العاده ای دارند ...نقل قول:
با تشکر از avecina.ir چند سوال دیگه هم دارم که اگه لطف کنین و جواب بدین ممنون میشم :1-آیا با هاش میشه آخرین بازی های روز رو اجرا کرد ؟ 2- میدونم قبلا هم بحث شده ولی به طور کلی آیا (این محصول) ساخت مالزی با اونی که ساخت لهستانه از نظر قطعات و کیفیت تفاوت محسوسی داره یا نه ؟3- کسایی که حداقل 6 ماهه که این لپتاپ رو خریدن آیا به مشکل خاصی برخورد کردن یا نه ؟با سپاس
چون من خودم قبل خرید این سوالا رو 1000 بار از رجیستر عزیز پرسیدم :d ، جوایتو میدم . اگه درست بود رجستر جان تایید کن .
1 - بله.
2 - تفاوتش محسوس نیست.
3- من 6 ماه که دارم ، تا حالا که مشکلی نداشته .
با تشكر از sari1369
1- شما حداكثر زماني كه باهاش بازي ميكني چقدره ؟ و لپتاپ آيا داغ ميشه يا نه ؟
2- واسه ديدن فيلماي HD آيا (اين به قول خودت زيباي خفته ) فوق العاده هست يا نه ؟
:10::11:
1- من کلا زیاد بازی نمی کنم . ولی اوایل کرایسیس نصب کرده بودم و موقع بازی فن لپتاپ روشن میشد . قسمت هارد لپتاپم گرم میشد ( داغ نه ) . در مورد گرما خیالت راحت باشه . حد اقل از hp که روش نیمرو درست میکنن بهتره ( شوخی )
2- اچ دی چی هست ؟؟ :D من DVD باهاش دیدم . نسبت به دل های دیگه ال سی دی بهتری داره . منظورت از فوق العاده چیه ؟؟
باطریشم خوبه . با ویستا حدودا 3 ساعت داره .
میگن ویندوز 7 مصرف باطریو بهینه کرده
دوست عزیز LCD این سری high definition هست ... و بصورت HD همون 720p میتونه فیلم ها رو نمایش بده نه 1080 ... یعنی Full HD نیستنقل قول:
واسه ديدن فيلماي HD آيا (اين به قول خودت زيباي خفته ) فوق العاده هست يا نه ؟
کیفیتش عالی نیست به اندازه full HD های سونی ، ولی خوبه
نا امید شدیم پس ، یعنی منظورتون اینه که کیفیت این ال سی دی ها به پای سونی نمیرسه! :41: چه قدر بد:19:نقل قول:
بله ... توی ویستا بسیار خوب شد نسبت به XP .. و توی windows seven مدیریت power بسیار بهتر شد ... یعنی کنترل باس سیستم ، مصرف نور LCD و ... به صورت اتوماتیک کنترل میشهنقل قول:
میگن ویندوز 7 مصرف باطریو بهینه کرده
نقل قول:
آره دادا ... ال سی دی های سونی نسبت به بقیه با کیفیت ترن .