آقاکسی میدونه چه جوری میشه این بازی روتو XP بازی کرد؟ اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه:10:
Printable View
آقاکسی میدونه چه جوری میشه این بازی روتو XP بازی کرد؟ اگه کسی میدونه خواهشا کمک کنه:10:
برای من 3 دی وی دی بود .هاردمم 10.3 گیگ پر کرده
من این بازی تازه ریختم بازی اجرا شد اما new که زدم Lodinge گیر میکنه !!!!
کمککککککککک
راستش رو بخوای من بازی رو از نت سفارش دادم اما هنوز بازی نرسیده دستم واسه این مشکل هم تو نت سرچ کردم که بالاخره این راه حل پیدا شد وفکر کردم کسایی که بازی رو دارند این فایلهایی رو که گفتم تو بازیشون هست بذار بازی برسه دستم ایشالا برات کامل توضیح میدم:20:نقل قول:
خوب سیستمت بازی رو میکشه یا نه؟سیستمتو ذکر کن و بگو تو کدوم ویندوز بازی میکنی ؟من توصیه میکنم تو 7 بازی کن و قبل از بازی آنتی ویروس و دیگر برنامه های در حال اجرا رو به طور کامل ببندش.:5:نقل قول:
برامن هم3تا دیویدی بود ولی12.4گیگ جا گرفته شرکتیم نیست:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم 2 تا DVD بود،فضای پر شده 4.79Gb
بازی جالبیه
از لحاظ هوش مصنوعی خوب کار شده یعنی طرفای مقابل دیگه منگل نیستن گرافیک عالیه افت فریم هم نداره انگار از یک موتور گرافیکی تازه ای استفاده شده
در مورد جواب ( aban366 ) مشکل باز نشدن چتر داری ...اگه با هیچ کدوم از روشها نتونستی ، بعد از پرش وقتی به حد کافی نزدیک زمین رسیدی نشانگر ماوس (همونیکه وسط صفحه ست ) عوض شد یکی 2 بار کلید F کیبوردتو بزن تا قلاب بندازه یه جایی گیر کنه
به احتمال زیاد زنده بمونه بتونی اون تیکرو رد کنی:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مرحله هایی که با ستاره مشخص شدن چرا همشون تکراریه؟
نکنه ماموریتهای فرعی هستند؟
بازیه من 2 تا دی وی دی بود.
2 نصبه بود.
یعنی کل فولدر setup و مخلفاتش 5.64 گیگ بود.
نصب دوم که خود بازی بود 3.81 گیگ بود.
ولی من الان هم مشکل چتر دارم و هم مشکل نبودن صدای صحبت کاراکترا؟
اگه اون فایل 135 مگا رو دان کنم مشکلم حل میشه.
آخه می خوام به یکی از دوستانم بگم دان کنه برام؟
کسانی که مشکل شما رو داشتند با نصب اون پچ مشکلاتشون حل شده بود حالا شما دانلود کن ایشالا مشکل شما هم حل میشه:11:نقل قول:
تو این پست به طور کامل توضیح داده شدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4787249&postcount=206
سلام دوستان منم مشکل چترو داشتم ولی با تعویض سی دی درست شد
این بازی رو دو شرکت به بازار داده یکیش موقع نصب عکس بازی و پس زمینه setup داره اون یکی نداره
نسخه سالم اونیه که موقع نصب عکس بازی رو داشته باشه