من تهران نیستم!!!!!!نقل قول:
ببین کدوم منطقه هستی؟ اگه نزدیک باشی بهت برسونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تهران نیستم!!!!!!نقل قول:
ببین کدوم منطقه هستی؟ اگه نزدیک باشی بهت برسونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منم راش انداختم نمیدونم xp چه مرگش بود ولی تو سون بلا مشکل فقط با یک بار نصب راه افتاد
ایکاش از اول تو سون نصب میکردمش
خلاصه من پایه ام bf2ولی ولی سرور زیر 40 نفر حال نمیده و رنک هم نداره ولی در هر صورت ارزش داره تست بشه
بچه ها این ارور رو میده وقتی میخوام برم تو سرور valut:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل pbsetup رو هم نصب کردم..!
دوستان گرامی
یکی از دوستان هم چنین پیشنهادی داره. اگر کسی خواست تا نشانی رو بگیرم ازش و بدم:
نقل قول:
درود . اگر همه پچ 127 مگی رو بگیریم براحتی میشه با تانگل بازی کرد 2 . اگر ان را نصب کنید متوجه میشوید که دو آیکون قهوه ای رنگ دیگر مانند آیکن بازی معمولی به دستکتاپ اضافه میشود که به هنگام تمایل به بازی درنقشه های بزرگ ازآن طریق وارد میشوید
4:44 PM
9/16
ودرصورتیکه میخواهید بازی قبلی معمولی را انجام دهید از آیکون قبلی وارد میشوید
4:44 PM
9/16
یعنی همچنان میتوانید در ترمیناتور و والت و... نیز بازی کنید
4:46 PM
9/16
میتوانید تعداد باتها ( ماد ها ) را طبق میل خودتان از یک نفر تا 48 نفر انتخاب کنید و میزان سختی بازی هم از 0.1 تا 01.0 اتخاب کرد
4:47 PM
9/16
درنتیجه وقتی میخواهید سینگل پلیر بازی کنید میتوانید نقشه های 32 و 64 نفره را نیز بازی کنید نه فقط 16 نفره . من که واقعاً لذت بردم
4:48 PM
9/16
همیشه میگفتم وقتی برنامه نویسی یاد گرفتم میرم بازی 64 نفره رو برای سینگل پلیر میسازم . مثل اینکه دیگران نیز این فکر را کردن
4:48 PM
9/16
سازنده آن در سایتش گفته دربچگی بی اف 2 را خیلی دوست داشتم برای همین تصمیم گرفه که به طرفداران این بازی ادای دین کنه
4:49 PM
9/16
بعلاوه این پچ
9/16
SP64
9/16
پچ های بسیاری نیز توی آن سایت هست که نقشه های کاملاً جدیدی به بازی اضافه میکنه
دوستان ، سرور داره راه اندازی می شه
forum.bazic enter.com/showthread.php?t=33696
فردا شب ساعت 10 تا 3 صبح ران خواهد بود
دوست من قرار بود مهلت تست رو 24 ساعت قرار بدی؟؟ :10:نقل قول:
دوستان گرامی
فردا ساعت 10 به بعد آماده باشید تا اگر به یاری خدا سرور ایرانی هم به صورت رایگان و آزمایشی به مدت یک هفته از طرف دوستمون راه اندازی شد همه آزمایشش کنیم.
لطفا همه هر اشکالی چیزی هست رو برطرف کنید تا فردا بعد از این همه مدت بتونیم با پینگ خوب با هم بازی کنیم. اگر هم مشکلی بود در همین جا اعلام کنید تا پیش از آغاز حلش کنیم
راستی اگر مشکل ویژه ای بود و همچین برای هماهنگی میون فهرست دوستان bf2 باز با آی دی یاهوی بنده در تماس باشید
آقا من اونجا هم مطرح کردم! کلا ده دفعه مطرح کردم!
نمیدونم چقدر این حرف درسته اما به نظر من آیدیهایی که اینجاداریم رو بسازیم تا توی بازی همدیگه رو بشناسیم! حالش بیشتره.. من فردا واسه تست هستم.. تست هم 24 ساعت باشه عالیه!
آیدی ها رو همین کارو می کنیم
بابت تست هم 1 هفته با تایم های محدود اکتیو می کنیم مثلا 9 شب تا 3 صبح
با درود دوباره
یکی از دوستان قصد داره سرور ایرانی راه بندازه. اگر تعداد زیاد بشه هزینه خیلی کمی به صورت ماهیانه می دیم برای بازی و با پینگ پایین می تونیم بازی کنیم. لطفا حتما به این نشانی سر بزنید و همه چیز رو بخونید و اگر خواستید نام کاربری رو بزارید تا برایتون آی پی سرور فرستاده بشه و بتونیم به صورت آزمایشی بازی کنیم و اگر خوب بود بگیم برای همیهش سرور راه بیفته. یک سرور ایرانی با پینگ پایین
امروز آدینه (جمعه) سرور ساعت 10 شب راه می افته. پیش از اون خبر بدین توی این نشانی
البته نشانی رو اینجا فیلتر می کنن لانگار. اگر کسی خواست آی دی یاهو رو ادد کنه تا اونجا بهش بگم
کد:http://forum.بازی سنتر.com/showthread.php?t=33696