فارسی ساز اومنیا i900 مطئن و امتحان شده
نقل قول:
بله همه نمایند گیهاش ، دوستان واسه فارسی ساز دیگه به خود نمایندگی مراجعه کنین
دوستان بالاخره موفق شدم اومنیا رو فارسیش کنم
نمایندگی مایکروتل به آدرس زیر در واقع رام رو عربی میکنه و فارسی ساز نصب نمی کنه و هر چی داری باید بیخیلش شی چون میبایست هارد ریست بشه
مطهری نرسیده به سهروردی پلاک 120 تلفن 021-8230 چهار رقمیه
ولی نتیجه ای که گرفتم اینه که عربیساز زیر اضافه میشه که دوستان از اینکه گوشی بطور کلی عربی میشه نگرانند و اون رو نصب نمی کنند پیشنهاد می کنم نصب کنید و مسیر زیر رو طی کنید مطمئنن حل خواهد شد
تو گوگل سرچ کنید LANG_MUIara.cab (3.59 و این فایل رو در مموری داخلی نصب کنید اگه خواستید لینکش رو هم میزارم ولی فکر نمی کنم ضرورتی داشته باشه چون اگه تو این سایت نباشه تو سایت های همسایه هست
بعد برای انگلیسی کردن منو ها
استارت (ابدا) را فشار دهید بعد ستینگ (الاعدادات) بعد گزینه وسط ستینگ یعنی سیستم (النظام ) و سپس لغه رو انتخاب کرده و تیک جمله تشنبل واجهه اللغه العربیه را پاک کنید و موافق را برای ریست شدن بزنید
حال کیبردی مشابه کیبرد سماسونگ با منو عربی دارید
حال دوباره ستینگ و سیستم و انتخاب Regional setting و تغییر عربی به انگلیسی و ری استارت مجدد
خوب حال کیبرد رسکو و فایل فارسی علیرضا رو نصب منید
Resco KeyBoard Pro 5.01.CAB
Resco Keyboard Farsi Support.cab
تو منوهای ستینگ کیبرد رسکو لازمه که use corrections رو انتخاب کنید و skin رو نیز بر روی default تنظیم کنید
تمام گوشی فارسی شد البته بدون حرف ژ و حرف چ هم به حروف دیگر نمی چسبد در مورد ک و پ نیز مشکلی ندارد
نکته بسیار مهم :
مشکلی که برخوردم این بود که به هنگام شماره گرفتن و زنگ زدن لیست تماسها بروز نمی شد خلاصه سرتون رو درد نیارم مشکل از نرم افزار pimbackup بود و با نصب اون دیگه گوشی بروز نمی شد و نهایتاٌ مجبور شدم از طریق اکتیوسینک و اوتلوک شماره تلفن ها رو به گوشی منتقل کنم
بالاخره نفسی کشیدیم
شاد باشید