مبارک باشهنقل قول:
قیمت وگارانتییش اگه میشه بگین
Printable View
مبارک باشهنقل قول:
قیمت وگارانتییش اگه میشه بگین
نقل قول:
سلام
من یه سینما خانگی گرفتم چند ماه پیش sony dz777
تا حالا باهاش hd ندیدم
یعنی والا گیج شدم با حرفهای شما
من با کامپیوتر وصل می کنم آخه , همه فیلمهام هم 720p هست با فرمت mkv که ساپورت نمیکنه این پلیر این فرمت رو
فرمت فیلمهای hd چیه ؟ avi ?
اونوقت این پلیر hd رو ساپورت میکنه دیگه ؟ روش نوشته 1080p full HD
یعنی دی وی دی hd رو اجرا می کنه دیگه ؟
ممنون
تا اونجا که من اطلاع دارم هیچکدوم از پلیرهای فیلیپس که در این تاپیک دربارشون صحبت شده کدکهای h.263 و h.264 ویا ویدئوهایی که رزلوشن HD دارند رو اجرا نمیکنند.نقل قول:
فیلیپس مدلهای 3260 -5996-5986-5965
و پایونیر مدل 410
دوست عزیز من خودمlg9650 دارم.فایلهای srt فقط با استفاده از نرم افزارAVIAddXSubقابل اجرااست وبه خوبی میخونه.ضمنا هارد اکسترنال 320gbرابخوبی ساپورت میکنهنقل قول:
نقل قول:
از ماركها و برندهاي مهم بازار ، هيچكدوم دي .وي.دي پليري نزدن كه فايلهاي HD رو پخش كنه.
منظور از 1080p full HD اينكه ميتونه كيفيت دي . وي . دي رو Upscale كنه تا كل صفحه تلويزيون FullHD رو پوشش بده.
اگه دنبال پخش كننده mkv هستي فعلا بايد از هارد ديسك پليرهاي بازار استفاده كني كه قيمت مناسبي هم دارن.
يا اگه مساله پولي برات مهم نيست بري و يه PS3 بخري.فريمورشو آپديت كني تا Mkv و Divx رو برات پخش كنه.علاوه بر اينكه مي تونه فيلمها بلوري رو هم برات پخش كنه.
شما از کجا قیمت گرفتید؟!نقل قول:
من امروز 88/2/29 از فروشگاه الهام پاساژ شرکا قیمت گرفتم گفت 85000 تومان! :18:
من از کرج قیمت گرفتم 72 تومن.نقل قول:
سلام اقا مهدی منم ساکن کرجم میخواستم ببینم این فیلیپس 3260 که میگی زیرنویسارو که با پسوند srt یا sub هست رو نشون میده؟با فارسی مشکلی نداره؟کرج کجا داره؟
سلام :
ببخشيد من تازه دارم ميرم سر خونه زندگيم يك DVD PLAYER خوب ؟ و قيمت
خوب تا چه قيمتي؟