آقا کسی میدونه این بازی اصلی رو از کجا تو ایران میشه خرید ؟
Printable View
آقا کسی میدونه این بازی اصلی رو از کجا تو ایران میشه خرید ؟
متاسفانه مشکل من همچنان پابرجاست:
با این که بعد از تموم شدن بازی تو حالت 3d منتظر میمونم تا Match Highlights تموم شه و خودش از 3d خارج شه بازم بعدش نتیجه رو من درآوردی واسه خودش اعلام میکنه...!قبلا تا بازی تموم میشد خودم در میومدم از 3d ولی بازم همین جوری نتیجه ها عوض میشد.
واقعا راهی نیست که این مورد حل شه؟
سومین آپدیت بازی نیز منتشر شد. این پچ شامل اعمال تغییراتی از قبیل آپدیت شدن دیتا بیس بازی از بین رفتن بسیاری از ایرادات بازی و اضافه شدن چهره های جدید به بازی می باشد. حجم دانلود حدود 200 مگابایت میباشد. لینک دانلود در پست اول قرار داده شده:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=261358
خیلی جالبه توی ign نوشته این بازی هنوز نیومده!!!!!!!!!!
از قافله عقبه دیگه طفلکی خیلی ها این بازی رو واقعا جدی نگرفتن البته خداییش ea هم یه ذره کم لطفی کردهنقل قول:
krauser مرسی از راهنماییت فقط یک مطلب این پچ3 احتیاج به فایل کرک داره یا نه فقط خودشرو نصب کنیم اجرا میشه؟؟
آپدیت 3 هم کرک می خواد؟
فعلا مشخص نیست کشانی که آپدیت 3 رو دانلود میکنن از کل سیو ها و کرک و آپدیت 2 خودشون بک آپ داشته باشند که در صورت عدم هماهنگی آپدیت 3 با کرک شرایط رو به حالت قبلی برگردونننقل قول:
سلام
کی میتونه این کرک سوم رو برام پست کنه
سلام
من چند سال پیش بازی میکردم این بازی رو و الان که اومدم 2009 رو گرفتم میبینم که بازیکنا دیگه level ندارن.یعنی قبلا یه عدد کلی بود که معرف تمام خصوصیات یه بازیکن بود که الان دیگه نیست!! البته تو قسمت indivdual orders که میرم نوشته یه لول!! ولی نمیتونم که همیشه برم اونجا ببینم! تو قسمت line up یا player detail نیست این لول! و اینکه در مورد نصب اپدیتها میشه یه توضیحی بدید.همینجوری باید نصبش کرد فقط؟