میشه لطف کنی بگی درباره چی وکدوم قسمتش میخوای برات توضیح بدم؟نقل قول:
Printable View
میشه لطف کنی بگی درباره چی وکدوم قسمتش میخوای برات توضیح بدم؟نقل قول:
تاچ پرو 2 رو گرفتيد؟ :20:نقل قول:
قیمتش دیروز در علائدین از 630 تا 730 تومن بود .
بیشتر 650 می دادنو
نه. من قصد خرید HD دارم .نقل قول:
باسلامنقل قول:
البته پرو 2 یک خروجی tv هم داره که برای خیلی ها مهمه :46:
امروز رفتم علائ الدین.دیدم گوشی که من 915 خریدم شده 700 داشت گریم می گرفت!:18::31:
گفتن برنامه های کامل گوشی رو می ریزن و 30 تومن می گیرن و با جی پی اس 60 تومن.همراه با 1 سال گارانتی واسه نرم افزارای گوشی و اینکه هر برنامه جدیدیم بیاد رایگان می ریزن رو گوشی
حالا به نظرتون میرزه برم بریزم این برنامه هارو
البته نمیدونم واقعا همه ی نرم افزارایی که موجود هست رو می ریزند یا نه.می تونمم از اینترنت بگیرم که البته دردسرش کم نیست و حوصله ام می خواد که من زیاد ندارم
حالا می گید بریزم یا نه؟!:46:
دوست عزیز منظورتون htc touch hd هست یا دیاموند 2 ؟؟نقل قول:
اینها تو علاءالدین بلدند سر مردم چجوری شیره بمالند.:13:
اخه خنده داره که نرم افزار گوشی گارانتی دار باشه.همشون این برنامه ها رو از اینترنت دانلود میکنند و بعضی وقتها برنامه ها رو بصورت تریل روی گوشی میریزند و بعد از دو هفته همه برنامه ها از روی گوشی میپره و ازت کد ریجیستری میخواد:27:.
در ضمن اگه وسط کار گوشیت احتیاج به هارد ریست داشته باشه با هارد ریست باز هم همه برنامه ها میپرن و میرن.
بعضی اوقات اینها برنامه های 3 یا 4 سال قبل که ماله ویندوز موبایل 5 یا 6 هستش رو روی گوشی میریزند و میبینی سرعت گوشی خیلی افت میکنه.یا اصلا رزولشین برنامه با رزولشین ال سی دی گوشی نمیخونه.که بدرد نمیخوره.
من به شما پیشنهاد میکنم خودتون از اینترنت برنامه ها رو دانلود کرده و نصب کنید.این کار باعث میشه هم تنوع تو کار باشه و هم پولت رو هدر ندی.
موفق باشی.
نقل قول:
سلام.
کاملا" تایید میشه ضمن اینکه من کیف گوشی رو هم تو علاءدین دست کسی نمیدم.چه برسه به گوشی اونم واسه ریختن برنامه.به نظر من اگر گوشی دزدی هم باشه اونجا نباید بدی کسی کاری واست انجام بده.چه برسه به اینکه 900 تومن پول پاش داده باشی.
نظرتون راجبه Diamond2 چیه؟
به من هم گفتن
فقط فارسی ساز گوشی 10,000 هزار تومان
خوبه؟
یا خودم میتونم از سایتی بگیرم نصب کنم؟
سخته؟