شما دقیقا استفاده ات از دستگاه و قیمت مورد نظرت رو بگونقل قول:
Printable View
شما دقیقا استفاده ات از دستگاه و قیمت مورد نظرت رو بگونقل قول:
خب فروشنده فقط سود خودش رو می بینه .. مدلی که معرفی کرده (YP-150) مدل بدی نیست - در واقع تنها مدل ویس یس ریکوردیه که مارک های رقیب در زمینه Mp3 player دارن ... اما شاید به همین علت (تجربه کم) رقیب جدی واسه کارای سونی که مدتهاس در این زمینه فعالن نباشه ... بهرحال : اگه سری UX سونی رو پیدا کردی ، اونا به این اولویت دارن ... اگه می تونی تا 200 خرج کنی : کارای ICD سونی... سونی یکی دو مدل در دامنه 100 تومن هم داشت بجز ux ... مثلا مدل P و Bنقل قول:
مرسینقل قول:
عمو جان بنده از هلند آورده ... 100 تومن بهش میدم احتمالا !! ... fat هستش البته ... فعلا که این بچه های ما (=خواهر و برادر من) باهاش حال می کنن و رسماً بی خیال Mp3 player هاشون شده ان! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
//
به نظر من هم توی پایتخت باید گرونتر باشه (قاعده کلی که در مورد هر قطعه دیگه ای هم صدق می کنه !!) ...
آره - ظاهرا نماینده سونی نیست ... من از دو نماینده سونی دیگه ی اون پاساژ پرسیدم ... همدیگه رو تایید می کردن ولی اینو نه ... من که با دقت توش رو نگاه کردم ، واقعا هم خیلی بهش نمی خورد نماینده رسمی باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر می خوای هزینه کنی ؟ ... زیر 100 تومن کارای creative ... کیفیت ضبط همه شون در یه سطح هستش که میشه بالاتر از متوسط و خوب ...اگه سانسا پیدا کنی (تهران - پایتخت و پاساژ ایران) ، سانسا کلیپ حدود 60-70 تومن ...نقل قول:
بله - کیفیت تصویرش فرقی با P2 نداره ... (البته منظورت 262k هستش)نقل قول:
سلام دوستان من دنبال یه voice recorderخوب هستم که کیفیت صداش خوب باشه هستم.بودجه من هم 50تومنه اگه کسی میدونه که چی باید بگیرم ممنون میشم.من دانشجو هستم می خواستم باهاش صدای استاد رو ضبت کنم
پست های قبلی همین تاپیک رو ببین ؛ چندین بار مطرح شده ..بهرحال sansa clip توصیه میشه و بعدش کارای creative ..
سیمور اینا یعنی چی که مربوط به رنگ ال سی دی پلیر میشن؟
16.7m
64k
262k
با سلام و خسته نباشید
چند وقتیه قصد خرید jxd990 دارم ، می خواستم چند سوالمو جواب بدید:
1.درسته که زود خراب میشه؟
2.زیر نویس فیلم هارو (پسوند srt) رو اجرا میکنه همراه فیلم؟
3.اینکه میگن کیفیتش پایینه یعنی دقیقا چه فرقی می کنه؟
4.مدل های دیگه ای رو با همین قابلیت ها پیشنهاد میکنید که حداکثر 200 تومن باشه؟
اینا تعداد پیکسلهای رو ال سی دی یا صفحه نمایشگر هستش که هر چی بیشتر باشه بهتره و برای دیدن تصویر مناسبتر 64 که خیلی کمه 262 هزار تا رو بیشتر ام پی 4 ها دارن و 16 میلیون هم کریتیو و کاون دی 2 دارن اگر اشتباه نکنم:5:نقل قول:
در ضمن سیمور جون من میخام یه جفت باطری شارژی برای دوربینم بگیرم سونی تا پاساژ ایران نمایندگیش کیه یک هست که اول پاساژ ایرانه خیل مغازه بزرگی یکی اونه اون یکی کحاست؟
در ضمن تو سایتش 2000 میلی آمپر و 2500 میل آمپر زده کدوم بهتره؟ قیمتی یکی هستن. :8:جون آمارش ر در آوردم 2000 میلی مصرف داخلی انرژیش کمتره و مثلا تو یه سال 85 درصد از شارژش باقی می مونه اگر یکسال استفاده نکنی ازش یعنی شارژ رو بیشتر نگه میداره. ولی با 2500 اگر 150 تا عکس بشه گرفت با 2000 می شه 100 تا عکس گرفت منتها 2500 این شارژش رو کمتر نگه میداره.
میخام بدنم درسته یا نه:10:
من یه مقدار ریزتر توضیح میدم:نقل قول:
اینا تعداد رنگ های قابل نمایش هستند که از روی یه مفهوم دیگه به نام color depth (عمق رنگ) بدست میاد ... مثلا عمق رنگ اگه 18 بیت باشه (استاندارد بسیاری از صفحات نمایش LCD) یعنی اینکه 18 بیت واسه نمایش رنگ یه پیکسل استفاده میشه و چون سه رنگ اصلی (RGB) داریم یعنی به هر کدوم 6 بیت می رسه که میشه 2 به توان 6 = 64 حالت مختلف برای هر رنگ و کلاً : 64 * 64 *64 = 262 هزار (262k) رنگ مختلف ...
به همین ترتیب 16 میلیون (16.7m) اونایی هستند که از 24 بیت استفاده می کنند ... (اصطلاحا بهش میگن : Truecolor)
64k هم مال دوره 16 بیت بود که در موبایل های قدیمی استفاده میشد .. (بهش می گفتن Highcolor)
الان اصل 24 بیت ها (16 میلیون) مال cowon ه و آیپاد تاچ ... zune ها 16 بیت هستن ... creative های تصویری اکثرا 18 بیت هستن ...
* عمق رنگ ، تنها معیار تعیین کننده کیفیت نیست ... ولی یکی از معیارهای مهمه ...
توی تاپیک دیگه ای که ایجاد کرده بودی ، جواب دادم ... همونجا ادامه بده ... مرسینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=300992
اینی که گفتی درسته ... یعنی اصولا باتریهایی که mah بالاتری دارن ، شارژ بیشتری در خود نگه میدارن ، اما در عین حال مدت زمان بیشتری واسه شارژ لازم دارن و ضمنا طول عمرشون هم کمتر از باتریهایی با mah پاینتره..نقل قول:
اما این طول عمر مثلا یه سال نیست ؛ بلکه چند ساله.. بنابراین من مشکلی در استفاده از باتری های 2500 ی که الان دارم نمی بینم (انرژایزر) و ازشون راضی تر از باتری های 2000 هستم ... براساس سلیقه و نظر خودت عمل کن ..