همونه که رفته تو جسم کانرنقل قول:
برای گرفتن blood mage هم باید بری تو حالت fade بعد اونجا desire demon رو میبینی
Printable View
همونه که رفته تو جسم کانرنقل قول:
غیر از این راه دیگه راهی وجود نداره؟؟؟نقل قول:
همونه که رفته تو جسم کانر
مثل کتاب خریدن؟؟؟
اخه اون مرحله رو با Jown ردش کردم دلم براش سوخت گفتم بهش یه شانس بدم )):
محتوای مخفی: با کدوم یکی ؟
درود دوستان یه جا گیر کردم خوشحال میشم کمک کنید تو guntel هست یه معما داره باید بری روی سنگ تا پل ضاهر بشه هر کاری میکنم نمیشه چیکار کنم ممنون اگه کمک کنید
دوستان 2/3 تا سوال دارم ....من همون اولا هستم/
1- اون بطری های اب به چه دردی می خوره ابی رنگ هستند..؟
2-توی مبارزات فقط یه حرکت میکنه یا دفاع ..چیز دیگری هم داره حرکت دیگه ای هم میکنه چون دشمن منو می زنه منم اونو تکراری..؟
3-این دوستان کنار ما میان.... مردن چی کار کنیم زنده بشن یا کلا میرن اون دنیا..؟
4-جادو...چطوری استفاده میشه..؟
5-چطوری باید دستور داد...همش که attak می کنند..؟
6-اون نوار زرد رنگ کنار شکلمون چی هستش..؟
7- اگه هم ممکنه نکته ای چیزی هست بهم بگید..؟
این راهشه:نقل قول:
یو توب هم اگر میتونید برید این کلیپ را حلشه:کد:http://www.lethalgaming.net/forum/showthread.php?t=67229
کد:http://www.youtube.com/watch?v=xIVejv9sHLg
البته اگر یکمی بازی میکردی احتمالاً بیشتر اینا دستت میومد، اینا اکثرشون خیلی ابتدایی هستن.نقل قول:
اون بطری آبی رنگا انرژی جادوگرها رو پر میکنه. مبارزات هم جزئیات بسیار زیادی داره مثلاً اینکه استراتژی درستی انتخاب کنید هرچی هم جلوتر میرید نیروهای جدید و سلاح های جدید میگیرید که در زمان مبارزات میتونید ازشون استفاده کنید در ضمن تو PC با زدن دکمه space بازی متوقف میشه که میتنید نیروها یا جادوها رو بر علیه دشمنا استفاده کنید یا همیطنور بدون توقف استفاده کنید. هم گروهیاتون بعد از هر مبارزه دوباره زنده میشن البته هر بار که بمیرن جراحت میبینن و با کیت جراحت دوباره میشه خوبشون کرد ولی یه جادو هم وجود داره که میشه در زمان مبارزه هم دوباره هم گروهاتون رو اگر مردن زنده کرد. جادو هم انواع نیرویهای مختلف وجود داره که جادوگرها به کار میبرن. اون نوار زرد رنگ هم انرژی مبارزین هست که هر بار که از نیرویی استفاده کنید از انرژیتون کم میشه.
نکته هم خیلی چیزها هست حالا شما یکمی بازی کن سوالی داشتی بازم بیا بپرس.
سلام
من چند روز پیش dlc هارو نصب کردم اما نصفشون unAuthorized بودن ، از توی addin.xml تمام RequiresAuthorization="1 " ها رو مساوی 0 قرار دادم و dlc ها enable شدن اما هنوز تو نقشه چیزی مشخص نیست نه Warden's Keep و نه The Stone Prisoner و چند تا از ایتم ها.:41:
پچ 1.01b هم نصب نمیشه یعنی بازی رو نمیشناسه اگه exe اصلی بازی رو کپی کنم درست می شه . کسی لینکی از این exe داره؟:19:
لطفا کمک کنید (تو کفم!!!)
با تشکر :11:
دوستان نمیشه میزنن هممون رو می کشن ...ما چهار نفریم ...
میرم یکیشون رو بزنم 1 دقیقه نمی کشه هممون میمیره...من چی کار کنم ....اون جادوهای پایینی هم کار نمیکنه.؟
الله اکبر اعصابم دیگه داغون شده ..یه کوچولو مفنگی هممون رو میکشه میره...
هرچی من میزنم انگار بهش نمی خوره...عجب بازی ...ستمی هستش...گیم پلی بازی اصلا با مزاجم سازگار نیست ....
جادوگرای کنار من هم که انگار.......چی بگم یکی یه کمکی به من بکنه...