سلام
یه DVD دارم که قبلا با نصب K-Lite_Mega_Codec_Pack روی سیستم با مدیا پلیر میتونستم اونو نگاه کنم اما حالا نمیتونم
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ، با تشکر
Printable View
سلام
یه DVD دارم که قبلا با نصب K-Lite_Mega_Codec_Pack روی سیستم با مدیا پلیر میتونستم اونو نگاه کنم اما حالا نمیتونم
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ، با تشکر
سلام من يه سوال دارم من يه فيلم دارم كه پسوندش mkv هستش با km player كه بازش ميكنم
صحنه به صحنه نشونش ميده و تاريك البته تو كامپيوتر دوستم اينطور نيس ميخواستم بدونم اين مشكل از حجم فيلم هستش كه كامپيوتر من نميتونه اجرا كنه و اينكه اگه با اين نرم افزار كه گشما اينجا گذاشتين اون به فرمت ديگه اي تغيير بدم امكان درست شدنش و اجراش تو كامپيوترم وجود داره يا نه.خيلي ممنون ميشم اگه كسي جواب بده:40:
دوباره نصبش کنید.نقل قول:
از یه پلیر دیگه مثلاً k-lite codec استفاده کنید.نقل قول:
شایدم از ویندوز هست.
ممنون مشكل تا حد زيادي حل شد ولي بازم صحنه ها رو با تاخير نشون ميده ..من اون فيلمارو ميخوام ببينممممم:41:نقل قول:
اگه فرمتشو عوض كنم avi فكر ميكنين درست بشه؟
میتونید تست کنید. تبدیل کنیدش.نقل قول:
ممنون مشكل تا حد زيادي حل شد ولي بازم صحنه ها رو با تاخير نشون ميده ..من اون فيلمارو ميخوام ببينممممم:41:
اگه فرمتشو عوض كنم avi فكر ميكنين درست بشه؟
با vlc player هم تست کنید ببینید چطوری میشه.
در ضمن شاید مشکل از گرافیک باشه.
گرافیک سیستم چنده؟
باشه تست ميكنم.گرافيك سيستم256 gforceنقل قول:
ممنون
با سلام ببخشید مدیا پلیر قابلیت زیرنویس داره؟؟
سلام یه مدتیه که یه فایل که حجمش زیاده با kmplayer باز میکنم کند اجرا میشه ولی با مدیا پلیر خوب اجرا میشه مشکل کجاست؟
گراف که یکم پایین ولی فک کنم باید اجرا بشه.نقل قول:
آره. اسم زیرنویس رو هماهنگ با فیلم کن و با مدیاپلیر باز کن.نقل قول:
kmplayer وورژن 3.2 رو دانلود كردم از سايت دانلودها فايلهايي كه پسوند 3gp دارن بدون صدا پخش ميكنه تنظيمات هم رفتم left rith هم تست كردم فرقي نكرد مشكل عجيب اينكه ورژن قبلش صدا داشت اما تصوير سياه نشون ميداد در صورتي قبلا همون كليپ با صدا تصوير خوب با ورژن قبلي نشون ميداد