cheatcc = Cheat Code Centralنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
برای ترول کردن یکم زوده ها! تازه 6 تا نمره اومده، عجله نداریم که !نقل قول:
Printable View
cheatcc = Cheat Code Centralنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
برای ترول کردن یکم زوده ها! تازه 6 تا نمره اومده، عجله نداریم که !نقل قول:
حقیقته برادر من !
تجربه ثابت کرده ، تعداد نقدها هر چی بیشتر بشه ، اوضاع خرابتر !
شما هم زیاد خودشو ناراحت نکن ! ;)
با توجه به برخی مشکلاتی که در سرورهای انلاین بازی عظیم دیابلو 3 به وجود امد و باعث اعتراض گیمرها شد امروز کمپانی بزرگ Blizzard با بیانیه ای عذر خواهی خود را به عمل اورد
محتوای مخفی: متن بیانیه...:
محتوای مخفی: متن بیانیه...:
در اخر به رفع شدن هر چه سریع تر این موضوع اشاره کرده...
اول اینو باید متذکر بشم که بحث های حاشیه ای رو کنار بذارید و سعی کنید لحن صحبت هاتون هم مناسب باشه...
در مورد امتیازهای بازی فعلا 5 تا امتیاز توی متای بازی ثبت شده که فعلا نمیشه در موردش نظر داد و باید صبر کرد ولی خب میانگین بازی فکر نکنم دیگه تا 9.5 برسه
نظر من اینه که کلا بازی های انحصاری پی سی نسبت به بازی های کنسول از نظر امتیازی نسبت به اونی که مستحقش هستن کمتر می گیرن. الان بالاترین های تاریخ پی سی توی متا رو نگاه کنید خیلی از بازی های این شرایط رو دارن. همین دیابلو 2 هم متای اون 8.8 هستش!
اقا کسی اینجا بازی میکنه کمک کنه؟
latency من همش رو 600 !!! به... رفتم!
هر کی بازی میکنه بیاد latency بذاره
ممنون
از این 5 تا نقدی که تا حالا اومده مال یکی دو تاشو نمیشه خووند(زبونشون انگلیسی نیست)و مال اونایی رو هم که میشه خووند اکثر ایرادایی که بهش اشاره کردن: موسیقی-اپگرید skill - مشکلات شبکه بوده......
البته اینا سایتای چندان درست و حسابی نیستن و باید منتظر بقیه موند......... .
متای بازی هم تا حالا :
همه جا بها میدن(نمیگم کار خوبیه یا بد).........یعنی هر جایی که دسترسی به مجلات و اینترنت باشه.....یعنی الان یه جوری شده که امتیازا شده یکی از معیارهای مهم خوبی بدی بازی........تا جایی که مثلا ناتی داگ بعد از گرفتن امتیازای خوب بازی لیتل بیگ پلنت بهش تبریک میگه(مثه اینکه کنکور رتبه خوبی اورده:31:)یا کلیف به ناتی داگ و برعکس(کارای ea موقع امتیاز دادن به بتلفیلد و .... یا کار گیم اسپات در زمان کین و لینچ در اذهان همه هست)......... .نقل قول:
رو فروش و نگاه مشتری هم تاثیر قابل توجهی داره.....ولی روی بازیهای بزرگ تاثیر خیلی کمتری داره...... .
.
مراد جان والا این همه فروم های خارجی میریم، تا حالا ندیدم یه نفر بگه فلان بازی نمره پایین گرفته پس بدرد نمیخوره!!
تو فروم بیشتر نظرای خودشون رو مطرح میکنن، نه اینکه به این شکل و شدت بیان معیار قرار بدن!
معیار هست ولی در درجه دوم!
درجش بستگی داره........واسه کسی که چند سال منتظر بازیه(که اکثرا تو فرومای خارجی خیلی پی این بازین) بهر حال بازیش می کنه ولی کسی که دنبال یه بازی میگرده و این بازی رو کلا تجربه نکرده(که بین ما ایرانیها خیلی زیاده) امتیاز یه معیار جمع و جور....نقل قول:
اگه شما بری فرومهای حرفه ای حرف شما کاملا صادق آرین جان
ولی بهرحال روی فروش و کیفیت بازی تاثیر بسزایی داره........چند تایی هم مثال زدم از خود شرکتای بازیسازی که چقدر به امتیاز اهمیت میدن...... .
+
البته در کل برای من حداقل فرق چندانی نداره امتیاز این بازی و چه کم بیاره و چه زیاد برام فرقی نداره چون طرفدار سینه چاکش نیستم(ولی واسه وحید مهمه:31:)
جدا از شوخی امیدوارم هر امتیازی بگیره برا طرفداراش بازی خوبی باشه......
.
خوشحالم که بالاخره بحث ها شکل سازنده تری پیدا کردن .نقل قول:
با اون قسمت هایلایت شده کاملا موافقم , شاید تنها موردی که بشه یه کم روش حساب کرد همون CheatCC باشه ... اصولا این انتقاد همیشه به متا وارد بوده که نمرات سایت هایی که به اون صورت اعتباری ندارن ( حتی بعضا گفته شدن به صورت شراکتی زده شدن : دی) را هم در نظر می گیره.
درسته که بعدا یکجور میانگین وزنی را بین این نمرات در نظر داره که باعث میشه نمرات سایت هایی مثل Gamespot یا IGN تاثیر بیشتری داشته باشن .
ولی سوالی که همیشه مطرح بوده اینه که چرا از اول سایت های کم اعتبار را در نظر بگیریم که بعدا کار به اینجا بکشه , مورد دیگه هم اینکه اون تاثیر میانگین وزنی مشخص نیست بتونه کاملا مشکل را حل کنه.
در کنارش Gamerankings ( رقیب دیرینه : دی) از نقد های کمتر و بعضا معتبر تر استفاده می کنه که به نظر خیلی از افراد شاخص بهتری می تونه باشه , جدای از اینکه اون هم مشکلات خودش را داره ...
متا محبوبیت بیشتری داره ولی محبوبیت دلیل بر بهتر و منصفانه تر بودن نمراتش نیست! چون فاکتور های دیگه مثل نحوه طراحی سایت و دیدن نقد های مختلف به صورت یکجا و تبلیغات و ... روی محبوبیت بیشتر متا تاثیر دارن.
به هر حال اکثر کاربرا معمولا به نمرات این دو تا مراجعه می کنن , اما دلیل اصلی مراجعه تا اونجایی که من دیدم , دیدن یکجای نمرات سایت های معتبرتر مثل Gamespot و IGN و ... هست و نه صرف نمره ی متا یا Gamerankings
میگم امتیاز ممتیاز رو حالا بیخیال کی این بازی کرک میشه و میشه بدون دردسر بازیش کرد چون حالا که اینجوریه که دائما" باید به اینترنت وصل باشه که خیلی ضد حاله و فکر کنم کرک کردنش یه مدت زمان ببره.بلیزارد قبلا" از این کرمها نمیریخت و اینجوری ضایع بازی درنمی آورد نمونش star craft 2 که کرک شد ولی اینبار بنظر میاد که حالا حالا ها باید منتظر بمونیم.