سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
متاسفانه بازي به همين شكل اجرا ميشه :sad:
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
متاسفانه بازي به همين شكل اجرا ميشه :sad:
سلام به همه بروبچس.آقا اين پرنس بالاخره اومد.بعد دموي اولش سيستم ريست ميشد.هر كاري كردم درست نشد تا يه سيدي
وار كرفت 3 مال شركت دارينوس خريدم توش دو تا درايور كارت گرافيگ داشت.مال ATI رو نصب كردم درست شد.
اسم درايوره Omega بود.الان رسيدم به اون دو تا غول شمشيري و تبري.
لطف كنيد سيو بعد از غول عظيم الجثه را بزاريد من كه نتونستم ردش كنم
لطفا كمي سري
سيو كامل بازي:نقل قول:
نوشته شده توسط Aidin_ONLINE
کد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=5790
از كشتن سريع كه استفاده مي كنم لغت ميزنن زيرم و جز مورد اول ديگه نتونستم از كويك كيل استفاده كنم قضيه چيه؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
راستش من زياد نفهميدم منظورتون چيه :blink: اما اگه منظورتون طريقه speedkill هست بايد بگم كه شما زودتر از زماني كه بايد كليك كنين، كليك مي كنين. باز هم ميگم. فقط زماني كه شمشير آبي شد. نه زودتر نه ديرتر. وقتي كه اولين بار شمشير آبي شد و شما كليك كردين ديگه بايد منتظر بمونين تا دوباره شمشير آبي بشه. وگرنه شما رو پرت مي كنه.
بعد از اينكه غول اول رو كشتم افتادم توي چاله و تبديل به شاهزاده تاريكي شدم.
يك در هست كه با زنجير بازش ميكنم ولي به محض انكه ميرم به طرفش بسته ميشه چه كار كنم؟
در ضمن با تشكر از مرگ موش
خوب بايد سريع باشين. راهي غير از اون نداره. يادم نيست كه مي تونين زمان رو كند كنين اونجا يا نه. اگه مي تونين زمان رو كند كنين و برين. اگه نميشه نزديك در جلو رو نگهدارين و پرش رو بزنين تا سريع بپره. راه ديگه اي نداره.نقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
اشتباه کردم.
موقعی که سنگ رو می کشیم بیرون باید سریع ولش کنیم و بریم من اشتباها چند لحظه نگرش میداشتم.
سلام .اقا ما هرکاری کردیم نتونستیم .اون دو تا غوله تبر یکیش گیر میکنه رو رد کنیم سیو بازیهام که چند پست بالاتره دانلود کردم کدوم یکیش برای اون قسمت و کجا باید کپی پست کنم.؟