این Grid خیلی سخت بود من همش تو خاکی بودم یکمی بازی کردم دیدم اصلا نمیشه رفت بیخیالش شدم .
Printable View
این Grid خیلی سخت بود من همش تو خاکی بودم یکمی بازی کردم دیدم اصلا نمیشه رفت بیخیالش شدم .
تو این بازی از drift خبری هست یا نه؟ چون یکی از بهترین مسابقات دریفت بود. دراگ چطور ؟ اگه کسی می دونه بقیه رو هم در جریان قرار بده.
عزیز بازی بزار بیاد بینیم 100% هم باید باشه !نقل قول:
تو این بازی از drift خبری هست یا نه؟ چون یکی از بهترین مسابقات دریفت بود. دراگ چطور ؟ اگه کسی می دونه بقیه رو هم در جریان قرار بده.
می دونید چرا میگم چون تو MW فقط دراگ بود و تو carbon فقط دریفت . می خواستم بدونم کسی اطلاعی داره یا نه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
drift ش رو خبر ندارم ولی دراگ رو مطمئن هستم که وجود داره.
سخه موبايلي براي اين بازي مشخص هست كي منتشر ميشه چون من با نسخه موبايل Pro Street بيشتر حال كردم كسي بازي كرده بود واقعا حال ميداد
منم موافقم ... بازی مبایلش خیلی حال داد.نقل قول:
سخه موبايلي براي اين بازي مشخص هست كي منتشر ميشه چون من با نسخه موبايل Pro Street بيشتر حال كردم كسي بازي كرده بود واقعا حال ميداد
بچه ها آخرش تایید نشد که موتور هم توی بازی هست یا نه ؟
نه عزيز
موتور نيست...
سلام
خدا کنه قشنگ باشه
مثل فیلم ترنسپورتر یک یا دو ؟؟؟؟
اگه میخواد مثل pro street یا این بازیه چی بود اها Grid باشه اصلا درست نکنن سنگین تره
كاش يكي مي دونست نسخه موبايلش كي مياد واسه همه بازي ها معمولا يه 3 4 هفته زودتر مياد نسخه موبايل. كاش اينم مثه اونا باشه. من بدجوري با موبايل حال ميكنم رانندگي رو