کلاس زبان و تمرین زیاد.
باید همه قسمت های انگلیسی را با هم شروع کرد. جدا جدا فایده نداره. هر چند من خودم از گرامر شروع کردم و بعد رسیدم به لغت و مکالمه..ولی الان فکر می کنم همه skill ها باید با هم شروع بشه ، تاثیر بیشتری داره
موفق باشید :11:
Printable View
کلاس زبان و تمرین زیاد.
باید همه قسمت های انگلیسی را با هم شروع کرد. جدا جدا فایده نداره. هر چند من خودم از گرامر شروع کردم و بعد رسیدم به لغت و مکالمه..ولی الان فکر می کنم همه skill ها باید با هم شروع بشه ، تاثیر بیشتری داره
موفق باشید :11:
تا می تونی فیلم ببینم و اگه فیلم زیرنویس کنی چه بهتر خیلی تاثیر داره روی همه مهارت های زبان
آها .. مرسی .. مثلا بیان و بجای تولید این نرم افزارهای (به نظر من) بی حاصل ، دیکشنری های واژگان تخصصی انگلیسی-فارسی و بالعکس رو به بصورت یه نرم افزار بدن بیرون ... مثل یه tab مال واژگان حقوقی ، یکی مال واژگان مهندسی ...نقل قول:
(هرچند احتمالا مشکل ریشه ای ترش این باشه که اصلا چندتا دیکشنری واژگان تخصصی توی ایران داریم - که تازه بعدش بیان و اینا رو نرم افزاری کنن و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....... هممم ... نه آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ولش کنید ... هزینه اش میره بالا ... )
با عرض سلام و خسته نباشيد
يه چند تا واژه ميخواستم كه معني "بهينه كردن"،"بهبود دادن"،"ترقي دادن"،... رو بدن
من اينا رو پيدا كردم : optimizer , booster , improver
اگه دوستان پيشنهاد ديگه اي دارن ممنون ميشم بگن.
نقل قول:optimize: perfect, make optimal; get the most out of; use best
تفاوت دو عبارت Thanks و Thank you درچيست؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
كسي كه از هيچ چيز كوچكي خوشحال نمي شود هيچ گاه خوشبخت نخواهد شد (اپيكور)
تفاوت دو عبارت Thanks و Thank you درچيست؟
I think both of them are equal but thanks is more informal and casual
نقل قول:As our dear friend, SCYTHE said:
Thanks is "slang", and can be used with family and friends.
Thank you should be used with all other people.
Thanks is better by Thanks a lot and thanks a lot is more better by thank you and thank you is much better by thank you very much
Source:
کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080825031643AAq2ArJ
دوستان من یه ebook میخوام که برام مثل یه مرجع واسه جملات مختلف زبان انگلیسی باشه..
منظورم اینه که یه مرجع که ترجیحا دسته بندی شده و خلاصه تمام انواع جملات انگلیسی شامل: گذشته و حال و اینده و آینده در گذشته و... و جملات شرطی و التزامی.... رو داشته باشه....بقیه قسمتهای گرامر انگلیسی مد نظرم نیست.
ممنون
فكر كنم اين خوب باشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2737709&postcount=276