[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبیعی بودن رنگ سامسونگ تو این عکس کاملا مشخصه و کلا هر محیطی این گوشی شب می کنه
بابا این الدار هم گیر آورده خودش
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبیعی بودن رنگ سامسونگ تو این عکس کاملا مشخصه و کلا هر محیطی این گوشی شب می کنه
بابا این الدار هم گیر آورده خودش
بالخره اين c905 اومد تو بازار يا نه؟
من با دیدن کلیه عکس ها نتونستم
تشخیص بدم که کدوم به واقعیت نزدیک تره !
هر چند که به شخصه عکس های سی905 رو بیشتر پسندیدم (البته نه تو همه ی عکس ها )
سی905 عکس ها رو روشن کرده
یا سامسونگ عکس ها رو تیره ؟؟
کلا سونی اریکسون مزخرفه میاد 100 مگا پیکسلی هم بزنه آخر منوش همونیه که سر K700 هم هست ... عتیقه !!!
ببخشید این حرف تو کلوپ SE زیاد جالب نیستا ............!نقل قول:
کلا سونی اریکسون مزخرفه میاد 100 مگا پیکسلی هم بزنه آخر منوش همونیه که سر K700 هم هست ... عتیقه !!!
خلاصه تو بحت دوربین بهش شک نکنید که در بیشتر موارد کارش حرف نداره
شما خوشت نمیاد مجبور نیستی بیای اینجا.نقل قول:
مطمئنا که همه ما میگم C905:31:نقل قول:
دقيقا هر چي گفتي برعكس بود...منو ها كه به كل تغيير كرده حتي هر سري با سري هاي ديگه فرق ميكنهنقل قول:
كيفيت عكسها را كه كاملا مشخصه... سر سخت ترين انتي اس ئي ها(الدار) هم قبول كردن كه بالا خره C905 بهتر بوده (در كل)
هر چند كه نظر من و اكثريت اينه كه در 90 درصد عكس ها C905 بهتر بوده
باي تا هاي
یه پست تو انجمن موبایل شما دادی که اونم از دهن 100 تا نوکی بازو سامی باز افراطی در نمیاد!نقل قول:
بهتره یه نگاه به شواهد بندازی متوجه بشی که این طور که فکر میکنی نیست!
تمام دنیا خودشونو دارن میندازن زیر گیوتین از بس که اینترفیس گوشیاش باحاله.
بدون تعصب میگم علینقل قول:
سی905 عکس ها رو روشن کرده
یا سامسونگ عکس ها رو تیره ؟؟
به نظر من سامسونگ تیره گرفته. به بعضی عکسا نگاه کن، آفتاب داره شاخو برگ درختارو میسوزونه اونوقت برگا تیرست انگارغروبه
البته یه جاهایی هم c905 آسمونو زیادی روشن کرده
یعنی سی 905 روشن گرفته ؟؟نقل قول:
اینترفیس گوشی های غیر هوشمند اس ایی که واقعا نخ نما شده و جدا باید فکری بحالش بکنه سونی اریکسوننقل قول:
تو آسمون اگه نگاه کنی 8510 ابرها رو بهتر نشون داده
ولی بازم نمیشه گفت که کدوم به واقعیت نزدیک تر هستند (هر چند که خودم عکس های روشن رو بیشتر میپسندم )