دوست عزیز سلام
در مورد میکرفون نمیتونم نظر قاطعی بدم
میکروفون به صدا بستگی داره و هزینه
ممکنه صدای شما یا یک میکروفون داینامیک ساده خیلی خوب جواب بده اما با یک میکروفون استاتیک آنقدرا خوب صداتون رو دریافت نکنه.
بطور کلی کندنسر ها حساسیت بالاتری دارند ، قیمتشون هم بالاتره
کنترل این حساسیت بالا هم مقداری مشکله ، کوچکترین صدا رو دریافت میکنه
پس به یک محیط ایزوله هم نیاز دارید.
برای درک بهتر تفاوت صدای میکروفون ها پیشنهاد میکنم سری سری به بخش Lab سایت Shure بزنید.
اگر از اینترنت پر سرعت بهره میبرید به راحتی میتونید یک صدای ثابت رو با تمام میکروفون ها بشنوید تا جنس و گرمای صدای هر کدام رو متوجه بشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت مدل های کامل B1 و B2 به ترتیب 180 و 135 هزار تومانه
همین میکروفن ها به صورت تک به ترتیب 100 و 140 هزار تومان هستند.
مدل نووا هم فکر میکنم حدود 180 تا 200 تومان باشه (قیمت جدید ازش ندارم)
میون این 3 مدل B2 کاملتره.
میکروفون های دیگه هم هستند اما قیمت هاشون بالاتره.
اگر براتون مشکلی نداره من خدمتتون معرفی کنم.:20:
اما کارت های صوت
در کیفیت و کارایی Fast Track هیچ شکی نیست ، البته برای کارهای خیلی سنگین جواب نمیده (چون USB هستش)
ّFast Ultra شبیه Fast Track Pro هستش با این تفاوت که ورودی های بیشتری داره.
به نظر من USB از پس این تعداد پورت و I\O برنمیاد.
من شخصا استفاده از کارت های دیگه یا استفاده از میکسر در کناری کارتی مثل Fast Track Pro رو ترجیح میدم:13:
ٌٍESI ESP 1010 هم یک کارت PCI حرفه ای خیلی خوبه که مشابه مدل خوشنام M-Audio Delta 1010 Full هستش.
البته اگر کار شما با مدل های اکسترنال راه بیوفته دیگه نیازی به PCI ها و هزینه ی اضافی نیست.
حداکثر بودجه ای که برای کارت صوت در نظر گرفتید چقدره؟
در مورد هدفون
وقتی شما قصد داشته باشید در هنگام رکورد از هدفون استفاده کنید باید هدفونی تهیه کنید که کاملا Close باشه.(هم از داخل ، هم از خارج)
اگر صدا از هدفون خارج بشه هم کیفیت کار رو زیر سوال میبره هم کلا جالب نیست:46:
مانیتور های کلوز خیلی گرون قیمت هستند.
از 2 مدلی که اشاره کردید ، من فقط صدای یکیش رو شنیدم (AKG K66) و مطمئن هستم که کلوز کامل نیست (مگر در صدا های خیلی کم).:8:
صدای رولند رو نشنیدم:19:اما برند خوشنام و خوبیه.
من فکر میکنم اگر یک هدفون مثل K66 یا K99 رو انتخاب کنید برای کار های غیر از رکورد ، و یک هدفون In Ear انتخاب کنید برای هنگام رکورد ، خیلی استاندارد تر میشه و کم هزینه تموم میشه.
هدفون های داخل گوشی تقریبا هیچ صدایی رو بیرون نمیدن ، در عوض کاملا در گوش قرار میگیرند و چیزی از صدا کم نمیگذارند.
البته مدل های اکتیو این هدفون ها خیلی خیلی گرونه اما مدل های استاندارد و با کیفیت رو میشه با قیمت های ارزون تر تهیه کرد.
توجه داشته باشید که وقتی In Ear ها داخل گوش قرار میگرند تقریبا هیچ صدایی از بیرون وارد گوش نمیشه ، اگر شما روی صداتون تسلط و تجربه ی کافی رو نداشته باشید با مشکل مواجه خواهید شد (یک تجربه ی شخصی:46:)
قمیت این 2 هدفون باید زیر 100 هزار تومان بشه ، اگر قرار باشه بیشتر از قیمت بشه تهیه ی یک هدفون مانیتور حرفه ای نسبتا کلوز به صرفه تره.:20:
موفق باشید
یا علی:11: