اين كرايسيس وارهد براي هر بار اجرا شدن ميره تو اينترنت يا فقط براي بار اول كه اجراش ميكنيم ميره. متاسفانه اينترنت ندارم.
Printable View
اين كرايسيس وارهد براي هر بار اجرا شدن ميره تو اينترنت يا فقط براي بار اول كه اجراش ميكنيم ميره. متاسفانه اينترنت ندارم.
فقط برا بار اولنقل قول:
اگه اکتیو نشه دوباره هم میخاد
مشکل از کرکته
نه فقط همون بار اول ميره اونم فقط چند ثانيه نگران نباشنقل قول:
مال من نت ميرفت و باز نميشدنقل قول:
ارور ميداد
تا اينكه اون كركو كپي كردم
راستي مشكلي برام پيش اومده
بازي از سيوهام لود نميشه
چيكار كنم ؟
اگه از تو My Document پاكشون نكني موندگارن تو بازي چرا لود نميشه طبيعي نيست. هر بار F5 بزني سيو فايل رو تو اونجا ايجاد مي كنه. البته f9 و f8 لود ميكنن اتوماتيكنقل قول:
اگر مي خوايد سيواتون پاك نشه هيچ وقت از كليدهاي alt+F4 استفاده نكنيد براي خارج شدن از برنامه چون فايلايي رو كه باز هستنو نابود ميكنه مثل موقعي ميمونه كه كامپيوترو ريست مي كنيد.:19:نقل قول:
نقل قول:
دقیقا پایان همینطوریه منم تمومش کردم فقط نمودونم تکلیف اون موجود بزرگه چی میشه که به افسر کره ای حمله کرد. نکنه می خوان یه شماره جدید دیگه بسازن.؟؟؟
سلام
من بالاخره این بازی رو دیروز عصر گرفتم ، شبش تموم شد:31::18::18::19:
بازی بسیار عالی بود و طرذاحی مراحل هم نظیر نداشت ولی بسیار بسیار بسیار بسیار کوتاه بود ، من روی Normal 5 ساعت حدودا تموم کردم که واقعا کمه، درسته قرار بود Expansion Pack باشه ولی دیگه نه انقدر کم.
خلاصه خیلی خورد تو حالم ، دلم می خواست بره روی اون کشتی که نومند رو اونجا ببینه که بعدش با هم با VTO فرار کنیم:31:
اسلحه ها تغیر عمده ای نداشتن و فقط یک مدل مسلسل دستی مثل UZi در بازی اضافه شده بود ، دشمن ها هم چه از نوع Alien و چه از نوع KPA تفاوت محسوسی نداشتن فقط Alien ها گروهی که حمله می کردن ، یکیشون سپر محافظ درست میکرد که اگه می خواستی بکشیشون باید اول اون سپر داره رو می کشتی.
موتور بازی همون طور که قول داده بودن بهبود داده شده بود و بازی FPS خوب می داد من در 1650*1050 با Enthusiastic به طور متوسط 20 فریم می گرفتم.
----------
حالا شما بگید به نظرتون بازی کم نبود؟
به نظرم بیشتر روی Wars کار کردن انگار 21 نقشه جدید داره ، کسی میدونه چه جوری یک سرور رایگان گیر بیاریم براش ؟
100% نسخه ی بعدی رو میسازن .نقل قول:
اون موجود بزرگه هیچی !
اون همه جونور رو کی میخواد جمع کنه ؟!!!
وای خدای مننقل قول:
من آخرین بار اینطوری اومدم بیرون خدا کنه نپریده باشه :41:
یه بار پرید دیگه بسه برای بار دوم خیلی ضد حاله :19: