سلام یکی از دوستان میتونه کمک کنه من زمان اجرای بازی برام خیلی کند اجرا میشه کارت گرافیکم quadro 110m و رمم هم 1.5 گیگه البته من آپدیت کارت گرافیکم رو پیدا نکردم ولی با ورژن قبلی این بازی مشکلی نداشتم برای اجرا
Printable View
سلام یکی از دوستان میتونه کمک کنه من زمان اجرای بازی برام خیلی کند اجرا میشه کارت گرافیکم quadro 110m و رمم هم 1.5 گیگه البته من آپدیت کارت گرافیکم رو پیدا نکردم ولی با ورژن قبلی این بازی مشکلی نداشتم برای اجرا
ببخشید شما با لپتاپ بازی میکنی ؟نقل قول:
اگه آره که لپتاپ قدرت لازم رو واسه این بازی نداره .
اگه نه مدل دقیق کارت گرافیکتو بنویس .
سلام سوالاتم رو خواهشا الان جواب بدید!حجم بازی چند گیگه؟؟من یه نسخه ی 7 گیگی پیدا کردم!برای دانلود!ایا این کامله؟؟؟
لپ تاپ من دارای رم 2 گیگ و گرافیک 8600 gt هست ایا جواب میده؟؟؟؟؟؟؟خواهشا سریعا پاسخ بدید!با سپاس!
نقل قول:
نسخه بازی 7 گیگه
اره جواب میده
مطمعن باش
دموی جدید از بازی
البته به صورت انلاین
کد:http://ve3d.ign.com/videos/39282/PC/Call-of-Duty-World-at-War
آقا درایور جدید روهم دانلود کردم نصب کردم ولی مشکل حل نشده بازم اون صفحه ی آبی می اد
------
در ضمن من هم کریسیس 1 و هم 2 رو تموم کردم با سیستمم هیچ مشکلی نداشت
-----
حالا چی کار کنم؟؟؟؟
نسخه فشرده شده 5.66 گیگی هم داره که مشکلی نداره .نقل قول:
دوست عزیز کارت گرافیک شما اصلا برای بازی نیست کندی هم طبیعیه .نقل قول:
Black Hawk سلام یکی از دوستان میتونه کمک کنه من زمان اجرای بازی برام خیلی کند اجرا میشه کارت گرافیکم quadro 110m و رمم هم 1.5 گیگه البته من آپدیت کارت گرافیکم رو پیدا نکردم ولی با ورژن قبلی این بازی مشکلی نداشتم برای اجرا
سلام دوستان امروز بازی رو خریدم اما وقتی نصب میشه موقع اجرای بازی به ترتین این ارور ها رو میده لطف کنید بگید مشکل از کجاس در ضمن بگم با اینکه بازی دو تا dvd اما با dvd اول نصبش کامل میشه
سیستم
8600 gt
ram 1gig
cpu 2180
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه yes میزنم این ارور و میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل منم شبیه به مشکل شماستنقل قول:
من وقتی dvd دوم رو میذارم تو اواخر نصب ارور میده wrong volume... بعد نصبش خود به خود تموم میشه وقتی بازی رو از کامپیوتر نصب میکنم وقتی میحوام بازی رو اجرا کنم همین پیغام david23 رو میده:13:
من هم دقيقا همين مشكل رو توي xp داشتم ، كه مجبور شدم روي ويستا بريزم ، مشكل چيه؟نقل قول:
مشکل منم شبیه به مشکل شماست
من وقتی dvd دوم رو میذارم تو اواخر نصب ارور میده wrong volume... بعد نصبش خود به خود تموم میشه وقتی بازی رو از کامپیوتر نصب میکنم وقتی میحوام بازی رو اجرا کنم همین پیغام david23 رو میده