نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
سلام واندر بوي جان واقعا دست مريزاد! ممنون كه اين آپديتهارو ميزاري واقعا به درد مي خورن.
در ضمن ممنون كه فايل رو اصلاح كردي
موفق باشي
باي :happy:
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
سلام واندر بوي جان واقعا دست مريزاد! ممنون كه اين آپديتهارو ميزاري واقعا به درد مي خورن.
در ضمن ممنون كه فايل رو اصلاح كردي
موفق باشي
باي :happy:
سلام
kleopatra عزيز از اينکه مشکلات رو گوشزد ميکني واقعا متشکرم.
موفق باشي. ;)
باسلام حضور جنابWonderboy
قبل از هر چيز بايد از زحمات بي وقفه شماتشكر كنم.
من برنامه آپديت مك آفي رو دانلود كردم ومراحل توافقنامرو هم انجام دادم.آنتي ويروس خاموش شد ولي از نوار وظيفه خارج نشد وهر كاري كه كردم آنتي ويروس آپديت نشد.
اگر ممكن است يه راه حلي براي رفع مشكل ارائه بديد.
درضمن آنتي ويروس منMcAfee VirusScan Enterprise 8.0iميباشد.
باتشكر از جنابعالي...
سلام
parvaz61 عزيز از اينکه از اين تاپيک ديدن کردي متشکرم.
آپديتهايي که من درست کردم براي نسخه هاي خانگي و حرفه اي مک آفيه. چون براي ايراني ها مشکل آپديت وجود داره. اما در مورد نسخه Enterprise ايرانيها مشکل آپديت ندارن و تو ميتوني با استفاده از قابليت آپديت اتوماتيک نسخه Enterprise ضدويروست رو آپديت کني يا آپديت ها رو از سايت مک آفي و از آدرس زير دانلود کني:
آدرس برنامه آپديت نسخه Enterprise:
البته شايد خودم آپديت اين نسخه رو هم با حجم کمتر درست کنم ولي نميتونم از الان قولش رو بدم شايد نتونستم اين کار رو بکنم.کد:http://www.mcafee.com/us/downloads/updates/dat_download.asp
موفق باشي. ;)
با سلام
ميشه لينكي بذاريد كه فقط مربوط به دانلود آنتي اسپاي ور مكافي باشه؟ (آنتي ويروس و ساير قسمت هاش رو دارم.)
با تشكر
سلام
به بر بچه های پیسی ورلد امیدوارم حالتون خوب باشه
منبع:اینترنت
شرکت امنیتی McAfee به زودی خریداری شرکت Wireless Security را اعلام خواهد کرد تا حضور بیشتری در بازار مصرفی امنیت بی سیم داشته باشد.
به گفته منابع مطلع، McAfee با تملک این شرکت نرم افزارهای امنیتی بیشتری را در حوزه مصرفی خواهد داشت ، تعداد خدمات امنیتی قابل ارائه خود را افزایش خواهد داد و به تامین کنندگان خدمات بیشتری سرویس ارائه خواهد کرد.
تا این لحظه امکان کسب نظر از سخنگویان دو شرکت فراهم نشده است.
پیش از این شرکت Wireless Security فناوری لازم برای سیستم McAfee wi-fiscan را در اختیار شرکت McAFee قرار می داد. این سرویس به مشتریان و شرکتهای کوچک اجازه می دهد تا اتصالات و تجهیزات سخت افزاری شبکه بی سیم خود را جهت تشخیص نفوذگران غیرمجاز کنترل کنند.
ممکن است McAfee بتواند برای این فناوری مشترک بپذیرد و از طرف دیگر آن را از طریق ارائه کنندگان خدمات اینترنت مانند AOL به مشتریان ارائه کند. البته باید دید که آیا کاربران حاضر خواهند بود پول اضافی برای این سرویس بپردازند یا خیر.
همچنین شرکت Wireless Security محصول WSC Guard را برای مشتریان شرکتی خود ارائه می کند. این محصول امکان تایید هویت، رمزنگاری ، به روز رسانی خودکار امنیتی و تشخیص نفوذ را برای مشتریان فراهم می آورد.
کارشناسان معتقدند ترکیب این دو شرکت می تواند راهی برای ارائه مناسب محصولات به بازار باشد.
مخلص همه
Adel.p30
با سلام وتشكر از راهنمايي شما
سلام
kleopatra عزيز لينکهاي مختلفي بخصوص توي سايتهاي کرک پيدا ميشه ولي چون بعد از چند روز از بين ميره يا بعد از دانلود معلوم ميشه اون چيزي که ميخواستي نيست. بهمين دليل من لينک مطمئني رو سراغ ندارم.
ولي قول ميدم اگه لينک سالمي پيدا کردم بذارم.
موفق باشي. :happy:
نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
منتظرم ممنون :)
لینک دانلود فول ورژن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا این ورژن با McAfee VirusScan Enterprise سازگاری نداره!