موتورت خیلی ردیفه . ما که اینجا باید 2 میلیون پای پالس 180 قدیمی با کیفیت $%^$& بدیم .
Printable View
موتورت خیلی ردیفه . ما که اینجا باید 2 میلیون پای پالس 180 قدیمی با کیفیت $%^$& بدیم .
ممنون بروس جان!ایشاالله قسمت شما هم بشه!بلکه از دست این 125 های سی جی خلاص بشید!دی:
جات خالی الان اینجا 12.30 شبه!اینجا شبها برعکس ایرانه!همه خوابند!!خیابونها خالی خالی!فکرشو بکن بنگلور اندازه ی تهران وسعتشه!(کمی کوچیکتر)!اتوبانها همه خالیند!چون بنزین گرونه!لیتری 1100 تومنه!تا هفته ی پیش روی 1300 تومن بود!ارزونتر شد!!میخوام موتور رو بندازم بیرون برا اب بندی !100 کیلومتر دیگه هنوز مونده تا نوبت سرویس اول بشه!تا الان ایراد خاصی نداشته فقط دنده 2 کمی سفت جا میره که احتمالا از کلاچش باشه!!
شب خوش !ما رفتیم بگازیم!!
اهان یه چیز دیگه!پولسار کلا موتور خوبیه!تو هند که طرفداراش زیادن!ولی متاسفانه مدل 180 اش گیربکسش مشکلاتی داره و موتورش هم برای این بدنه ضعیفه به خاطر همین این مدل رو یادمه خود نمایندگی هم گفت طرفش نرو!گفت یا پولسار 150 بگیر یا 200 یا 220!!! من اوایل میخواستم بین پولسار 200 و 180 یکی رو بخرم که یاماها fz16 رو فرستاد به بازار
خوب پس شما بخیریت هند تشریف دارین..نقل قول:
عزیز من هند هستم!ببین اگه توی ایران شرکت خاصی تمایندگی یاماها رو پذیرفته ازشون سوال کن این موتور رو وارد میکنند یا نه!چون هوندا هم تو این ایران نمایندگی داره!پس یاماها هم باید داشته باشه!البته یاماها بعد از چندین سال توی بازار هند برگشته!اونطور که هندیها میگن!و همین fz16 و r15 رو برای رقابت با شرکت باجاج و tvs به بازار فرستاده و تا الان هم توی مجلات موتورهاش برتر بودن!
قیمتش همونطور که گفتم توی هند 2000 روپیه با قیمت پولسار 200 فاصله داره!یعنی چیزی تو مایه های 30 تا 50 هزار تومن اختلاف قیمت!فراموش نکن موتوری که میخواهی بگیری حتما خدمات پس از فروش داشته باشه!مثلا اگه این اپاچی توی ایران نمایندگی معتبری برای شرکتش(tvs) نداشته باشه خریدش اشتباه محضه!به طوری که 1 ماه پیش شرکت tvs دستور بازگشت تمام اپاچی های جدید خودش رو که انژکتوری بودند داد!مثل اینکه مشکل حادی داشتند و هندیها هم ناراضی بودن!حالا فکرشو بکن شما مثلا این مدل رو توی ایران بخری!!!ایا کسی به مشکلت رسیدگی میکنه (در صورت نبود خدمات پس از فروش!)!همین fz16 که خریدم 2 سال گارانتی داره +1 سال وارانتی انجین یعنی اگه موتور بالفرض عیب غیر قابل تعمیر برداشت انجین رو کامل عوض میکنند+6 عدد سرویس رایگان (هر 1000 کیلومتر")+6 عدد سرویس 12 هزار تومنی!توی تمام این دوره اعلام کردن که من حق ندارم به روغن موتور هم دست بزنم!!یعنی همه چیز موتور دست خودشونه!فقط گفتن هر مشکلی داشتی با مدارکت ببرش به نزدیکترین نمایندگی یاماها!!باور کنید این نوع خدمات رو توی ایران شرکت ایران خودرو هم به مشتریهاش نمیده!عملا خیال منو تا 2 سال اینده در مورد خرابهای موتور راحت کردن!همین!سوال دیگه ای داشتی در خدمتم....
اونجا که معدن اینجور موتورها هست.. البته به لطف شرکت باجاج و بچه های همیشه در صحنه اینجا هم از این تیپ موتورها پر شده و دیگه کسی دنبال 125 تخت نمیره.. البته فقط جوانها..
اینجا اصلا چیزی به اسم گارانتی وجود نداره ... نمایندگی هم که عمرا گیر بیاد.. گفتی هوندا نمایندگی داره..!!! فکر نکنم..
من خودم شخصا از پولسار خیلی خوشم میاد یعنی میشه گفت بهترین موتوری بود که تونست کلا صنعت موتور ایران رو تغییر بده.. و دید مردم رو عوض کنه البته الان دیگه عمرشو کرده و به شدت خز شده..
الان اینجا بیشتر موتورها که نصفشون تریل هست و نصف دیگشون طرح کیبس هست تو بازار دیده میشه که همه هم فقط به خاطر شکل و جذابیتی که داره دنبالش میرن..
مسابقات قهرمانی کشور دستجات آزاد موتور کراس به پایان رسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبخرودرو ، سومین دوره رقابتهای قهرمانی دستجات موتور کراس کشور صبح روز جمعه بیست و نهم آذر ماه در کرمان شهر رفسنجان برگزار شد و تیم تهران با 101 امتیاز در سکوی نخست ایستاد.
به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، تیم قزوین با 70 امتیاز عنوان دومی را بدست آورد و تیم اصفهان با 62 امتیاز مقام سومی را کسب نمود.
در بخش انفرادی کلاس 125 سی سی :
امیر رضا ثابتی فر از قزوین مقام نخست را کسب کرد، مجتبی کریم زاده از اصفهان دوم شد و امیر ملک پور از یزد سوم شد.
کلاس 250 سی سی :
دانیال پنجه پور از اصفهان اول ، حمید رضا دلیلگو از اصفهان و غفار شه بخش از سیستان و بلوچستان به ترتیب دوم و سوم شدند.
کلاس 65 سی سی :
علیرضا ذین آقاجی از تهران اول و اسماعیل مرتضوی از قزوین دوم امیر وفادار از خراسان رضوی سوم شدند.
در کلاس 125 سی سی پیشکسوتان: موسی شیری از بسیج اراک اول شد، اسماعیل قیاسی از تهران دوم شد و مرتضی هرمی باف از خراسان رضوی در سکوی سوم ایستاد.
در کلاس 250 سی سی پیشکسوتان:
مهرشاد نراقی از تهران اول و ایرج اسلامی از مازندران دوم اکبر بروشکی از خراسان رضوی سوم شدند .
شایان ذکر است : رقابتها با حضور بیش از 100 موتور سوار برتر از استانهای تهران – قزوین – اصفهان – مرکزی – یزد – خراسان رضوی – خوزستان – کرمان – فارس – سیستان و بلوچستان – مازندران – سمنان – گیلان – همدان – هرمزگان – کرمان و مدرسه موتورسواری در 6 کلاس انجام گرفتند.
سلام
yamaha-fz16 عزیز بله تقریبا تمامی این حرف ها هم در مورد موتور سیکلت صدق میکنه.
فکر کنم همه سوالات رو حاج تقی جواب دادن ولی این یکی از قلم پر بارشون جا موند (دلیلش هم فکر کنم کثرت سوال و بحث بود)
توی محیطی خالی بعد از جعبه دنده... توی روغن هم نیستن. اگه توی روغن باشن که اصلا درگیر نمیشن. حتی هنگام تعویض و نصب صفحه کلاج و دیسک صفحه، باید خیلی مواظب باشیم که چرب نشن.نقل قول:
ولی میخواستم بدونم این گیربکس و صفحه کلاج تو چه محیطی هستند؟؟؟؟اگه توی روغن باشن که مسلما صفحه ی کلاج برای برگشتش سرعتش کمتر میشه و جریان همون فنری که شما مثال زدید پیش میاد دیگه!!!!
:12:
البته همان طور که دوستان می دانند خودروهای اتوماتیک نیز در گیربکس خود دارای کلاج های متفاوتی هستند و این کلاج ها به دلیل خنک کاری و جلوگیری از فرسوده شده آن ها در داخل روغن غوطه ور هستندنقل قول:
(جنس آن ها به گونه ای است که روغن اثر کمی بر کاهش اصطکاک آن ها دارد.
و البته بعضی موتور ها هم همین طور (مطمئن نیستم)
اقای ه به نکته ی خوبی اشاره کردی که یادم اومد!سیستم کلاج اتوماتیک چطوریه؟؟من تو ایران موتور کیوان 110 داشتم که دنده ای بود ولی کلاج نداشت !یعنی کلاجش اتوماتیک بود!هوندا wave هم اینجوری بود!!این نوع کلاج چطوری عمل میکنه؟؟؟همزمان با تعویض دنده عمل میکنه پس حتما ربطی با خود پدال تعویض دنده در موتور سیکلتهای این چنینی داره؟؟!
آقا من در مورد این موتورها اطلاعات زیادی ندارمنقل قول:
اما صحبت خودتون منطقی به نظر میاد
اگه دیگر دوستان اطلاعات دقیق تری دارند راهنمایی کنند.
امروز یه کاری با موتور انجام دادم میخواستم نتیجش چیه!!:
در جا ایستاده بودم!موتور خلاص بود(موتورسیکلت)!کلاج رو گرفتم گاز دادم و گاز رو تا نصفه پر کرده بودم بعدش انداختم تو یک!!!!ناگهان صدای چرخ دنده و انواع صداهای گیربکس متصاعد شدن!!!!!میخواستم ببینم من که کلاج رو گرفته بودم پس چرا وقتی گاز دادم و اونوقت انداختم تو دنده یک صدای تق تق گیربکس بلند شد؟؟؟؟باید گاز رو بخوابونیم اونوقت کلاج بگیریم و بندازیم تو دنده یک؟؟؟؟یکی منو روشن کنه!!!نکنه موتور من مشکل داره!!!!
شما وقتی کلاج می گیری ارتباط موتور و گیربکس به طور کامل قطع نمی شود و به دلیل اصطکاک کمی که هنوز بین دیسک و صفحه قرار داره دور گیربکس هم دور موتور میشهنقل قول:
و چون جا رفتن دنده باید تو دور پایین گیربکس انجام شه
به همین دلیل دندتون تو دور بالا گیریکس صدا داده