سلام دوستان .
کسی میتونه در نحوه ی برنامه ریزی برای ارشد کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
Printable View
سلام دوستان .
کسی میتونه در نحوه ی برنامه ریزی برای ارشد کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
سلام
مشکل شما دقیقا چیه؟
فکر کنم بعد از حدود 15 سال تحصیل دیگه هم با طریقه درس خوندن آشنا باشید هم تست زدن!
به هر حال خوشحال میشم کمکی بتونم بکنم
کسی میدونه کتابهای موسسه پارسه برای ارشد-برق رو از گجا میشه خرید؟
ممنون
سلام بچه ها.کسی جزوه های ارشد استادای دانشگاهای تهران رو داره واسه درسای ارشد مدیریت بازرگانی؟
نقل قول:
از موسسه پارسه (تهران - خ ولیعصر - کوچه کیان )
من در خدمتم . ولی یه مقدار بیشتر توضیح بده تا ببینیم اصلا مشکل چی هست ؟نقل قول:
مثلا رشته ؟ گرایش ؟ میزان تسلط به دروس ؟ و . . . :11:
پذيرش دانشجوي دوره كارشناسي ارشد مجازي در دانشگاه صنعتي اميركبيردانشگاه صنعتي امير كبير براي سال تحصيلي 90 ــ 89 در دوره كارشناسي ارشد مجازي دانشجو مي پذيرد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي ايسنا، پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد مجازي در دانشگاه اميركبير با هدف ايجاد ظرفيت، گسترش دانش و تربيت متخصصان با استفاده از فنآوريهاي نوين آموزشي، امكان ادامه تحصيل براي علاقمنداني كه امكان حضور در دورههاي حضوري را ندارند، فراهم ميكند.
گفتني است، پذيرش دانشجوي ارشد مجازي در رشتههاي فنآوري اطلاعات و مديريت گرايش (شبكههاي كامپيوتري، معماري كامپيوتري و هوش مصنوعي)، مهندسي برق گرايش (مديريت انرژي الكتريكي، مخابرات ICT)، مهندسي پزشكي گرايش (بيومتريال، مديريت فنآوري اطلاعات پزشكي)، مهندسي صنايع (مديريت سيستم و بهرهوري، سيستمهاي اقتصادي ــ اجتماعي، مهندسي سازههاي دريايي، مهندسي عمران و محيط زيست در گرايش مهندسي و مديريت ساخت، مهندسي شيمي گرايش مهندسي شيمي پيشرفته، صنايع غذايي و بيوتكنولوژي، مهندسي هستهاي گرايش كاربرد پرتوها مهندسي پليمر صنايع، پليمر و صنايع رنگ و مهندسي متالوژي و مواد گرايش جوش كاري است.
بنابراين گزارش، دورههاي مجازي دانشگاه صنعتي اميركبير با استفاده از كاملترين امكانات نرمافزاري و سختافزاري از طريق شبكه اينترنت، از پشتيباني كامل اساتيد اين دانشگاه به صورت آنلاين و آف لاين برخوردار ميباشد.
گفتني است، علاقمندان جهت كسب ثبتنام به نشاني اينترنتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند.
سلام من لیسانس ادبیات فارسی دارم وبرای ارشد می خواهم هنر اسلامی بخونم لطفا یک اموزشگاه کنکور خیلی خوب به من معرفی کنید منابع رو از کجا تهیه کنم؟ ممنون:41:
دوستان سلام
ازبین مدیریت فناوری اطلاعات و مدیریت بازرگانی کدوم از بازار کار و آینده شغلی بهتری برخورداره تا من گرایش ارشدم رو انتخاب کنم ؟؟ من هرمزگان زندگی میکنم ممنون دوستان
در ضمن مدیریت فناوری اطلاعات رو مهندسی فناوری اطلاعات اشتباهی نگیرید)
من به جفتشون علاقه دارم (البته یه خورده به فناوری اطلاعات بیشتر ولی از بازار کارشون هیچ اطلاعتی ندارم
:13:
خدایی به مهر خبر داد:
اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده/ پذیرش 55 هزار نفر
معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده خبر داد و گفت: 55 هزار نفر در این آزمون پذیرفته می شوند که با مراجعه به پایگاه الکترونیکی این سازمان می توانند از نتیجه خود مطلع شوند.
ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان می توانند نتایج نهایی کنکور را بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کنند.
وی با بیان اینکه 120 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 انتخاب رشته کرده اند، گفت: نسبت جنسیتی مجازین در این آزمون تقریبا 50 به 50 بود.
در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1389 برای 145 کد رشته شامل 52 کد رشته امتحانی در گروه علوم انسانی، 13 کد رشته امتحانی در گروه علوم پایه، 27 کد رشته در گروه فنی و مهندسی، 25 کد رشته در گروه کشاورزی، 10 کد رشته در گروه هنر، 14 کد رشته در گروه علوم پزشکی (فقط برای دانشگاه تربیت مدرس)، 4 کد رشته در گروه دامپزشکی دانشجو پذیرش می شود.
امتحانات 139 کد رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد صبح و بعد از ظهر روزهای 28، 29 و 30 بهمن ماه 1388 برگزار شد.