آفتاب خوبه؟
کسی نمیدونه نمایندگی سپنتا تو مشهد کجاست؟مهمه.
ممنون.
Printable View
آفتاب خوبه؟
کسی نمیدونه نمایندگی سپنتا تو مشهد کجاست؟مهمه.
ممنون.
آفتاب گرونه!نقل قول:
سپنتا در مشهد نمايندگي ندارد.
مطمئنی؟
عجب شانسی!
داشت ازش خوشم میومد!
هر چی خوبه فقط واسه تهرونه!
شرکت مشابه سپنتا هم نیست؟!
كلا همه شركتها نرخاشون مثل همه. منتها از نظر كيفيت با هم فرق دارن هر چند كه همينم بهش شك دارم كه از نظر كيفيت با هم فرق دارن يانه چون هر كي يه چيزي ميگه.نقل قول:
اینم فن آوا گستر توس، خوبیش به اینه که دوبل سرعت قرارداد رو میده و تو تعرفه هاش (برخلاف شرکتهای دیگه ) برای سرعتهای بالا حجم کم هم قابل انتخابه، به نظرم اونیکه دورش خط کشیدم سرویس خوبیه، 3 ماهه 128 ( 256 درعمل ) 6 گیگ 27 تومن با حساب 6% هم 29 تومن حالا بگیریم 30 تومن یعنی ماهی 10 تومن با flashget یا IDM یا DAP یا IDA یا ... میشه 23 تا 28 کیلوبایت برثانیه گرفت. ضمنا شبانه هم داره از 2 تا 7 ولی تا 8 یا 8:30 وصل میمونه. البته بگم برا upload کردن یه مقداری مشکل وجود داره، تو محیط هایی مثل 4shared یا attach کردن عکس به میل که گفتن درست میشه قول دادن. ایشالله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:www.fanavagt.com
خب اين چه فرقي ميكنه . صبانتم مثل اين سرعت دوبل ميده (اون چيزي كه خودشون ميگن). نرخاشم مثله اينه. شبانه رايگانم داره.نقل قول:
تمام شركتها كه از نظر كيفيت مثل همن بايد بشوزيم بشاژيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت که افتضاحه آقا اینقدر الکی از صبانت تعریف نکنید.
در ضمن 6gb که روز سوم چهارمش تموم میشه!!!
من ماهی 100gb استفاده دارم! بعد این نوشته """سالی 148gb"""!!!
همه فقط به فکر دزدی ان آقا!
نه آقا.اینطوری نیست شما انگار بی خبری!نقل قول:
آفتاب و Easy2Call ده تومن از بقیه جاها قیمتشون بالاتره.
در مورد کیفیتم باید بگم که کیفیت با فاصله شما با مرکز مخابراتیتون متغیره.به شرکت ربطی نداره . چون در آخر همشون از مخابرات سرویس می گیرن.