وقتي مي خواهم اطلاعات را از يك درايو به درايو ديگه كپي كنم با اين خطا مواجه مي شوم Io Driver اين مشكل از كجا ناشي مي شود؟
Printable View
وقتي مي خواهم اطلاعات را از يك درايو به درايو ديگه كپي كنم با اين خطا مواجه مي شوم Io Driver اين مشكل از كجا ناشي مي شود؟
من یه مادربورد 945p-a دارم میخوام هاردم رو عوض کنم یه هارد 80 برادرم روش انداختم اما کار نکر بعد از نوشتن مشخصات تو صحفه سیاه میمونه اسکال از کجاست و اگه بخوام یه هارد بخرم چه پیشنهاد میدید
سلام مشكل از رم سيستمت مي باشدنقل قول:
ببخشید دوستان من یه مشکلی با هاردم پیدا کردم یهو کل پارتیشن بندی و تمام اطلاعاتم پاک شد و بعد از پارتیشن بندی دوباره 120 گیگ از هاردم برنگشت چی کار کنم برای برگردوند اطلاعات و 120 گیگ از دست رفتم (هاردم 250 گیگ Sata مکستوره)
لطفا سریع جواب بدید خیلی کارم گیره
عزيز جون چند صفحه برگرد عقبنقل قول:
يه دوستي مشكل شما روداشت
به اون روش عمل كن
البته با مسئوليت خودت...
با تشکر میشه اینجا هم بگید مننمی تونم زیاد تو اینترنت باشمنقل قول:
اما مگه خطری داره ؟
قسمت اول نهنقل قول:
قسمت دوم بله
سلام ،
من نزدیک به دو ساله یک هارد سامسونگ ساتا 160GB دارم خیلی هم ازش راضی بودم تا اینکه یک ماه پیش کل سیستم رو آپگرید کردم و(همه قطعات به جز این هارد تعویض شدند حتی کیس) و الان همون هارد رو با یک هارد سامسونگ دیگه اما 250gb دارم اما مدتی اگه سکوت تو محیط باشه یه صدای شبیه زوزه به صورت نوسانی یعنی به فاصله 0.5 تا 1 ثانیه ای (تقریبا با فرکانس چراغ راهنما ماشین) ولی (خیلی ضعیف به حدی که باید کاملا به این صدا توجه کنی مگرنه ممکنه متوجه هم نشید) از سیستم میاد ، اول فکر کردم از فن هاست ولی متاسفانه از هارد اوله چون وقتی با دست کنار هارد رو لمس می کنم با همون تایمینگ صدا یه احساس لرزش هم تو هارد می کنم و با قطع هارد از سیستم صدا از بین میره.
البته ممکنه این صدا از کیس باشه که با لرزش هارد در اون ایجاد میشه چون مثلا وقتی دست رو قاب کیس میگذازم یه مقدار کنترل میشه.
هیچ افت سرعت یا مشکل دیگه ای با این هارد ندارم. آ یا خطری آنرا تهدید می کنه ؟ آیا تست خاصی باید روش انجام بدم؟ یا در همین مرحله باید به فکر جایگزین کردنش باشم؟ از طرفی موندم اگه ببرم گارانتی چی بگم؟ بگم یکم لرزش داره؟!
ممنوم از راهنمائیتون
ببين از لحاظ تجربي هاردديسك هاي سامسونگ صداي كمتري ايجاد ميكنننقل قول:
اما هر هاردديسكي عمر مفيدي داره ...
از روي توضيحات شما به نظر نمياد كه هاردديسكتون مشكلي داشته باشه
گارانتي سامسونگ گارانتي تعويض نيست و كار خاصي توي اين وضعيت روي هاردشما انجام نميده
زياد خودتو اذيت نكن...
صدا به تنهايي دليل كافي و لازم براي خرابي هاردديسك نيست
توجه : هرچي كه گفتم تجربيه
یکی از دوستان من یه هارد ساتا داره که وقتی میخواد ویندوز نصب کنه این هارد رو نمیشناسه ، مجبور میشه ببرi همونجا که ازشون خرید کرده بده اونا ویندوز نصب کنند ، من هم هرکاری کردم نتونستم کاری براش بکنم ، یک فالپی داره برای راه اندازی هارد اما خوب فلاپی هم گذاشتم و بعد رفتم توی نصب ویندوز که بازهم نشد . کسی میدونه مشکل چیه و چه راه حلی داره ؟