سلام
من می خوام یه کار ساده کنم ولی چون کدنویسی تو Vb بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید
می خوام با گرفتن مقدار یه فیلد مثلا شماره دانشجویی، مشخصات اون دانشجو رو از جدولم انتخاب و توی یه سری تکست باکس بزارم
كارم فوريه ، راهنمايي كنيد ممنون ميشم
Printable View
سلام
من می خوام یه کار ساده کنم ولی چون کدنویسی تو Vb بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید
می خوام با گرفتن مقدار یه فیلد مثلا شماره دانشجویی، مشخصات اون دانشجو رو از جدولم انتخاب و توی یه سری تکست باکس بزارم
كارم فوريه ، راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام.نقل قول:
تشکر محمد جان از راهنماییهایت.
خیلی به دردم خورد.
راستی این کدها و یا ماژول های که گفتی از control box و oncurrent رو یه چند تا نمونه اش رو داری بفرستی؟
راهی داره که کاری کنیم تو اکسس از مثلا 5 کامپیوتر مختلف تو یه دیتابیس مشترک و به طور همزمان دیتا وارد کرد؟
كسي نمي خواد جواب بده، فوريه كارمنقل قول:
توضيح بيشتر اينكه:
من يه ديتابيس تو
اكسس دارم با سه تا جدول :
جدول كلاس با فيلدهاي كد كلاس ، نام دوره، مدرس و...
جدول مشخصات افراد با فيلدهاي كد ملي، نام و نام خانوادگي، تحصيلات و...
جدول سوابق با فيلدها كد ملي، كد كلاس و...
جدول كلاس با واسطه جدول سوابق با جدول مشخصات ارتباط داره، حالا فرم
كلاس با ساب فرم مشخصات افراد رو درست كردم و مشكلم اينه كه مي خوام وقتي
تو ساب فرمم كد ملي كسي رو وارد مي كنم بقيه مشخصاتش رو اگه قبلا جاي
ديگه ثبت شده به صورت خودكار تو تكست باكس ها بياد ، اگه راهي به نظرتون
ميرسه كامل توضيح بديد چون من كد نويسي تو اكسس رو خيلي خيلي سطحي بلدم و
در واقع صفرم
يه دنيا ممنون ميشم، كمك كنيد
يه خرده ما رو هم تحويل بگيريد
باید تو همه جدوالت یه پرایمری کی بدی که در همشون مشترک باشه. یعنی نفر 0001 در جدول شماره 1 مرتبط باشه به همون نفر 0001 در جدول شماره 2 و ...نقل قول:
تو دیزاین مود جدول می تونی راحت پیداش کنی...
موفق باشی
سلام،نقل قول:
اگه بشه يه ديتابيس نمونه بذاري، خيلي خوب ميشه ! :20:
سلام،نقل قول:
مثلا:
و يا ميشه بجاي مسج باكس، مقدار يك تكست باكس رو تعيين كرد.کد:
Private Sub Form_Current()
If DateDiff("d", Now, Me.mydate) = 0 Then
MsgBox "Now, it's the desired time!", vbInformation
End If
If DateDiff("d", Now, Me.mydate) < 0 Then
MsgBox "the Time is over!", vbInformation
End If
End Sub
درباره سوال دوم : اگه كامپيوترها با هم شبكه باشن اينجوري ميشه كه: ديتابيس رو به دو قسمت جداول و Relationships (يعني Back_end) و فرم ها، كوئري ها و ساير موارد (يعني Front_end) تقسيم مي كنيم كه اين كار از اين راه انجام ميشه (در اكسس 2007) Database Tools > Move Data > Access Database. قسمت Back_end در كامپيوتر Server قرار ميگيره و قسمت Front_end هم به تعداد نياز تكثير ميشه و در كامپيوترهاي اعضا قرار ميگيره. در آخر هم در فايل Front_end ، از قسمت Database Tools > Database Tools > Linked Table Manager ، لينك جداول رو بر اساس آدرس فايل Back_end ، تصحيح مي كنيم (البته اين كار بهتره قبل از تكثير قسمت Front_end انجام بشه).
اگه كامپيوترها باهم در يك شبكه نباشن و بخوان از طريق اينترنت اين كار رو انجام بدن، بايد با استفاده از Sharepoint Server اقدام كنن.
قربان شما،
محمد
سلام محمد جان.نقل قول:
تشکر از جوابت.
من در اکسس 2003 تونستم که front_end رو بسازم از مسیر:tools\database utilities\database spiliter
و از این مسیر هم میشه که فایل بالا رو لینکش داد:tools\database utilities\linked table manager
ولی نمی دونم که Back_end رو از کجا بیارم یا همون فایل اصلیم رو بک اند می گی؟
دو تا سئوال دیگه هم دارم اگه زحمتی نیست:
1. مقدار اجازه استفاده یوزرها رو از دیتابیس مشترک چه طور مشخص کنم؟
2. تو یه جدول چه طور می تونم که نوشته ها رو از چپ نویس به راست نویس(راست به چپ) درست کنم؟(اگه نوعیتش تکست باشه چه طور؟اگه عدد باشه چه طور؟در صورت کلی هم می شه که همیشه راست چین بشه؟)
با سلام،نقل قول:
خدمتت بگم که توی 2007 من، بعد از تقسیم دیتا بیس، اونی که میخواد سیو کنم میشه back_end و اونی که از اول باز بوده میشه front_end. فایل back_end فقط حاوی جداول هست ولی front_end همه چیز دیگه رو شامل میشه (جداول نشون داده شده در این فایل بصورت Linked Table هستند.
دسترسی یوزرها به دیتابیس در 2007 دیگه پشتیبانی نمیشه مگه با استفاده از مثلا:(پست 230 ) . در 2003 این قابلیت وجود داره ولی من باهاش آشنا نیستم( بعلت ضعف امنیتی در کدگذاری دیتابیس در 2003 شاید کمتر از این قابلیت استفاده بشه ...؟! ).کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165106&highlight=utteraccess&page=23
درباره آخری هم منظورت اینه: در Design View جدول، Property sheet>General>Orientation ؟
تا بعد ...
باز هم تشکر محمد جاننقل قول:
در مورد Orientation باید بگم که فیلد ها رو جابه جا می کنه در حالی که من می خوام نوشته ها در جدول وسط چین یا راست چین بشن (واسه اسامی فارسی و از این حرفا).
در آفیس 2003 هم دو تا فایل درست میشه که همون خصوصیات شما رو داره ولی فقط یکیش با پسوند be هستش که همون مشخصات end رو داره.
در مورد برنامه:
To install thesystem, you must have Access 2007 installed on your machine.
خوب برای آفیس 2003 پیشنهادی داری؟ تو خود آفیس 2003 راهی داره؟توی منوهاش گزینه ایی داره؟