سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چندتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(رو یه dvd)
Printable View
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چندتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(رو یه dvd)
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چادتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(dvd)لطفا هرکی هرچی میدونه بگههه
دارم جمع بندی میکنم تا 10 روز دیگه بگیرم
نظری ندارین؟dvz850+lcd 40d300
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چادتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(dvd)لطفا هرکی هرچی میدونه بگههه
ترجيح ميدم اگه چيزي مي گيرم Full HD باشه چون همين الان DVD هاي 1080p گير مياد...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز هر سوال رو يك بار بپرسيد، با تكرار كردن يك سوال پشت سر هم فقط باعث بهم خوردن نظم تاپيك مي شويد...
دوستان معذرت .تقصیر من نبود
من 1 بار پیغام دادم
سایت قاتی کرد اینهمه داد-virgil عزیز عذر میخوام-بی تقصیرمممم
ممنونم از راهنماییت . برای اطمینان از اصل بودن از نمایندگیش بگیرم ؟ در ضمن سونی 21 اینچ مدل های مختلفی داره و من نمی دونم بهترین مدلش دقیقا کدوم هست . آیا جدیدترین مدلش رو بگیرم ؟نقل قول:
ممنون از راهنماییت . راستش من یک کمی گیج شدم . یعنی شما تکنولوژی CRT رو توصیه نمی کنی که بگیرم ؟نقل قول:
من می خواستم برم سراغ سونی و یک 21 اینچ بگیرم ولی دقیقا نمی دونم کدوم مدلش رو بگیرم که از لحاظ صدا و تصویر کیفیتش عالی باشه
دوست عیز جدیدترین مدلهای تلویزیون 21 اینچ سونی با فناوری SPARKLING WEGA:نقل قول:
kv-sw213m85
kv-sw213m81
بسته به سلیقه خودت داره ، می تونی هر کدومو خواستی بگیری.:31: