یول هم از مورینیو تمجید کرد .
بعد از جدایی دراماتیک مورینیو از چلسی گزارش های زیادی در باره تیم آینده مطرح شده است و یکی از آنها تیم مارتین یول مربی تاتنهام است .
مارتین یول هم اظهار کرد که ژوزه مورینیو را ستایش می کند .
وی گفت : " او یک مرد و یک مربی بزرگ است . او واقعا" یک مربی خاص است .
" من همیشه دوست دارم بازی های او را تماشا کنم . و یک شخصیت جالب است و متاسفانه او دیگر در لیگ حضور ندارد ولی خوشبختانه او هنوز در انگلستان است اما اگر تمام نظرها به سمت اوست به این دلیل است که او شادیهای زیادی به طرفداران چلسی ارزانی داشته است .
+++++++++++++
وارناک : آیا آبراموویچ به او حسد می وزید ؟
یکی از طرفداران ژوزه مورینیو و مربی اسبق شیفیلد یونایتد نیل وارناک اظهار کرد که کار مرد خاص ( مورینیو ) در استمفورد تمام شد به این دلیل که مالک باشگاه چلسی رومن آبراموویچ به او حسد می ورزید .
مربی سابق شیفیلد یونایتد نیل وارناک که هم اکنون برای ستانا کار می کند اظهار کرد حسد آبراموویچ نسبت به محبوبیت و شهرت مورینیو باعث جدایی مورینیو از چلسی شده است .
وارناک گفت وقتی شنیده است مورینیو با ترک آبی ها موافقت کرده بهت زده شده است .
او که با سان اسپرت صحبت می کرد گفت : " من شخصا" وقتی که مورینیو از چلسی جدا شد ناامید شدم چرا که یکی از بهترین دارایی های لیگ و رقابت ها بود .
" من فکر نمی کنم دیگر کسی مثل او در این فوتبال وجود داشته باشد .
" بعضی ها فکر می کنند مورینیو خود را برتر از یک باشگاه می بیند ولی من فکر نمی کنم این طور باشد .
" شخصا" فکر می کنم رومن آبراموویچ اشتباه بزرگی مرتکب شده باشد .
" به این معنا که موقعیتی که چلسی در آن قرار دارد با کار آبراموویچ دچار تغییر خواهد شد .
بعضی از شایعات می گفتند که آبراموویچ از طرز بازی چلسی رضایت نداشت .
اما وارناک اعتقاد دارد ممکن نیست یک مربی بتواند موفقیت هر هفته تکرار کند .
او گفت : " من به این نظر که چلسی فوتبال بازی نمی کند و به اندازه کافی نرم و روان بازی نمی کند می خندم .
" شما نمی توانید یک شبه به آرسنال یا منچستر تبدیل شوید این چیزی است که باشگاه ها زمان درازی در آن سپری می کنند .
" من همیشه از بازی چلسی لذت می بردم . روحیه موجود در باشگاه و راهی که آنها انحصار دو باشگاه بزرگ را شکستند ( آرسنال و منچستر ).
" آنها یک بازی عالی انگلیسی را ارائه دادند ."
منبع : Goal.com
*** بعد از جنجال رفتن مورینیو خبرا ایقدر زیاده شده که نگو ! نمی تونم همه رو کامل بزارم ولی می خوام در آینده بعضی اخبار که زیاد مهم نیستن یا از درجه اهمیت کمتری بر خوردارن به صورت تک خطی بزارم ***