سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا فوشم ندید که چرا وسط این صحبت ها این سوال را می پرسه
ترکیب ما در فینال جام قهرمانان چی بود ؟
هم نیمه اول هم نیمه دو راستی به ترتیب پست بنویسید ممنونم
سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا فوشم ندید که چرا وسط این صحبت ها این سوال را می پرسه
ترکیب ما در فینال جام قهرمانان چی بود ؟
هم نیمه اول هم نیمه دو راستی به ترتیب پست بنویسید ممنونم
آقا مسی چی کار میکنه:20:
عجب بازی میکنه
تو5 دقیقه باعث اخراج پاسکال سیکان مدافع ویا رئال شد
این مسی چیست که همه عالم دیوانه اوست.
بازگشت افتخار آمیز رونی رو تبریک میگم
آقای livchelsea واقعا متاسفم برای این طرز فکر شما که فقط با یه جمله:به نظر من هم که دروگبا باریکن نیست فکرکردین من آدم نژاد پرستی هستم.آخه واقعا این جمله چنین معنی ای میده؟خوب شد چیز دیگه ای نگفتم.وگرنه یه چندتا چیز دیگه بارم میکردین
بعدشم من از شما یه سوال دارم.شما که طرفدار چلسی هستین چرا اومدین اینجا پست دادین؟مگه تایپیک واسه خودش نداره؟مگه من میام اونجا پست بدم؟
آقای vahid_civil آخه رونی چه ربطی به بارسا داره؟
از دوستانی که طرفدار این تیم نیستند.خواهش میکنم اینجا پست ندن.
فرانک رايکارد، جلو را، فقط به قصد پيروزي برابر ويارئال نگاه مي کند. او مسابقه را، جذاب پيش بيني کرد و از هواداران خواست، که کنار تيم باشند.
رايکارد بازي با ويارئال را، مسابقه اي کاملا سرگرم کننده براي همگان دانست و از هواداران درخواست کرد، که در نوکمپ، در همه لحظات، تيم را حمايت کنند. مربي بارسا بعد از آخرين جلسه تمريني قبل از بازي، در کنفرانس مطبوعاتي خويش گفت: «از تيم انتظار دارم، که مايه ي افتخار باشد و براي اين، نيازمند هواداران هستيم. بارسا آماده بازي پنجشنبه مي باشد»
وضعيت رونالدينيو
در وضعيت عادي، رايکارد، هيچ شانسي براي حضور رونالدينيو از ابتداي بازي، در تکيب قائل نمي شود: «هم رونالدينيو و هم مارکز، آماده بازي کردن هستند، اما تمام طول فردا. بازگشت به ترکيب براي رونالدينيو، اولين مرحله، بعد از قرار گرفتن خارج ترکيب، براي مدت هاست. او سخت کار مي کند و اکنون بازگشته است. رونالدينيو مي تواند، ارزشنمند باشد و او يک قسمت مهم تيم است. نيازي به اثبات نيست و ما همه به اين مسئله آگاه هستيم و از توانايي هاي وي باخبريم.»
زدن اولين گل
رايکارد فکر مي کند، بازي پنجشنبه، بسيار جذاب است، زيرا هر دوتيم براي گل مي آيند: «براي ما، بسيار مهم است، که اولين گل را به ثمر برسانيم. از آن به بعد، بايد سخت بکوشيم، که نتيجه را حفظ نماييم. ويارئال تيم قوي است؛ من اميدوارم، که يک بازي جذاب را ببينم.»
منبع:barcabest.com
صعود به دور يك چهارم جام حذفي بسيار روحيه بخش بود ....
روني همون لقب رونالدينيو هست.نقل قول:
آقا بعد از اون افتضاح اول هفته اصلا انتظار نداشتم بريم بالا، از اونطرف البته يه چيز هم هست كه مثل سال قبل درگير 3 تا جام ميشيم و تو هيچكدومش هيچي نميشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي vahid_civil ببخشيد.من فکر کردم يکي ديگه رو ميگيد.
آقاي R10MessiEtoo ممنون که گفتين.آخه من تاحالا نشنيده بودم کسي به رونالدينيو بگه روني.
آقا ميشه بگين بازي بعدي بارسا کي هست و با چه تيمي؟
فردا (يكشنبه) با اوساسونا تو نوكمپ، ساعت 9 و نيم، البته فكر نكنم تيوي نشون بده.نقل قول:
امشب هم كه رئال بازي داره، به آلمريا اميدي نيست...
سلام :40:
نتیجه رو درست دیدم ؟ ... :18:
رئال 2-0 به المریا باخــت ... :8:
کاش بازی رو میدیدم ... خیلی حال میداد ... :27:
به المریا امیدوار شدیم ... :46:نقل قول:
یا حق
:40:
:10::10::10::10::41:....