سلام
سیستم من اینه میشه با این سیستم بازی کرد
cpu: amd athlon 64 x2 dual core 6000+
ram: 2gig pcx 667
main: abit an9 32x sli
graphic :8800gts 320mg 320 bit
Printable View
سلام
سیستم من اینه میشه با این سیستم بازی کرد
cpu: amd athlon 64 x2 dual core 6000+
ram: 2gig pcx 667
main: abit an9 32x sli
graphic :8800gts 320mg 320 bit
ببين اگه خالي نبسته باشي اين بازي اجرا را كه ميشه هيچي واسط بندري هم تكنو ميزنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید برای بازیش ویستا نسب کنیم می گن 1گیگ رم میگیره رمم 2گیگ اما میخوام همه ی رممو برا بازی بزارم بنظرتون خوبه نصب کنم شما راضی هستید از ویندوزش؟
بله اطلاعات کاملی بود ولی باید بگم الطیر یه مسلمانه فلسطینی بود و به فرمان سینان (پس از مرگ حسن صباح) باید وارد جنگ صلیبی میشدند و پادشاهان ستمکار انگلیسی که حمایت میشدند را ترور میکردند محل اصلی فرقه ی حشاشین واقع در الموت ایران بود الموت هنوز وجود داره.نقل قول:
قلعه ای مستحکم با دژ های شکست ناپذیر.
عزیزم به نظر شما ایشون بیکاره دروغ بگه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببين اگه خالي نبسته باشي اين بازي اجرا را كه ميشه هيچي واسط بندري هم تكنو ميزنه!
عزیزم ویستا برای بازی رم بیشتری نیاز داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید برای بازیش ویستا نسب کنیم می گن 1گیگ رم میگیره رمم 2گیگ اما میخوام همه ی رممو برا بازی بزارم بنظرتون خوبه نصب کنم شما راضی هستید از ویندوزش؟
ویستا برای بازی حرف نداره . ولی اگه سیستم خوبی داشته باشی .
من که هنوز یادمه اون بنده خدا اومد تو تاپیک کرایسیس از این خالیا بست.شما یادت رفته؟بعد یکی لینک 2 تاپیک دیگرو گذاشت که توش گفته بود سیستمش یچیز دیگس:31:نقل قول:
البته قصد بی احترامی ندارم.اما اصولا این سوال بیشتر جنبه مسخره کردنه بقیه رو داره.کسی که 8800 داره واقعا میاد پیسی وورد سوال کنه میتونه اساسین بازی کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جون این طفلی عضو جدیده 2 تا پست هم بیشتر نداره چطوری میشه قبلا هم از این پستها داده باشه؟نقل قول:
من کی گفتم ایشون.گفتم اون بنده خدا!اسمشو یادم نیست.نقل قول:
در هر صورت ما از این عجایب زیاد دیدیم.
مشکل همون 2 ارساله به جونه خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این ubi برای چی یه demo نمیده بیرون برای PC ارواح عمش .
منم نگفتم دروغ میگه گفتم اگه دروغ نگفته باشی؟نقل قول:
عزیزم به نظر شما ایشون بیکاره دروغ بگه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]