یعنی هیچ بردی نیست که فقط کارت pci بخوره و من قطعات قبلیمو عوض نکنم !!!؟؟
Printable View
یعنی هیچ بردی نیست که فقط کارت pci بخوره و من قطعات قبلیمو عوض نکنم !!!؟؟
+نقل قول:
7600 برای agp پیدا میشه؟؟؟!!!!!!!!!!!1
کی حرف فروش سیستم زد؟نقل قول:
من می گم پول خرج این نکن
خوب شما که میگی خرج نکنم ....با این کارت من در حال حاضر دیگه ضعیفه.....نمیرزه یه کارت حداقل کمی بهتر بگیرم....میگی چی کنم>؟
سلام به همه دوستان.
من میخوام یه کارت گرافیک که DX10 رو ساپورت کنه (سری 8) بخرم، پولم در حدود 120 تومنه که با کلی اضافه هزینه تهش تا 140 هم برسه:
xfx 8500gt-256MB تو بازار موجود نیست!
اگه جایی میدونید که داره شمارشو برام پیغام خصوصی کنید
انتخابم بین sparkle و point of view هست که تو بازار دیدم. بین این دوتا کدوم رو انتخاب کنم؟
اگه انتخاب بهتری دارم راهنماییم کنید!
با تشکر.
اگه بتونی گیگا یا ایسوس بخری بهتر میشد وگرنه club 3d بخر البته msi هم خوبه ولی از بی انتخاب خودت بطور حتم point of view چون کارش بهتره
باسلامنقل قول:
من یه inno3d 8500gt 512 128bit گرفتم 115000
قدرتش خوبه یه چیزی بین 7600gs و7600gt .
core=460
memory clock=800
بدون اور.
یک کارت مدل albatron 8500 GT DDR3 با فن هست که من وقتی دیدم کلی حال کردم با قیمت 102 تومن . از این بهتر و جود خارجی برای شما نداره . شرکت تحلیل و نشر میتونی بگیریی پایینتر از میدون ولیعصر .نقل قول:
با سلام
می خواستم بدونم فقط xfx مدل xxx مزنه یا شرکت های دیگه هم مثل gigabyte و asus هم میزنن؟واینکه 8800gtsxxx تولید میشه اگه تولید میشه چه برندی اون رو تولد میکنه؟
هر شرکتی برای کارتهای over clock شده خودش که نشون دهنده اون باشه یه پسوند مخصوص داره مثلا شرکت Xfx اونها رو با xxx , گیگابایت با DP یا DP2 و ایسوز با OC و لیدتک با Xtreme نشون میده . xxx مخصوص شرکت Xfxfroce هست . برای اطلاع بیشتر به سایت شرکتها مراجعه کن و طبق گفته من انواع کارتها رو تو اون رنج ببین .نقل قول: