میشه یکم منو در مورد پردازنده های 64 بیتی راهنمایی کنین ؟
مثللا کدوومشوون اینطورین و در ایین صورت باید سیستم عامل هم 64 بیت باشه و هم چنین برنامه ها ؟
Printable View
میشه یکم منو در مورد پردازنده های 64 بیتی راهنمایی کنین ؟
مثللا کدوومشوون اینطورین و در ایین صورت باید سیستم عامل هم 64 بیت باشه و هم چنین برنامه ها ؟
سلام دوستان من قصد خرید amd 4800 x2 را دارم مادربوردم هم قرار این باشه giga-ma69_s3h
به نظر شما اگه 17 تومان روش بگذارم و Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz را به جای amd 4800 x2 بگیرم خوبه؟ می تونید لطفاً یه مقایسه ای بین این دو بکنید؟
مزایا و معایب احتمالی این دو cpu رو برای من بگید ؟
البته بگم سیستمی که می خوام جمع کنم برای بازی نیست و سرعت و موندگاری و توان پایین مصرفی هم برام مهمه.
می شه با چند تا تست نشون بدید که بین این دو cpu چه فرق هایی است؟
ممنون ام از همه شما
:11:
میتونی ازهمون ویندوز 32 بیت استفاده کنی cpu های جدید 64 بیت هستننقل قول:
شما همون amd 4800 رو بگیرنقل قول:
اگه بخوای اینتل بگیری باید یه مادربرد خوب هم بگیری مه قیمت میره بالا
خب پس 6750 اینتل 64 بیته ویستا 64 بیت هم که توو بازار هست پس تا اینجا مشکلی نیست
میمونه برنامه هایی که قراره رو سیستم نصب کنم
اونا که با ویندوز 64 بیت مشکلی ندارن ؟ یا دارند من خبر ندارم ؟ ( وزن شعری رو !!! )
نه به نظرم شما خبر ندارين عزيز هر برنامه اي ورژن 64 رو مي خواد كه باييد بخرين يا DLL كنين.........نقل قول:
خب پس 6750 اینتل 64 بیته ویستا 64 بیت هم که توو بازار هست پس تا اینجا مشکلی نیست
میمونه برنامه هایی که قراره رو سیستم نصب کنم
اونا که با ویندوز 64 بیت مشکلی ندارن ؟ یا دارند من خبر ندارم ؟ ( وزن شعری رو !!! )
حالا ايشون كه نخواست اينجا خريدو فروش كنه فوقش به هم پخ مي دن..... اينجا قرار داد بسته كه نمي شه....
سلام دوستان میشه یکم منو راهنمایی کنید .
این دوتا پردازنده چرا باهم این قدر اختلاف قیمت دارن در صورتی که بنچ مارک هایی که من دیدم نشون می ده E6700 ضعیف تر از E6750 هست پس چرا ؟ ( قیمت ها طبق سایت " رایانه " هست ) و آیا هر دو 64bit هستند ؟
Intel Core 2 Duo E6750 - 2.66GHz 202,000
Intel Dual Core 64bit- 2.66 GHz - E6700 390,000
خوب اين يكي از معضلات بازارا هسته بله e6750 بهتره.......دليلش هم معلوم نيسته....بله هردو 64بيت هستند.