سلام بچه ها تاحالا کسی با نرم افزار xtreme 1.5 کار کرده.
واقعا این نرم افزار از بن شدن جلو گیری می کنه و می شه با دی وی دی کپی از طریق این نرم افزار به راحتی در محیط لایو کار کرد؟
سلام بچه ها تاحالا کسی با نرم افزار xtreme 1.5 کار کرده.
واقعا این نرم افزار از بن شدن جلو گیری می کنه و می شه با دی وی دی کپی از طریق این نرم افزار به راحتی در محیط لایو کار کرد؟
نه خیر عزیز, می تونی از بقیه که Core دارن بپرسی که چقدر دردسره , منم خوشبختانه از کنسول زیاد سرم میشه در ضمن این مغازه یکی از فروشگاههای معتبر تعمیرات و فروش 360 بود . نمیدونم شما چه اسراری داری Core بگیری, بیشتر کسایی که Premium میگیرن بخاطر دسته های بیسیمش هست که هیجان خیلی زیادی داره .نقل قول:
تصمیم با خودته , ببین کدم بیشتر به کارت میاد:13:
نه من که نمیگم میخام کر بگیرم یا کر بهترهنقل قول:
در ضمن من نمیگم اون مغازه غیر معتبر بود ولی از این که گفته کر ریجن نداره و بعضی بازیا رو اجرا نمیکنه
یا چیزی سرش نمیشه یا میخاسته بهت پریمیوم (که گرون تره) بفروشه در ضمن کر هیچ دردسری نداره
فقط یه مموری کارت یا یه هارد نیاز داره
هر جور راحتی . مهم خود کنسول و قابلیت هاش هست و مهم تر از همه این که Next Gen هست.نقل قول:
نوکریم:10:
الان حدود چهل پنجاه صفحه از این تاپیک گذشته اونوقت شما به جای اینکه چیزای جدید و پست های بدرد بخور بذاریننقل قول:
هنوز می گین کر بهتره یا پریمیوم.:13:
خوب معلومه هر چقدر پول بدی همونقد هم استفاده می کنی.:46:
در ضمن باید بگم که اگه کر بگیریم و هارد براش بخریم اصلا نمی صرفه چون الان قیمت هارد 90 تومنه
یعنی یه خورده دیگه روش بذاریم و پریمیوم بگیریم خیلی بهتره.
حالا یکی جواب مارو
:19:
ما بیشتر :10:نقل قول:
سلامنقل قول:
برای اجرای بازی های xbox 1 نیاز داری اپدیت هارو بگیری تا کنسول بتونه تمام بازی هارو اجرا کنه
و برای اپدیت هارد نیاز هست و اگر از درایو های هیتاچی دارین میتونید بازی هارو تو دی وی دی 9 کپی کرده و حال کنید پس میشه رو هیتاچی هم این کارو انجام داد(الان کی میره بازی های نسل قبل بکنه وقتی 360 اینقدر بازی داره xbox1=:2: )
marco جان
مدل بلندگو من میکرولب m-560 ته و میشه امن تبدیل رو که گفتی رو به اون ورودی(روی میکرولب) بزنیم که از یک طرف به کیس و از یک طرف به بلندگو وصله
دوستان به نظرتون چه بازیایی رو به عنوان اولین بازیام بگیرم ( حداکثر میتونم 4 تا بگیرم ولی 3 تا باشه بهتره)
به نظر من:نقل قول:
1.(Gears Of War (Must Have
2. DiRT
3. The Darkness
4. Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
اینا عالین:8:
gow که خرید لازمه darkness شنیدم یکم فکریه و بردنش کار هر کسی نیست (من از بازیای فکری مثل هیتمن خوشم نمیاد) vegas بهتره یا graw1یا graw2 درت چه جوریاست (فقط میدونم ماشین سواریه)
ممنون