میتونین کنکور بدین ولی در صورت قبولی باید از اینجا انصراف بدیننقل قول:
میتونین کنکور بدین ولی در صورت قبولی باید از اینجا انصراف بدیننقل قول:
سلام دوستان
من الان سربازم.دیپلم فنی حرفه ای هم دارم
میخواستم بیبینم میتونم برم دانشگاه و از دست این خدمت لعنتی راحت بشم؟!
شنیدم میشه از محل خدمت گواهی گرفت رفت علمي کاربردي؟! ثبت نام نیم سال اول88 کی هست؟! تمام شده؟! نیم سال دوم چی؟
در ضمن قبلا از معافیت تحصیلی استفاده کردم!
شما میتونی هر کنکوری که خواستی شرکت کنینقل قول:
در صورت قبولی میتونی بری و ثبت نام کنی.
همین کنکوری که فردا برگزار میشه ( کاردانی فنی و حرفه ای ) چرا ثبت نام نکردی...؟؟؟؟؟!
فعلا امسال ثبت نام برای کنکور تموم شده... تا آزاد که اونم مهر یا آبان ماه هست
ولی به هر حال میتونی هر کنکوری شرکت کنی
من قبلا دانشجو دانشگاه دولتی بودم و یک بار از معافیت تحصیلی استفاده کردمنقل قول:
میدونمنقل قول:
قبلا هم گفتین
باز هم میتونی شرکت کنی
اگه روزانه باشی فکر نمیکنم بتونینقل قول:
سلام
من الان دانشجوي ترم2 رشته پرستاري ورودي87هستم اصللا هم به اين رشته علاقه ندارم و در فكر دادن كنكور دوباره هستم آيا من ميتوانم در كنكور 89شركت كنم بدون اينكه از اي رشته انصراف بدهم؟
ولی باز هم توی قسمت سوالات سازمان سنجش بپرسی بهتره
فکر نمی کنم چون فکر کنم من از نظام وظیفه پرسیده بودم گفته بود نمیشه!نقل قول:
اینجا را هم ببین:
کد:همچنين در ادامه گفت:تعدادي از مشمولان شركت كننده در آزمونهاي سراسري به دليل واجد شرايط نبودن مجاز به ثبت نام در دانشگاهها نيستند كه اين افراد عبارتند از:
دسته اول : مشمولان انصرافي داراي غيبت هستنديا دانشجوياني كه بيش از 4 نيمسال تحصيلي از تحصيل قبليشان گذشته باشد اين افراد حتي اگر مجدداً در آزمون شركت كنند و پذيرفته شوند مجاز به ثبت نام در دانشگاه نيستند
دسته دوم: مشمولان اخراجي از دانشگاه هستند
دسته سوم سربازان وظيفه اي كه در حال خدمت هستند اما در ابتداي خدمت دفترچه داراي غيبت داشتند اين افراد هم مجاز به ثبت نام در دانشگاهها نمي باشند
دسته چهارم: مشمولانيكه برگه اعزام بدون غيبت دريافت كرده اند لكن در موعد تعيين شده به خدمت اعزام نشده اند در واقع اين افراد هم وارد غيبت شده اند
دسته پنجم :مشمولانيكه يكبار از معافيت تحصيلي در همان مقطع تحصيلي استفاده كردند
دسته آخر : مشمولانيكه تا پايان شهريور ماه سال جاري موفق به اخذ ديپلم فني حرفه اي،كاردانش و يا پيش دانشگاهي نشوند
کد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=174cfce5-407e-4b65-b0d7-454c7b7d60f5&ID=395e0449-f2c1-432e-abfe-5afff747bb26
نقل قول:
خب این کجاش مشکل داره؟
شما که اخراجی نیستی
تو همون مقطع هم نمیخوای معافیت تحصیلی بگیری
دیگه چیه؟
دوستا ن یک سوال فوری
بنده امسال کنکوری بودم و متولد 14-12-1369 هستم
آیا میتونم یک بار دیگه توی کنکور شرکت کنم؟
اگه امسال قبول نشی باید بری خدمت...نقل قول: