.............نقل قول:
Printable View
.............نقل قول:
[QUOTE=babak_gww;8473018]دوستان یه سوال
من الان قرارداد من با چند روز اضافه( کد هدیه)
تا 11 مهلش مونده میتونم بعد از رزرز سرویس قبلیم رو بسوزنونم؟ با توجه به اون چندتا 1 روز که اضافه کردم دستی با کد هدیه
شدنیه؟/
کاکو بنده امروز 7 بار تماس گرفتم !!! در مورد سوزوندن مشکلی نیست.. چون منم اضاف کرده بوم... و سوخت راحت... در مورد سرعت هم میگفت مثل قبل هست...بازم شما رو سرعت اسمی حساب کن!:n31: دقیقه 90 اضاف کردن این اپشن رو... حالا نمیدونم چه خیری بود.. اینا 1 ماه این خبرو گذاشته بودن میشد خیلی زودتر اطلاع رسانی کنن.. چون تو این 1 روز خیلی ها شاید اصلا متوجه نشن خیلی ها هم رفتن... خیلی ها هم شاید تا فردا پولشون جور نشه... شایدم تو این گیر و داد تخلیه کردنها یکمی سست شدن...
شاتل هم اومده میگه از 10 اذر فلان میکنم بیسان میکنم... همشون دارن تو یه خط حرکت میکنن.. بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر. به قول بچه ها اینترنت 20 برابر گرونتر میرسه دست ملت... 100 گیگ 200 گیگ دانلود هیچ ضرری به اینا نمیرسونه... فقط الان دنبال سود هستن... خدارو چه دیدی اینجوری که بوش میاد از یه مدت دیگه هم اعلام میکنن قراردادهای یک ساله اصلا شامل این محدودیت نمیشن...
یه نظرم که سرعت ها اونقدر میاره پایین تا اونایی که شبانه دارند خودشون برند انصراف بدندنقل قول:
یادم مخابرات که نا محدود ها رو حذف کرده بود همین کار کرد
به نظر من گول نخوردید چونکه هیچ اعتمادی به این شرکت ها نیست
دوستان من یه چیز دیگه هم بگم خدمتون که درسته شما الان 1ساله می بندی باهاشون محدودیت حجم هم نداری در ساعات رایگان
ولی اینجا 1سوال مطرح میشه اونم اینکه آیا سرعت مشترکین قدیمی که قرارداد بلندمدت با دانلود رایگان بستند سرعتشون همچنان در حد مطلوب باقی خواهد ماند یا نه مثل 1ماه رمضان طرف خطشو روی 9مگ بسته بودند سرعت دانلودش اومده بود روی 8کیلو اینطوری قراراه بشه؟!
ولی در کل جمع بندی isp ها برای دانلود بنده هم به شخصا از بچه ها و دوستای خودم تعریف فن آوا برای دانلود رایگان شنیدم...
نقل قول:
من که 2 مگ میگیرم حتی اگه اسمی هم بهم بده باز راضیم 256 کیلوبایتی میشه . البته تا الان با 600 کیلو تا 1 مگ دانلود میکردم تحملش سخته اما خب مفت باشه کوفت باشه :n09:
من شاتل ندارم ولی اینجوری که اینا نوشتن انگار قبلا 7 تومن بوده بعد 50 درصد تخفیف خورده شده 3500 یعنی قیمت رو کم کردن
ترافیک شبانه رایگان هم داره:n26:
از اینستاگرام:"دوست من در کامنت های قبلی هم گفته شد که قراره سرویس های جدید شبانه هم ارائه بشه که از طریق سایت اطلاع رسانی میشه حتما"
معلوم نیس چیه این سرویسا. یکساله نخریم پشیمون شیم:n13:
دوستان تایپک کمپین اعتراض به حذف شبانه با کمک آقا میلاد دوباره باز شد لطفا اعتراض ها و بقیه بحث ها رو بیاید اونجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه 7تومن نبوده از اول هم 3500تومن بوده این مبلغ برای سرعتهای پایین تر از 1مگ شاتل خیرسرش اومده گفته من بیام یه منتی سرملت بذارم پول که ازشون میگیرم کی به کیه بگم 50% تخیف خورده این قیمت کی به کیه مملکت.... :n05:نقل قول:
اگر امکان داره لینک بدید یا بگید زیر کدوم مطلب کدوم user بوده که از متن گفتگو مطلع بشیمنقل قول:
دیگه به نظر من خیلی بخواد حال بده به مشترک مثل های وب فشفشه بذار (هر1گیگ هزار) قالب کار همین می تونه باشه...
دیده آمار تخلیه این چند روز صعودی داره میره بالا گفته چیکار کنیم داریم نابود میشیم...