اکانت چنتا سایت خریدم که شبا بتونم راحت فیلم دانلود کنم اما دیروز تاحالا فقط توشون لاگین می کنم هیچ استفادهای نتونستم بکنم یه عاقبت بخیر کمک کنه
Printable View
اکانت چنتا سایت خریدم که شبا بتونم راحت فیلم دانلود کنم اما دیروز تاحالا فقط توشون لاگین می کنم هیچ استفادهای نتونستم بکنم یه عاقبت بخیر کمک کنه
خیر دوست عزیز، تبادل اطلاعات داره بین سرور مبدا و مقصد انجام مگیره و ربطی به اینترنت شما ندارهنقل قول:
خب به نظر باید با شاتل خداحافظی کنیم کم کم :n03: میگین کجا بریم حالا؟ :n13:
من که دیگه امیدی ندارم....پارس انلاین هم قبلش تست کردم افتضاح در اومد! )):نقل قول:
دوست عزیز، شاتل و مسئولینش به هیچ عنوان به این فروم و امثال این سر نمی زنند و کسی را هم برای این کار ندارند.نقل قول:
در حقیقت وقتشو ندارند که مخفیانه وارد چنین انجمن هایی بشند و از این روش ها سردر بیارن و برن جلوشو بگیرن و ... :n10:
این قضیه هم به هیچ وجه ربطی به پابلیک کردن این روش در این تاپیک نداره و متاسفانه طبق اطلاعاتی که بنده از عوامل نفوذی در شاتل گرفتم، چند آدم بی .... و .... رفتند به شاتل گزارش دادند که چنین قضیه ای در کار هست و ... :n22:
اونا هم بعد از تستی که کردند به این قضیه پی بردند و بخش نامه جدیدی در این باره دادند که متاسفانه ظاهرا قرار هست از امشب اجرا بشه :n28:
متاسفم برای چنین افرادی ... واقعا متاسفم :n24::n22:
پس مهدی بیا یه هفته با هم بریم کره جنوبی :n02: اونجا سرعت اینترنتش توپه، یه هفته ای اینترنت رو میزنیم زمین برمیگردیم :n09::n08:نقل قول:
آقا پس ISP خوب پیدا شد ما رو هم بی خبر نذارید. به نظرم بریم مبین نت خوب باشه ها.
دسته جمعی از شاتل کوچ کنیم.
دوستان حالا زود قضاوت نکین شاید اونی که فک میکردیم نشد ! در هر حال امشب مشخص میشه که چه خاکی تو سر باید بریزیم در صورتی که خدایی ناکرده تامسون راست گفته باشه!:n14:
نقل قول:
در اصل مشکل از پابلیک شدنش نیست مشکل از فرهنگ کاربره که تا یک روشی پیدا میکنه سعی میکنه نهایت (سوء) استفاده رو بکنه.
من هم روشی رو میدونم که به صورت رایگان از سرورهای خارجی با سرعت داخلی دانلود میکنم اگر این روش رو به قول شما پابلیک کنم شک ندارم کمتر از یک هفته از کار میوفته. پس تا زمانی که فرهنگ ما درست نشه باید هر روشی مشابه این ها رو که پیدا میکنیم مخفی نگه داریم
سلام..... خدا نکنه سرور داخلی محدود بشه.....به خدا قسم من بترکونم 40 گیگ بیشتر نمیتونم دانلود کنم....بخواهم هم نمیتونم.....خدا نکنه سرور داخلی هم محدود بشه!
100 تا صلوات نذر میکنم که این محدودیت برای کسی اعمال نشه.....آخه تو این بدخبختی و گرونی بی پولی ، پول شارژ رو بزور میدم چه برسه نصب و راه اندازی و ژانره و گرفتن سرویس از یه شرکت دیگه!!!:n03::n02: