:n16:نقل قول:
داداش دعوا نکن من گفتم اینطوری فهمیدم از متنش آخه معنا نداره طرف قیمت اصلی که 7 تومن هست نزده بعد نوشته 50 درصد تخفیف البته باز هم باید پرسید
Printable View
:n16:نقل قول:
داداش دعوا نکن من گفتم اینطوری فهمیدم از متنش آخه معنا نداره طرف قیمت اصلی که 7 تومن هست نزده بعد نوشته 50 درصد تخفیف البته باز هم باید پرسید
دوستان من هنوز تو پارس هستم و تا امشب تا آخرین قطره دانلود میکنم :n09: واسه من این یک و ماهی نیمی که بودم بد نبود شبی حداقل 3 گیگ با سرویس 2 مگ دانلود میکردم تا 5.3 هم دانلود کردم شبی در کل 10 آذر میرم واسه تخلیه دوستان مشهدی بین این شرکتها که میگم اگه کسی داره لطف کنه بگه کوچ کنیم اونجا:n31:اینو که بیخیال صبا نت -شاتل - ولی اگه کسی فن آوا - مخابرات - پیشگامان کویر داره ممنون میشم راهنمایی کنه آسیا تک چطوره یا هر شرکتی که فعلا شبانه جواب بده ( یادم نمیره تو نمایشگاه کامپیوتر به نماینده آسیا تک گفتم شما میتونی تا سالی یک ترابایت دانلود شبانه به من بدین من یکساله بگیرم طرف مات مونده بود چی بگه:n10: شبانه رایگان حق مسلم ماست
بیشتر پست من حالت سوالی داشت... چون دیدم اون 50 درصد توی سایت اصلی هم هست تعجب کردم که معنیش دقیقا چی هستش.... که شما گفتید یه نوع تخفیف هستنقل قول:
حرف شما درسته متن به خوبی نوشته نشده و کمی ابهام درش وجود دارهنقل قول:
من هم دعوا ندارم به جون مادرم پولشو داره یکی دیگه میبره ما دعوا کنمی با هم برای چی :n02::n16::n16::n16:
بله حق با شماست خودتون هم می تنید از 23099پرسجو کنید.
دوستان یه سوال
من الان قرارداد من با چند روز اضافه( کد هدیه)
تا 11 مهلش مونده میتونم بعد از رزرز سرویس قبلیم رو بسوزنونم؟ با توجه به اون چندتا 1 روز که اضافه کردم دستی با کد هدیه
شدنیه؟/
راستی کسی ار پشتیبانی نپرسیده ببینه سرعت شبانه رو احتمالش هست کم کنند یا نه ؟
اگه بگه معلوم نیست یعنی آره :n09:
اگه دستور از کمیسیون بود که نمیومدن هر کدوم یه روشی اعمال کنننقل قول:
اما کمیسیون برای کسب درآمد بیشتر بهشون اجازه داده تا بتونن تو شبانه دست ببرن
آخرم کاربرا باید ببینن سیاست کدوم شرکت براشون بهتر هست سمت اون برن
اما نوع سیاست پارس جوری هست که مجبورت میکنه حجم بخری و قیمت حجم اضافی هم گرون هست
کلا مثل آدم ننوشته تو سایت که ملت به شک نیفتند...کار خودشون هم زیاد کردنند....نقل قول:
دوستان یه روش جدید و نوین و اتوماتیک برای سوزوندن !!!!!!!
اول تمام حجمتون رو مصرف کنید . بعد سرویس جدید بگیرید ....اتوماتیک جایگزین میشه .
من میخواستم بگم شما گفتین:n02::n16:نقل قول: