سلام .
آیا راهی برای پایین آوردن پینگ وجود داره از طرف شاتل ؟
من برای شیرینگ رسیورم به پینگ حداکثر 220 نیاز دارم اما متاسفانه پینگ من روی 280 هست .
آیا راهی داره که اوپراتور شاتل بتونه این کار رو بکنه واسم ؟
Printable View
سلام .
آیا راهی برای پایین آوردن پینگ وجود داره از طرف شاتل ؟
من برای شیرینگ رسیورم به پینگ حداکثر 220 نیاز دارم اما متاسفانه پینگ من روی 280 هست .
آیا راهی داره که اوپراتور شاتل بتونه این کار رو بکنه واسم ؟
سلام...نقل قول:
بله وجود داره.
شما میتونی زنگ بزنی به پشتیبانی درخواست سرویس Game بدی....
پس از اینکه خط شما از لحاظ نویز مشکلی نداشت درخواست شما به تهران فرستاده میشه تا این سرویس رو براتون فعال کنن.(حدود 1ماه میگن طول میکشه!)
اصولا شاتل یه ویژگی داره اونم اینه که میزاره باهاش بجنگید و پیروز شیدنقل قول:
ولی شرکت های دیگه مثل مبین کلا کاربرو از همون اول میندازن تو قفس که حتی نتونه دماغشو بخارونه
ممنون از پاسخ شما .نقل قول:
سلام...
بله وجود داره.
شما میتونی زنگ بزنی به پشتیبانی درخواست سرویس Game بدی....
پس از اینکه خط شما از لحاظ نویز مشکلی نداشت درخواست شما به تهران فرستاده میشه تا این سرویس رو براتون فعال کنن.(حدود 1ماه میگن طول میکشه!)
حالا این سرویس Game چی هست ؟
یعنی پینگ رو میتونین به زیر 200 برسونن ؟
خوشحالمون کردی
خواهش میکنمنقل قول:
خودمم نمیدونم....فقط بهم گفتن یه سری تغییرات روی خط و پروفایل اعمال میکنند که پینگ کمتر میشه.
من متاسفانه به دلیل اینکه خطم 9مگ بسته شده بود و snr اپلود پایین بود برام قبول نکردن!
هزینه اش بالاتره ؟نقل قول:
خواهش میکنم
خودمم نمیدونم....فقط بهم گفتن یه سری تغییرات روی خط و پروفایل اعمال میکنند که پینگ کمتر میشه.
من متاسفانه به دلیل اینکه خطم 9مگ بسته شده بود و snr اپلود پایین بود برام قبول نکردن!
مثلا من میخوام 128 بگیرم آیا باید هزینه دیگری بدم ؟
آخه واسه شیرینک ----- ، سرعت تاثیری نداره و فقط پینگ مهمه و بخاطر همین نمیخوام هزینه زیادی بکنم .
ممنون دوست عزیز .
دوستان شاتلی عزیز محدودیت لینک های خارجی منظور چه لینک هایی هست ؟
من سریال دانلود میکنم از اپلودباز و رودفایل و ... ایا اینا هم جز لینک خارجی حساب میشه ؟ بعد سرعت دانلود ازین لینک ها چند هستش ؟ من میخوام از ماه اینده بیام روی شاتل الان مخابرات هستم دانلود شبانم بدجوری خراب هست ایا شاتل مناسب هست برای دانلود 1 الی 2 گیگ درساعات رایگان ؟:n16:
فعلا رایگان هست و گفتن هزینه ای نداره:n01:نقل قول:
اوضاع شاتل تا اطلاع ثانوی مشخص نیس !
سلام دوستان عزیز!
یه سوال دارم :
میخام مخابرات رو تحریم کنم!
فقط دانلود شبانه واسم مهمه!
فقط تو کار فیلم و سریالم اونم معمولا از سرورای خارجی!
نمیخام شبی کمتر از 3-4 گیگ دانلود داشته باشم!
کدوم شرکت بهتره؟
آسیاتک؟ شاتل؟ پارس آنلاین؟ صبا نت؟
خونمون مرکز فرشچی ، مشهد!