یه سوال اگه پارس بیاد شبانه سرویس های یک ساله رو محدود کنه چی؟:n27:
این کار سوزوندن حجم و خریدن سرویس یک ساله یه عمل 50درصدی ممکنه بگیره ممکنه بدتر کنن :|
Printable View
یه سوال اگه پارس بیاد شبانه سرویس های یک ساله رو محدود کنه چی؟:n27:
این کار سوزوندن حجم و خریدن سرویس یک ساله یه عمل 50درصدی ممکنه بگیره ممکنه بدتر کنن :|
یک خبر مهم: شاتل هم ترافیک شبانه خودشو برای سرویسهای 1و2و4 محدود کرده
ولی به چه صورت:
شما برای 1ماه 3500تومان اضافه بر مبلغ سرویس مورد نظر پرداخت می کنید و مانند سابق از امکان دانلود رایگان بهرمند خواهدی بود.نکته مهم هم در مورد پارس آنلاین اینه که درسته که این دستور از بالا داده شده ولی سخت گیرانه نیست همونطور که می بینید شاتل همچنان به ارایه سرویس شبانه رایگان خودش با پرداخت 3500تومان (تا4مگ) ادامه داده و سرویسهای 6و8مگ هم بدون پرداخت هزینه از امکان دانلود رایگان همچنان بهرمند هستند.
پس این که داره پارس آنلاین حذف می کنه نشون دهنده پدر سوخته بازی خود این شرکته و گردن دولت نندازید این داستان رو که اومده گفته حذف ولا غیر!!!
حالا ببینید که دزده....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی هم هست . گویا اینترنت ملی قراره در اوایل سال 94 به بهربرداری برسه . بنابر این شاهد سرعت بسیار بالا خواهیم بود ..و ممکنه اینترنت ارزون بشه !!!!
بنده هم به حمد الله بخاطر اشتباه اپراتور که برگه درخواست فسخم رو عمدا یا سهوا گم کرده الان یک ساله خریدم... تو این وضعیت حداقل برا شهر ما گزینه دیگه ای نبود... یک سال هم یک سال هست...نقل قول:
شما هر جا بخوای بری بعید هست بتونی شبی بالای 3 گیگ دانلود داشته باشی... نه دیگه... چه محدودیتی؟ سرعت اسمی رو حداقل دیگه میده.. برا من که بهترین گزینه بود...
همینو کم داریم فقط!!!نقل قول:
اون وقت قیمت اینترنت رو بالای بالا تا مجبور بشی از اینترانت استفاده کنی!
فکر کنم تا حالا از اینترانت استفاده نکردی!! من استفاده کردم. هیچی باز نمیشه حتی گوگل!
فقط میشه باید بری تو سایت صدا و سیما!:n09:
به نظر منم(نگید دوکلمه مادر عروسا) یخبری هست این وسط و یه چیزی که ما نمیدونیم که کاربرها رو سوق بدن به سمت تمدید طولانی مدت
مطمئن باشید اگر میتونند تا یک سال دیگه شبانه رایگان بدند طی این مدت یه سری جشنواره دیگه هم میذارند مشابه کمپین مخابرات که تو اون بازه شبانه رایگان داشته باشد این بازه برای دهه فجر خیلی محتمله
در کل بنظرم تا فرداشب همین موقعا ها صبر کنیم چون میبینم خیلی شتابزده و دقیقه نودی دارند تصمیم میگیرند
شاید تا فردا رزوها رو هم شامل شبانه رایگان بکنند
با کمال احترام من هنوز فکر میکنم تصمیم از طرف سازمان مقررات رادیویی نیست....چون شبانه بنظر مسئله مهمی نیست که بخوان جلوش رو بگیرننقل قول:
و اگر شبانه براشون مهم بود یه طوری مجدودش میکردن....نه اینکه پولیش کنن
اما شاید این تصمیم از طرف صنف isp ها باشه
خخخخ به این یکی که اصلا امیدی نداشته باش چون همین الان هم هست ولی تا جایی که بچه ها گفتن شما به سروری که خارج از ایران باشه به هیچ عنوان دسترسی ندارینقل قول:
یعنی گوگل هم باز نمیشه واست
برادر من.....همین الان من سرعتم در طول روز پایین میاد و به زمان شبانه که میرسه غیرقابل استفاده میشه و نصف سرعت اسمیم هستنقل قول:
پیگیری ها هم به نتیجه ای نمیرسه
اصلن معلوم نیست سرعت شبانه رو بعد از این طرح چجوری تنظیم کنن...... و هیچ تعهدی هم در قبالش ندارن
بازگردوندون پول هم به این راحتیا نیست که یه هفته ای 500 تومنتو پس بدن
نظر شما هم قطعا محترمه و می تونه اینم یکی از احتمال ها باشه چون ما پشت پرده این داستانها نیستیم...نقل قول: