والا برا من با چیز شکن شبانه حد اکثر سرعت از 3 مگابیت بر ثانیه تجاوز نکرده ولی مثلا از اسان دانلود میتونم اتوکدو متلبو ویندوز و .. رو یه شبه دانلود کنم خبنقل قول:
Printable View
والا برا من با چیز شکن شبانه حد اکثر سرعت از 3 مگابیت بر ثانیه تجاوز نکرده ولی مثلا از اسان دانلود میتونم اتوکدو متلبو ویندوز و .. رو یه شبه دانلود کنم خبنقل قول:
با تخلیه خط پارس آنلاین مجبور کنید دانلود شبانه برگردونه
خیلی طبیعی هست شما هم اگر برای مثال 10000نفر مشتری داشته باشی و یه شرایط سختی قرار بدید که طبق میل مشتری ها نیست وقتی تعداد بالایی از مشتری های خودتو از دست بدی اون شرایط به حالت قبل برمیگیردونی چون داری کسب و کار حاشیه سود خودت رو از دست میدی!
شما هم شک نکنید این داستان بستن قرارداد یکساله ترفنید هست از طرف خود پارس آنلاین برای نگه داشتن شما... اینم چند ماه دیگه خیلی راحت میزنن زیرش...
دوستان روشی که این دوستمون گفتند عملی هست برای سوزوندن اشتراک قبلی؟! کس دیگه ای هم امتحان کرده؟ اشتراک جدید نگیرم بره تو پاچم!!نقل قول:
اونوقت ما هم خییلی راحت میزنیم زیرش میریم خطو تخلیه میکنیمنقل قول:
:n02::n02:هنوز وضع اینترنت مثل خودرو سازی نشده که خدارو شکر داریم چند تا شرکت رقیب:n33:
بله همین طوره ولی اگه بیشتر از 2 ماه از سرویست مونده به نظر من منطقی نیست که بسوزنیدشنقل قول:
نه بابا من امروز حساب جاریم رو قطع کردم پریدم تو همون یه ساله ای که خریدم دیگهنقل قول:
این که دو ماه یا بیشتر مونده بستگی داره چقدر حجم مصرف کردی و سرویست چی بوده شاید کل حجمو مصرف کردی و بخوای حجم اضافه بخری تقریبا قیمت همون سرویس در بیاد باید خودت حساب کتابب کنی ببینی میصرفه یا نه البته به من گفت پای تلفن فقط سرویس جاری شبانش میمونه نه رزرو
آقا تو این پست منو ببین:نقل قول:
بعدش ماجراهایی پیش اومد...صبح صحبت مبهم مسئول تمدید خود پارس باعث شد اشتباه کنم و نظرم عوض شه....:n15:یارو گفت اگه شما قبل 10 آذر خرید کنی مشمول رایگان شبانه میشه....
خوشبختانه نه، من رهبر چیزی نیستم. ولی اگر شما دوست داری این چیزا رو بفرما :n19:نقل قول:
و جالبه من هم پستات رو میخونم فکر میکنم عامل پارس آنلاینی، چیزی، هستی! :n09:
آخه همش یکساله رو در پست هات مطرح میکنی توی این وضعیت :n09:
منظورم از دوستی اونی نبود که برداشت کردی. منظورم این بود که شاید تنها کسی هستی که نظرت به نظرش نزدیکه :n31:
کلا خدا قوت :34:
ما که خسته شدیم بریم به کارهامون برسیم.
کلی هم خندیدیم امشب امیدوارم واسه شما هم همینطور بوده باشه عزیز جان.
به خود منم اولش همینو گفت ولی با کلی من من کردن و چند لحظه گوشی بپرسم و این حرفا . رفتم یه دوری زدم که با خشم زنگ نزنم:n02: اومدم زنگیدم که قضیه همون ایمیل از لایه های بالا رو از زیر زبونش کشیدم بیروننقل قول:
درسته شما تخلیه میزنی ولی آیا هزینه سرویس 1ساله بهت برگرونده میشه؟ این موضوع حتما در قرارداد شما به نفع شرکت درج شده. چند تا شرکت که من اطلاع دارم هزینه ای عودت نمیده به مشترک اگر وسط دوره تخلیه بزنه.نقل قول: