vci /vpi
شوتل چنده؟
Printable View
vci /vpi
شوتل چنده؟
0نقل قول:
35
:n16:
قانوناً اگه ساعت شما با شاعت سرور شاتل هماهنگ باشه، باید تا ساعت 8 بتونید رایگان دانلود کنید. ولی تو سایت خود شاتل پیشنهاد کرده که 10 دقیقه قبلش قطع کنید...نقل قول:
اقا این شوتل هم واقعا شوتله...
زنگ زدم میگم خطم وصل شده. یوزر پسوردم. رو بدید میگه شما تازه دیروز قرارداد بستید ... 1 هفته تا 10 روز طول میکشه وصل بشه.
میگم چراغ adsl سبزه... :n23: میگه نه ما هنوز کاری روی خط شما انجام ندادیم...:n23:
روی این خط اسیاشت بوده. که خیلی وقته جمع اوری شده. قبلا هم چک کردم. از پشتیبانیش و پنل
الان توی پنل اسیاشت رفتم. زده جمع اوری
1392/08/30 - 11:13:38
حالا این شوتی میگه خط شما از قبل جمع اوری نشده (یعنی اسیاشت جمع نکرده)در صورتی که خط جمع شده :n23:
سلوم.نقل قول:
امیر از 118 شماره واحد MDF مرکز مخابراتیت رو بگیر...
از اونا بپرس کدوم شرکت برات رو رانژه هست؟
مهدی ور نمیدارن :n27:نقل قول:
بعد از 5 بار تماس واحدmdf ور داشت.
گفت ما نرم افزارش رو نداریم چک کنیم . زنگ بزن مشترکین... حالا اون ور نمیداره:n09:
پس باید صبر کنی تا برات هر وقت دلشون خواست وصل کنن! یا اینکه انقدر پیگیری کنی تا برات وصل کنن:n09:نقل قول:
تو روحشون واقعا زنگ میزنم. مشترکین میگه به این زنگ بزن. به اون زنگ میزنم. میگه به مشترکین زنگ بزن. :n23:نقل قول:
خودم باید برم مخابرات ... اه :n28:
مهدی شوتلی...:n22:
خودشون میدونن اگر پاتو بزاری شاتل, برامون شاتلو میترکونی:n09::n02:نقل قول:
ببخشید اسپم میشه ولی مگه میخه! که میخی!!؟؟ ... (توهین نیست. مثل میخ نوشتی) اینجا کلاس درس جملات و ادبیات مشهدی نیست ولی ما این کلمه و یا جمله رو بکار نمیبریم! ونقل قول:
(ادبیاتمون غنیه :دی)
در کل ادبیاتمون همینجوریش... :n02: دیگه کلمات اشتباه نیآرید
موفق باشید
(تاپیک) شاتل فضایی منحرف شد! 8-)
Sent from my GT-I9100G