چقدر بر و بچس مِشدی زیادنا!!!:n06:نقل قول:
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هماهنگ کن. البته خودش ببینه جوابو بهت پ.خ. میکنه.
Printable View
چقدر بر و بچس مِشدی زیادنا!!!:n06:نقل قول:
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هماهنگ کن. البته خودش ببینه جوابو بهت پ.خ. میکنه.
علی راست میگه همشونو من اوردم شاتل قسمت بشه یک گرد همایی بزاریم همه بیان پارک ملت تجمع اعتراضی:n02::n02:
مطمئنی؟! :n13: اصلا شاتل چنین طرحی مگه داره؟ الان از سایت شاتل دوباره چک کردم سه ماهه ها همه روی 6 گیگه قیمت 128 سه ماهه هم 30 تومنه (بدون هزینه شبانه که روی این طرح اعمال میشه)نقل قول:
آقا مارو هم از راه بدر کردن. ما هم از مخابرات دوزد میم شاتل!:n09:
امکان داره vpi با مخابرات فرق داشته باشهنقل قول:
از خودشون سوال کنید میگن
----------------------------------------------------
مودم رو می تونید تنظیم کنید؟
کانفیگ مودم برای تنظیم مخابراته . با همین کانفیگ مشکل کانکت واسه شاتل ندارم؟ گفتن فقط ساخت اکانت میخادنقل قول:
اگر vpi و یوزر و پسورد یکی باشهنقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
اره این طرحو بای بری نمایندگی بگیری !نقل قول:
من هم ISP قبلیم همین مخابرات بود هیچ تنظیم اضافه ای احتیاج نیست. فقط اگر مودم رو گذاشتی روی حالت PPPoE باید یوزرنیم و پسورد جدید رو تعریف کنی و اگر روی حالت Bridge گذاشتی که اصلا هیچ تغییر نمیخواد بدینقل قول:
خیلی عجیبه به من که همین لیست سایت رو دادن! :n27: حالا دوباره برم ببینم چی میگننقل قول:
باید IDM رو روی ساعت چند ست کنیم که هم از حجممون نره به هبچ عنوان و هم یک ثانیه هم دانلود رایگان رو از دست ندیم؟:n02: