بله جا به جا سرعت تغییر میکنه همه جا یکی نیست سرعت نامحدودهنقل قول:
Printable View
بله جا به جا سرعت تغییر میکنه همه جا یکی نیست سرعت نامحدودهنقل قول:
قضیه چیه وقتی من با 4g تست میگیرم میره رو 16 مگ بعدش برمیگرده رو 6 مگ ؟؟؟؟؟
سلام. یک مودم ایرانسل تقریبا بدون استفاده مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم که چون لازم ش ندارم میخوام بفروشم. قیمت نو ش اگر پیدا بشه فکر کنم حول و حوش 330 باشه. (مطمئن نیستم)
اگر مایل به خرید بودید خصوصی بزنید
بسته 10 گیگ 20 گیگ همون به اصطلاح نامحدود با سیاست مصرف منصفانس..گذاشته 1000 تومن 2000 تومن هرکی هرچقدر کشید استفاده کنه..20000 تومن نیست قیمتش که بگیم یکی 2 گیگ بیشتر نتونست استفاده کنه افتاد واسش گیگی 10000 تومن...یکی هم تونس همرو دانلود کنه افتاد گیگی 2000 تومن...در هر حالتی باشه باز برای مشترک به صرفه هست که نمیره بسته گرون تر بگیره واسه 2-3 گیگ.نقل قول:
دوستان از ظاهر دکل های ایرانسل میشه تشخیص داد ایرانسله یا نه!؟
میخوام چک کنم ببینم وقتی سیگنال خیلی قوی هست، سرعت تا کجا بالا میره!؟
از دوستان کسی میدونه که آیا این بسته یکساله ۱۲ گیگ ۴۲۰۰۰ هزارتومانی برای مشترکین دائمی ایرانسل هم ارایه میشه یا نه؟ چون قبلا نوشته بود ویژه اعتباری ها! ولی الان نوشته رو از جلوش پاک کردند.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
سرعت واقعا مسخره شده
من همیشه با سرعت 1 مگ دانلود داشتم این بسته 30 دقیقه ای رو گرفتم سرعت رفت رو 50 کیلو :(
----
کسی از دوستان میدونه چجور میشه در قسمت جستجو شبکه نوع شبکه رو هم بندازه؟ مثلا 3g , 4g بودنشو؟
برای من که نشون میده!نقل قول:
یعنی شبکه LTE و 3G و 2G رو جدا جدا نشون میده.
دقیقا حرف این دوستمون درسته . شما نگاه کنید وقتی سرویسهای adsl که از شرکتهام میگرفتیم شبانه رایگان داشت آیا همه یکنواحت یک حجمی دانلود میکنن؟نه یکی 10 گیگ میزد یکی 1 گیگ یکی 5 گیگی و ... الانم اتفاقی نیوفته همونه با این تفاوت که با هزینه بسیار کمتر و فقط تنها چیزی که یکم یه سریارو اذیت میکنه اینکه ایرانسل نوشته 20 گیگ 2000 تومن اگر میگفت 2 تا 6 صبح نامحدود 2000 تومن دیگه کسی اعتراضی نمیکرد .نقل قول:
نقل قول:
چند نکته رو در مورد این بسته 30 دقیقه رعایت کنید جا به جا نشید چون اگر از یک انتن به انتن دیگه میرید بسته دچار اختلال و قطعی میشه توی بسته 30 دقیقه اینجوری .
اره داداش میدونمنقل قول:
میگم واسه کسایی که نمیندازه راه حلی وجود داره؟
نقل قول:
هیچ فرغی نداره چه نامحدود باشه بسته که خریدید چه حجمی من و چند نفغر دیگه تست کردیم تو مشهد در چند منطقه مختلف این مشکل نبود اگر میبنید اینجوری میشه خیلی از پرامتر ها باید چک بشه حالا نمیدونم شاید تو شهر شما میزان power error بیشتر باشه چون در این صورت یا اصلا اتن ندارید یا مرتب پرش انتن دارید شما برید تو یک منطقه که تا 2000 متری اطرافتون ساختمون یا هتل مرتفع نباشه تست کنید اونجا بهتر میشه چون ساختمون ها باعث میشن امواج یا بهتون نرسن یا خنسی بشن وسط راه
ایا مکانی بهتر از کنار دکل هست؟؟؟:n03:نقل قول:
در مورد adsl سرعت های متفاوت ارائه میشه. برای کسانی که سرویس یکسانی دارند سرعت دانلود شبانه تقریبا یکی هست.ا ما در مورد ایرانسل درست میگید اتفاقی نیفتاده فقط با زرنگی قیمتش رو دو برابر کرده بدون آنکه ما فهمیده باشیم که اتفاقی افتاده! این درسته که هنوز هم ارزان هست و میصرفه البته بیست گیگ رو بکنه بیست هزار تومان هم میصرفه چون هیچ سرویس دهنده ای هر گیگ رو زیر دو تومن نمیده ولی بهرحال نسبت به خودش قیمتش رو دو برابر کرده و اینو نمیشه توجیح کرد.نقل قول:
نقل قول:
شما معمار ایرانسل که مطمنی دکل مال ایرانسله؟ بعدشم کنار دکل بدتر ه چون احتمال نویز شدید یا قاتی شدن امواج دیگران با شما وجود داره باید حد اقل 100 متر فاصله بگیری تا جای که اطلاع دارم دکل ها دید غیر مستقیم هستن و نوع سیگنالشو ن mimo هست ارسال دریافت امواج شبیه حلقه هست یک چیزی تو همین مایه ها مطمن نیستم ولی
سلامنقل قول:
داستان این بسته 30 دقیقه ایی چی هست؟
30 دقیقه بسته اینترنت میده بهت 500 تومننقل قول:
حدود 10 گیگ میشه دانلود کرد
لینک این بسته رو از کجا میشه دید؟نقل قول:
ایا تری جی هست یا 4 جی؟
تو تمام شهر ها هست؟
همچین چیزی عالیه.یعنی واقعیت داره ؟
اینکه تو این زمان کم بتونی فایل هات رو دانلود کنی.اونم 500 تومن !!!
برنامه ایرانسل من رو نصب کنید از اونجا میتونید فعال کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی نمیکنه هم تری جی هم فورجی
سرعت واسه من که افتضاح بود حالا شاید منتطقه شما خوب باشه
تست کن 500 تومن ارزش نداره
شما عکس بگیرید اینجا قرار بدید بهتون بگمنقل قول:
الان .با تعرفه یک ساله چک کردم سرعتم با تری جی 40 کیلو بود.نقل قول:
فکر کنم این طرح واسه اونایی که 4 جی دارند و توی مطقه خوبی هستند مثل یه نعمت خدا دادی می مونه .
به درد ما نمی خوره
اره داداش واسه ماهم 50 کیلوسنقل قول:
باید فقط منطقه ات خوب باشه و 4g هم باشه سرعتت هم بالا باشه عالیه
نقل قول:
سلام
بنده تازه این طرح را برای اولین بار فعال و تست کردم که توانستم در ظرف 20 دقیقه چیزی حدود 2/5 گیگ دانلود کنم
سرعت روی بستر 4G حدود 4 مگابایت دانلود داشتیم
چرا 20 دقیقه ؟
چون ما در اینجا هر طرحی فعال کنیم دقایق اخر اگر روی دانلود باشد اینترنت هر لحظه قطع و وصل می شود و به نظر ما اینکار در شبکه توسط مدیر شبکه ما تعریف شده است !
یعنی اگر طرح 1 روزه فعال کنیم از ساعات اولیه تا 30دقیقه مانده به طرح فقط میشود دانلود کرد و 30دقیقه اخر را به اجبار باید وب گردی کرد و اگر روی دانلود بذاریم اینترنت به طور خودکار هر ثانیه قطع و وصل میشود و عملا نمیشود چیزی دانلود کرد
در واقع اینکار دزدی حساب میشود. چون نه در سایت این موضوع قید شده و نه در جایی دیگر
نسل 3 - انتن -75 دسی بل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر نقاط تست کردم سرعت خوبی داره
روی بعضی رنج ای پی ها مثل همین 5.122 وبگردی خیلی خوب و سریعی داره !! ولی روی بعضی ها خیلی کند هست !!
من که فعال کردم دقیقا 30 دقیقه دانلود کردم 31 دقیقه شد قطع شد . سرعتم یکنواخت ثابت .نقل قول:
تست سرعت با 4g ایرانسل ساعت 2:08 بامداد در پایین عکس تاریخ ساعت تست گرفته شده هست
اقایون
من طرح نت نیم ساعت 30 دقیقه ای خریدم اما استقاده نکردم
بعد از ظهر که قصد استفاده داشتم دیدم از حساب کاربری من حذف شده زنگ زدم اپراتور گفت بله درسته یه نامه زدم پشتیبانی که برا شما بر گردونن اما خبری نشد
- - - Updated - - -
نقل قول:
درسته در طرح یکماهه 6 گیگ از 6 تا 12 ظهر هر روز ساعت 11:30 به بعد هر 3 مگ استفاده قطع میشه که این دزدی هست
فک نکنم مشکل از آی پی باشه چون تمامش از 5 شروع میشهنقل قول:
باید در عرض 30 مین تمومش کنید من نزدیکای 400 مگ دانلود کردم با تک آنتن نسل 4 بعد تموم شدنقل قول:
کاملا تایید میشهنقل قول:
دقایق اخر همش قطع و وصل میشه
چاره ایم نیست چون اگه به 700 زنگ بزنید یا فوهش میشنویم یا ناسزا
میگن سیستم ما هیچ مشکلی نداره مشکل از طرف شماست خودتم بکشی اینا قانع نمیشن
برای من بدون مشکل دانلود میکنه با نسل 4 و 3 سرعت هم پایین هست ولی چه باید کرد دیگه زدم مجبورمنقل قول:
کلا" 3G/4G ایرانسل مشکل کندی در وبگردی داره. بنده در خصوص این مشکل دارم باهاشون پیگیری میکنم. سایر دوستانی هم که مشکل کندی وبگردی دارن از طریق آدرس زیر به ایرانسل ایمیل بزنن و مشکل رو مطرح کنن( تعداد شکایات که زیاد باشه قطعا" پیگیری می کنن):نقل قول:
احتمالا گیت وی و مسیر اینترنت روی آی پی ها فرق میکنه برای همین !!نقل قول:
رنج آی پی 5.122 همین الان برا من - وبگردی موردی نداره
بنده هم الان با رینج 5.115 تست کردم وبگردی اوکی بود. حالا نمیدونم به رینج آی پی ربط داره یا به ساعت وبگردی:نقل قول:
نسل 3 و نسل 2 در حال حرکت تو ماشین ( انتن متغیر )[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اصفهانی برای شما هم با 3G ایرانسل تاخیر در ارسال پیام در تلگرام و واتساپ وجود داره؟ سرعت دانلود خوبه اما پیام ها با 2 یا 3 ثانیه تاخیر ارسال میشن.
اینم وضعیت پینگ که در کل شهر به همین صورته نوسان داره.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یا پهنای باند تو اون منطقه کمه یا اینکه آنتن زیاد نوسان داره و کم هست !! که باعث ایجاد یه همچین نوسانی تو پینگ شده !! اونم در حالت بدون مصرفنقل قول:
یه سوال !؟
میگم توی شهر ما آنتن های 3G رو هفته ای میشه نصب کردن
روال عادی چقد طول میکشه تا فعال بشه ؟
حدود یک هفته کارشناس میاد تو کانکس کار هایی انجام میده بعد فعال میشهنقل قول:
همه جا پینگ بالاست حتی زمان افت مصرف.مال نسل 4 بالای 100 هستنقل قول: